Διαγραμμένο μέλος 228270
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Και σε εμένα το ίδιο την προηγούμενη φορά που ανέβηκα Αθήνα.Δεν το σηκωνει με τη καμια.
Και σε εμένα το ίδιο την προηγούμενη φορά που ανέβηκα Αθήνα.Δεν το σηκωνει με τη καμια.
Πηρα και σημερα για αυτο στο λεω.Και σε εμένα το ίδιο την προηγούμενη φορά που ανέβηκα Αθήνα.
Τύπε αν το έχεις παρατηρήσει, οι αγγελίες της ανεβαίνουν σε στανταρ ώρες, με τις ίδιες φωτογραφίες. Πάντα μέσα στην αγγελία, διαφημίζει το OF της. Οπότε πιστεύω ότι απλά ανεβάζει αυτές τις αγγελίες για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τη διαφήμιση του OF της. Ολο και κάποιος θα τσιμπήσει.Βερονίκη Trans Νέος Κόσμος (Νέες φώτο)
Γεια σου πονηρούλη! Mε λένε Βερονίκη και είμαι φοιτήτρια 21 ετών, σε ορμονοθεραπεία εδώ και 3 χρόνια και 100% θηλυκή. Κάνω ερωτικές συναντήσεις με ευγενικούς και καθαρούς ανθρώπους είτε στον χώρο μου είτε σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία. Λειτουργώ ενεργοπαθητικά και ο χώρος μου βρίσκεται στον Νέο...kanesex.com
Έχει πάει κανείς στην κοπέλα να μας πει εντυπώσεις;
πολύ σωστά, γενικά με το ΟΦ παίρνουν ξεκούραστα φραγκακιαΤύπε αν το έχεις παρατηρήσει, οι αγγελίες της ανεβαίνουν σε στανταρ ώρες, με τις ίδιες φωτογραφίες. Πάντα μέσα στην αγγελία, διαφημίζει το OF της. Οπότε πιστεύω ότι απλά ανεβάζει αυτές τις αγγελίες για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τη διαφήμιση του OF της. Ολο και κάποιος θα τσιμπήσει.
Την έχω παρεί εγω το καλοκαιρι του 21 αλλα ειχε το ονομα gingerprincess σε αγγελιες της. Ειναι ωραιο μωρο απο κοντα (τουλαχιστον τοτε) αλλα ειναι φουλ επιλεκτικη , δηλαδη αμα δεν της αρεσεις θα κλαις τα λεφτα σου. Ενα 50αρικο ηταν τοτε ,δεν νομιζω να ξαναπηγαινα (αν και δεν την βρισκεις πλεον ποτε στο τηλεφωνο).Τύπε αν το έχεις παρατηρήσει, οι αγγελίες της ανεβαίνουν σε στανταρ ώρες, με τις ίδιες φωτογραφίες. Πάντα μέσα στην αγγελία, διαφημίζει το OF της. Οπότε πιστεύω ότι απλά ανεβάζει αυτές τις αγγελίες για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τη διαφήμιση του OF της. Ολο και κάποιος θα τσιμπήσει.
Ίσως να έχεις δίκιο δικέ μου. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές..... Και πολύ καλύτερες θεωρώ.Τύπε αν το έχεις παρατηρήσει, οι αγγελίες της ανεβαίνουν σε στανταρ ώρες, με τις ίδιες φωτογραφίες. Πάντα μέσα στην αγγελία, διαφημίζει το OF της. Οπότε πιστεύω ότι απλά ανεβάζει αυτές τις αγγελίες για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τη διαφήμιση του OF της. Ολο και κάποιος θα τσιμπήσει.
Αν ψάξετε στο google i_miss_behave θα δείτε βιντεάκια της τσάμπα από OF & Chaturbate. Είναι κουκλί η άτιμη αλλά άφαντη.Τύπε αν το έχεις παρατηρήσει, οι αγγελίες της ανεβαίνουν σε στανταρ ώρες, με τις ίδιες φωτογραφίες. Πάντα μέσα στην αγγελία, διαφημίζει το OF της. Οπότε πιστεύω ότι απλά ανεβάζει αυτές τις αγγελίες για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τη διαφήμιση του OF της. Ολο και κάποιος θα τσιμπήσει.
ναι , και τη βυζάρες είναι αυτές, φαίνονται να είναι μόνο ορμονούχεςΑν ψάξετε στο google i_miss_behave θα δείτε βιντεάκια της τσάμπα από OF & Chaturbate. Είναι κουκλί η άτιμη αλλά άφαντη.
Είσαι ωραίος. Έχει ωραίο κορμί αλλά προσωπικά όταν είδα το πρόσωπό της, κάτι με χάλασε. Τουλάχιστον τώρα μου έφυγε η καψούρα. Φοιτήτρια 21 ετών, όπως η ίδια αναφέρει στις αγγελίες της, λίγο δύσκολο...Αν ψάξετε στο google i_miss_behave θα δείτε βιντεάκια της τσάμπα από OF & Chaturbate. Είναι κουκλί η άτιμη αλλά άφαντη.
Ίσως είναι νωρίς για 24άρια. Θα σου πρότεινα την Αλύσα... ευγενική, έμπειρη, τιμαει την φανέλα, θα το απολαύσεις, οικονομικά και στο τέλος θα μπορείς και να καθίσειςΚαλησπέρα , για πρώτη φορά με τρανς και περισσότερο με εμενα στο παθητικό κομμάτι έχετε να προτείνετε κάποια ;
μου άρεσε η kakao αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μπορέσω στο παθητικό κομμάτι σαν πρώτη φορα .
Μιχαελα...πολύ αισθησιακή και με νορμάλ εργαλείο για να τον φας πρώτη φοράΚαλησπέρα , για πρώτη φορά με τρανς και περισσότερο με εμενα στο παθητικό κομμάτι έχετε να προτείνετε κάποια ;
μου άρεσε η kakao αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μπορέσω στο παθητικό κομμάτι σαν πρώτη φορα .
Μικαέλα θα σου έλεγα για πρωτη φορά. ευγενικη, δεν σε πιέζει, καλό εργαλίο για πρωτη φορα και αν γουσταρει θα στο δειξει.Καλησπέρα , για πρώτη φορά με τρανς και περισσότερο με εμενα στο παθητικό κομμάτι έχετε να προτείνετε κάποια ;
Η Μικαέλα λέει ότι σταμάτησε ότι δεν δουλεύει πλέον.Μικαέλα θα σου έλεγα για πρωτη φορά. ευγενικη, δεν σε πιέζει, καλό εργαλίο για πρωτη φορα και αν γουσταρει θα στο δειξει.
Πρίν 2 εβδομαδες είχα παειΗ Μικαέλα λέει ότι σταμάτησε ότι δεν δουλεύει πλέον.