Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

juanmanuel

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
19
Πόντοι
0
Καποιος που να έχει εμπειρία??????

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

nuktas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2019
Like
50
Πόντοι
0
Εαν καταλαβαινω σωστα...οτι ειναι η καρμεν.....ειναι τουμπανο....απο ολες τις αποψεις....ασυζητητη.....

Εμπειρία κανεις;
ητ

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

bazilio

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Like
189
Πόντοι
0
Έρχεται και ξενοδοχείο με 100 και κάθεται ώρα γεμάτη,αν δεν είσαι κανένας περίεργος είναι ευγενική πρόθυμη και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, από εμφάνιση ότι βλέπεις παίζει και στους δύο ρόλους είναι Ελληνίδα οπότε λες και καμιά κουβέντα στο ημίχρονο υπάρχουν πιο όμορφες και νεότερες αλλά η Μιχαέλα έχει ατού την όρεξη

PETROSANAL1

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
291
Πόντοι
21
Έρχεται και ξενοδοχείο με 100 και κάθεται ώρα γεμάτη,αν δεν είσαι κανένας περίεργος είναι ευγενική πρόθυμη και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, από εμφάνιση ότι βλέπεις παίζει και στους δύο ρόλους είναι Ελληνίδα οπότε λες και καμιά κουβέντα στο ημίχρονο υπάρχουν πιο όμορφες και νεότερες αλλά η Μιχαέλα έχει ατού την όρεξη
ok ευχαριστω

weirdjohn

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
188
Πόντοι
1
Δεν απαντάει στο τηλέφωνο, ξέρουμε κάτι; Είναι ακόμα στις επάλξεις;
Τελικά βρέθηκε και έκλεισε η συνάντηση. Αλλά δεν πήγε και πολύ καλά, η κοπέλα ήταν άγευστη, θα έλεγα ψυχρή χωρίς προτοβουλία και μάλλον το έτρεξε σαν ξεπέτα. Ίσως έπρεπε να ήμουν λίγο πιο "άγριος" και να οδηγούσα εγώ την κατάσταση. Λόγω πρόωρου τελιώματος, δεν κάθισε μια ώρα που συμφωνήσαμε. Έστω και για μια ακόμα προσπάθεια...Μου έκανε επίσης κακή εντύπωση που ήλθε με μια ολόκληρη ώρα καθυστέρηση. Ετοιμαζόμουν να φύγω αλλά θα έμενα με την ... στο χέρι, θα πλήρωνα και το ξενοδοχείο.
Κατά τα άλλα, κορμί πολύ καλό, πρόσωπο καθαρά γυναικείο, όπως μου αρέσει, εργαλείο μικρό, ουσιατικά ατροφικό αλλά δεν με χάλασε, ίσα ίσα. Πεντακάθαρη και αρωματισμένη. Αλλά άχρωμη...
Δεν ξέρω αν τα βάλω όλα αυτά σε μια ζυγαρία προς τα που θα γύρει, στο να ξαναπροσπαθήσω ή να το ξεχάσω.

Godofsex

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
27
Πόντοι
0
Τελικά βρέθηκε και έκλεισε η συνάντηση. Αλλά δεν πήγε και πολύ καλά, η κοπέλα ήταν άγευστη, θα έλεγα ψυχρή χωρίς προτοβουλία και μάλλον το έτρεξε σαν ξεπέτα. Ίσως έπρεπε να ήμουν λίγο πιο "άγριος" και να οδηγούσα εγώ την κατάσταση. Λόγω πρόωρου τελιώματος, δεν κάθισε μια ώρα που συμφωνήσαμε. Έστω και για μια ακόμα προσπάθεια...Μου έκανε επίσης κακή εντύπωση που ήλθε με μια ολόκληρη ώρα καθυστέρηση. Ετοιμαζόμουν να φύγω αλλά θα έμενα με την ... στο χέρι, θα πλήρωνα και το ξενοδοχείο.
Κατά τα άλλα, κορμί πολύ καλό, πρόσωπο καθαρά γυναικείο, όπως μου αρέσει, εργαλείο μικρό, ουσιατικά ατροφικό αλλά δεν με χάλασε, ίσα ίσα. Πεντακάθαρη και αρωματισμένη. Αλλά άχρωμη...
Δεν ξέρω αν τα βάλω όλα αυτά σε μια ζυγαρία προς τα που θα γύρει, στο να ξαναπροσπαθήσω ή να το ξεχάσω.
Ωραίος!!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
Έτσι ακριβώς είναι....η συγκεκριμένη θέλει να της πάρεις τον αέρα απ'την αρχή....

weirdjohn

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
188
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Έτσι πρέπει να γίνεται, να γράφονται τα καλά και τα κακά και όποιος ενδιαφέρεται να κρίνει.
Το Στελλάκι ρε παιδιά που βρίσκεται;

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
573
Πόντοι
6.060
Καλημέρα σε όλους.
Εχει κανείς επισκεφθεί την συγκεκριμένη να δώσει τα φωτα του.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Παίρνω εδώ και μέρες τηλέφωνο την Μιχαέλα αλλά δεν το σηκώνει. Ξέρεις κάνεις συναγωνιστής κάτι;;;

bazilio

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Like
189
Πόντοι
0
Παίρνω εδώ και μέρες τηλέφωνο την Μιχαέλα αλλά δεν το σηκώνει. Ξέρεις κάνεις συναγωνιστής κάτι;;;
Έκανε μια μικρή επέμβαση διόρθωση στα φρύδια,( κυριολεκτω δεν είναι υπονοούμενο ??) πριν λίγες μέρες οπότε ακόμα δεν θα δουλεύει πάρε την επόμενη εβδομάδα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Δεν μπορείς πάντα Ν έχεις τ ίδια άποψη μουτρο

Stories