You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Καλημέρα. Θα ήθελα πολύ μια συνάντηση μαζί σας και άμεσα.ντορα τρανς και καρολινα γυναικα για διπλη απολαυση
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
MonicaTs
Γεια σας είμαι η Monica 19 χρονη καυτή ξανθιά trans με ωραία κωλαρα για τρέλα γαμησια που θα σε ξετρελάνει για λίγες μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης. Κάνω ραντεβού μόνο στον χώρο μου. Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6943090918 + viber,what’s up μόνο για σοβαρές προτάσεις,η φωτογραφίες μου είναι 100%...
kanesex.com
Παίζει κάποια πληροφορία;
mpourdas35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 614
- Πόντοι
- 311
MonicaTs
Γεια σας είμαι η Monica 19 χρονη καυτή ξανθιά trans με ωραία κωλαρα για τρέλα γαμησια που θα σε ξετρελάνει για λίγες μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης. Κάνω ραντεβού μόνο στον χώρο μου. Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6943090918 + viber,what’s up μόνο για σοβαρές προτάσεις,η φωτογραφίες μου είναι 100%...kanesex.com
Παίζει κάποια πληροφ
αν την εβλεπες εξω δε θα καταλαβαινες οτι ειναι τρανς.MonicaTs
Γεια σας είμαι η Monica 19 χρονη καυτή ξανθιά trans με ωραία κωλαρα για τρέλα γαμησια που θα σε ξετρελάνει για λίγες μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης. Κάνω ραντεβού μόνο στον χώρο μου. Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6943090918 + viber,what’s up μόνο για σοβαρές προτάσεις,η φωτογραφίες μου είναι 100%...kanesex.com
Παίζει κάποια πληροφορία;
πολυ θηλυκα χαρακτηριστικα.
δεν εχει στυση ποτε,δεν ασχολειται κιολας με το θεμα. ειναι καθαρα παθητικη. φιλοτιμη αλλα και αμαθη. την τιμαει την φανελα,τα λεφτα που ζηταει ειναι για μια ωρα,χωρις να κοιταει ρολοι, καθε φορα εκανα μπανακι και υπηρχε δευτερος γυρος
αν την εβλεπες εξω δε θα καταλαβαινες οτι ειναι τρανς.
πολυ θηλυκα χαρακτηριστικα.
δεν εχει στυση ποτε,δεν ασχολειται κιολας με το θεμα. ειναι καθαρα παθητικη. φιλοτιμη αλλα και αμαθη. την τιμαει την φανελα,τα λεφτα που ζηταει ειναι για μια ωρα,χωρις να κοιταει ρολοι, καθε φορα εκανα μπανακι και υπηρχε δευτερος γυρος
Ποσα σου πηρε?
Κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου...
Έχεις καύλες έλα να τις βγάλουμε παρέα ειμαι καθαρη, τίμια , μορφωμένη με ευχάριστο χαρακτήρα και ερωτική διάθεση . Προσφέρω υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ~ ελα να σου μειώσω το στρες με ενα ωραιο μασαζακι, να παίξω με τη γλωσσα μου και μετα να σου προσφέρω το κορμί μου! να παίξουμε παθητικά η...
kanesex.com
Καλημερα έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια πληροφορία?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
την πήρα τηλέφωνο, μου ζήτησε 130 και της ειπα αντε γεια... στις αρχές που έβαζε αγγελίες ήθελε 50... μετά αποφάσισε να το παίξει ντίβαΚάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου...
Έχεις καύλες έλα να τις βγάλουμε παρέα ειμαι καθαρη, τίμια , μορφωμένη με ευχάριστο χαρακτήρα και ερωτική διάθεση . Προσφέρω υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ~ ελα να σου μειώσω το στρες με ενα ωραιο μασαζακι, να παίξω με τη γλωσσα μου και μετα να σου προσφέρω το κορμί μου! να παίξουμε παθητικά η...kanesex.com
Καλημερα έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια πληροφορία?
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Τι μου Προτείνετε;
130....... ευχαριστω φιλε δεν θα πάρω και εγωτην πήρα τηλέφωνο, μου ζήτησε 130 και της ειπα αντε γεια... στις αρχές που έβαζε αγγελίες ήθελε 50... μετά αποφάσισε να το παίξει ντίβα
Ώρα για κάτι καλό τώρα η μεσημέρι ... ΜΌΝΟ ΣΟΒΑΡΟΙ
Επισκέπτης Νεαρό εντυπωσιακό αγόρακι ενπαθ ηλικία 26 χρόνων με γυναικεία εμφάνιση φυσιοθεραπευτής στο επάγγελμα με ύψος 1,82 κ 68 κιλά μακρυά φυσικά ξανθά μαλλιά προσφέρει Χαλαρωτικο αισθησιακό μασάζ με λάδι σε όλο το σώμα σε συνδυασμό με ΠΙΠΑ ΣΕΞ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 20 ευρώ μια ώρα!!!!!! .χωρος υπάρχει...
kanesex.com
Νεα είσοδος έχει κανένας καμία εμπειρία
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
για δοκιμασε.. μπορει να ειδε οτι δεν εχει πελατες μ' αυτο το τιμολογιο και να αλλαξε πολιτική..130....... ευχαριστω φιλε δεν θα πάρω και εγω
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
TΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ . 6970694133
ίμαι η φιφη 26 ετών ενεργοπαθητική. Έχω σεξυ σώμα απαλό δέρμα για χάδια και θα χαρώ πολύ να περάσουμε όμορφες στιγμές με πάθος. Δουλεύω σε δικό μου ασφαλές χώρο το οποιο ειναι και καθαρο και είμαι απόλυτα εχέμυθη 6970694133
kanesex.com
βαζει πολλά χρόνια αγγελίες αλλά δεν θυμάμαι τίποτα σχετικό.
Εχει κάποιος εμπειρία;
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Πήγε ένας πρόσφατα
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
για εδώ κάποια πληροφορία?
MonicaTs
Γεια σας είμαι η Monica 19 χρονη καυτή ξανθιά trans με ωραία κωλαρα για τρέλα γαμησια που θα σε ξετρελάνει για λίγες μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης. Κάνω ραντεβού μόνο στον χώρο μου. Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6943090918 + viber,what’s up μόνο για σοβαρές προτάσεις,η φωτογραφίες μου είναι 100%...
kanesex.com
Τελευταία τροποποίηση:
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
μακριάTΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ . 6970694133
ίμαι η φιφη 26 ετών ενεργοπαθητική. Έχω σεξυ σώμα απαλό δέρμα για χάδια και θα χαρώ πολύ να περάσουμε όμορφες στιγμές με πάθος. Δουλεύω σε δικό μου ασφαλές χώρο το οποιο ειναι και καθαρο και είμαι απόλυτα εχέμυθη 6970694133kanesex.com
βαζει πολλά χρόνια αγγελίες αλλά δεν θυμάμαι τίποτα σχετικό.
Εχει κάποιος εμπειρία;
kokopoco
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2005
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Κορμάρα πρόσωπαρα αλλά ξεπετα δεν σκάει χαμόγελο ούτε με αιτηση.για εδώ κάποια πληροφορία?
MonicaTs
100 2 φορές
70. μισάωρο
60. 1 φορα
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Aν είναι να είναι κατσούφα, πηδάω και τη γυναίκα μου.Κορμάρα πρόσωπαρα αλλά ξεπετα δεν σκάει χαμόγελο ούτε με αιτηση.
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Πηγα πριν 1 μηνα...... μπαινω μεσα παιδια σκοταδι δεν εβλεπα τιποτα..... τεσπα καναμε οτι καναμε αυτη βιαζοταν.... ειχα πληρωσει 60 ευρω για μια ωρα ουτε μιση δεν εκατσαμακριά
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
Βαλτης Χ συνεπως !την πήρα τηλέφωνο, μου ζήτησε 130 και της ειπα αντε γεια... στις αρχές που έβαζε αγγελίες ήθελε 50... μετά αποφάσισε να το παίξει ντίβα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Για πες.... τι φάση;;;μακριά
Παρόμοια θέματα