Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.829
Πόντοι
736
Λεπτομέρειες ; Παθητική ή ενεργητική ;
Και στα δύο ταμπλό παίζει από ότι λεει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν
Και στα δύο ταμπλό παίζει από ότι λεει

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.829
Πόντοι
736
επεστρεψε και η queen athina απο κυπρο αλλα χρεωνει 100 ευρα το μισαωρο το ενεργοπαθητικο προγραμμα.Την εχω τσεκαρει απο καιρο αλλα τα λεφτα φαινονται πολλα.Ειμαι και σχετικα νεος στο αθλημα οποτε δεν μπορω να κρινω.Εσεις τι γνωμη εχετε?
Είναι δυνατή συναγωνιστή .Έχει καλές κριτικές και το έχει το άθλημα

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
342
Πόντοι
21
Κάποια στιγμή θα γράψω.
Το πρώτο που μου έρχεται στο νου είναι ότι δεν υπήρχαν τόσο πολλές οι ξεπέτες που σε βλέπουν μόνο σαν 50άρικο - ειδικά κάτι ξένες είναι άστα να πάνε...
δηλαδη τοτε ολοι οι τρανς εψαχναν να ερωτευτουν και τα εκαναν ολα δωρεαν????

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Καλό θα είναι κάποιοι, την ειρωνία και τον χλευασμό να τον αφήνετε παραπέρα όταν έρχεστε να μου γράφετε εδώ πέρα. Κανένας δεν είπε ότι ήταν δωρεάν ή ερωτεύονταν οι τρανς τους πελάτες. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε να μην σχολιάζετε καν ρε παιδιά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
1664954984188.png

Επίσης αγαπητέ εξυπνάκια τέτοιες αγγελίες δεν ηταν ο κανόνας.... ενω τωρα ειναι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Αυτή εδώ είναι η Εύα είναι γύρω στο 1,80γυμνασμένη μπράτσα και πλατάρες πολύ δυνατές
μένει Νίκαια παίρνει 50 ευρώ την ώρα δεν βιάζεται δεν κοιτάζει να σας ξεπετάξει είναι ύσηχη !!
Αγαπητέ @kablomenos90
Μάλλον επειδή είσαι τόσο πολύ καυλωμένος που φτάνεις σε σημείο να τα παραλες. Η Εύα που λες ούτε πλατάρες ούτε μπράτσα έχει ούτε γυμνασμένη είναι - εκτός αν έχει αλλάξει τόσο πολύ από τότε που την έχω δει - πράγμα αδύνατο γιατί την ξέρω.
Είναι αδύνατη και λεπτή και με ωραία χαρακτηριστικά. Μέχρι εκεί.

Επίσης, είναι πολύ ευγενική, πολύ όμορφη και σχεδόν GFE η φάση που κάνεις μαζί της - ειδικά αν γουστάρει πολύ. Δεν είναι για όσους ψάχνουν κάποια super ενεργετική επίσης.

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Αγαπητέ @kablomenos90
Μάλλον επειδή είσαι τόσο πολύ καυλωμένος που φτάνεις σε σημείο να τα παραλες. Η Εύα που λες ούτε πλατάρες ούτε μπράτσα έχει ούτε γυμνασμένη είναι - εκτός αν έχει αλλάξει τόσο πολύ από τότε που την έχω δει - πράγμα αδύνατο γιατί την ξέρω.
Είναι αδύνατη και λεπτή και με ωραία χαρακτηριστικά. Μέχρι εκεί.

Επίσης, είναι πολύ ευγενική, πολύ όμορφη και σχεδόν GFE η φάση που κάνεις μαζί της - ειδικά αν γουστάρει πολύ. Δεν είναι για όσους ψάχνουν κάποια super ενεργετική επίσης.
Αλήθεια είναι αυτό!!! Μήπως ο φίλος μπερδεύεται επειδή είναι αδύνατη και φαίνονται οι μύες και οι φλέβες στα χέρια!!!
Αυτό το σκίνυ που έχει είναι που με χαλάει λίγο εμένα! Την ήθελα λίγο πιο με πιασίματα!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Τον τελευταίο καιρό έχει αδυνατίσει/γραμμωσει αλλά πλαταρες και 1.80 με τίποτα. Φιλικά πάντα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Επίσης δεν νομίζω ότι κάνει ενεργητικό η Εύα, διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνει.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Τον τελευταίο καιρό έχει αδυνατίσει/γραμμωσει αλλά πλαταρες και 1.80 με τίποτα. Φιλικά πάντα.
Ε μα πια.

Επίσης δεν νομίζω ότι κάνει ενεργητικό η Εύα, διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνει.
Κάνει ενεργετικό αλλά δεν το θέλει και πολύ

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Πείραγμα στο δρόμο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Αλήθεια τώρα;;;; Όταν λέει "Ψητό κοτόπουλο" και "ελικόπτερο", τι εννοεί;;;; :cheesy::cheesy::cheesy:
Screenshot_20221007_205125_com.android.chrome.jpg
αυτην την αγγελία δείξε την σε εκείνον που ειρωνευοταν σε παλαιότερο μήνυμα σε εμένα εδω.

Τώρα αυτές οι αγγελίες και οι άλλες που μονίμως επαναλαμβάνονται με κάτι ΜΠΑΖΑ που αυτοπροσδιορίζονται ως καλονές είναι ο κανόνας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Τα ξέρω αυτά που λές έχει ώραια πλάτη και κάπως ωραία μπράτσα αλλά η Εβελίνα έχει δυνατές πλατάρες και μπράτσα !!!!!!!!
Ούτε η μία ούτε η άλλη έχει μπράτσα και πλάτες, εκτός αν εσύ έχεις διαφορετικό τρόπο να αξιολογείς, εκεί πάσο πάω. Σώμα δυνατό και μεγάλο μπορείς να πεις ότι είχε η Νταίζη, πριν 10 χρόνια, όταν δούλευε, τώρα δεν δουλεύει.

Όταν λέμε κάτι να έχει και μια βάση.

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
153
Πόντοι
0

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Να είμαστε αντικειμενικοί λέω εγώ...

Η Εύα είναι γύρω στο 1.70 ΧΩΡΙΣ τακούνια, αδύνατη και γραμωμμένη ΟΧΙ σκίνυ και ΟΧΙ με πλατάρες...Gfe στη συμπεριφορά της ,σταθερή στο 50ρικο...

Τα γράφω για κάποιον που θέλει να την επισκεφτεί και θέλει μια ρεαλιστική γνώμη.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Δυνατό σώμα όπως λέει ο φίλος πιο πάνω έχει η lena trans (Η γνωστή Δέσποινα από φυλής 99) η οποία είναι γύρω στο 1.80 ΧΩΡΙΣ τακούνια, νταρντάνα που λέμε αλλά γυμνασμένη.

Ας μην παραπλανούμε τον κόσμο που θέλει να έχει μια άποψη πριν επισκεφτεί κάποια για πρώτη φορά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Σοβαρή όμορφη τρανς πολύ γυμνασμενη με πλατες κ μπράτσα δεν υπάρχει Ελληνίδα.

Δυνατό σώμα όπως λέει ο φίλος πιο πάνω έχει η lena trans (Η γνωστή Δέσποινα από φυλής 99) η οποία είναι γύρω στο 1.80 ΧΩΡΙΣ τακούνια, νταρντάνα που λέμε αλλά γυμνασμένη.

Ας μην παραπλανούμε τον κόσμο που θέλει να έχει μια άποψη πριν επισκεφτεί κάποια για πρώτη φορά.
Νομίζω ούτε αυτή είναι σε αυτή τη κατηγορία που λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom