μια χαραΔείχνει τούμπανο πάντως!!! Στο παθητικό τι λέει;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
δεν πατε συγα συγα κ σεις οπως και καποιοι απο μας να κοβετες βολτες στ συγγρου να μαθεται αλλα τ λεω εδω ουτε τ τηλ δεν συκονεται να μαθεται τ προγραμμα κανουν !!!!Δείχνει τούμπανο πάντως!!! Στο παθητικό τι λέει;;;
καυλωστηνα !!!Καλησπέρα σε όλους εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Evelyn Ts Cross 6980397390
Evelyn ενεργοπαθητικη με 18 πόντους καυλι. Σε υποδέχομαι όπως με βλέπεις τις φωτογραφίες. Καλό και απλό ενεργητικά ενεργόπαθητικό Πρόγραμμα. Αν θες ξεφτίλισμα,ξεκόλιασμα,ξελαρύγγιασμα,κατούρημα,μαστίγωμα,σφαλιάρες,φτύσιμο,βρίσιμο, Ποδολαγνεία ,Υποταγή και σκλάβωμα να σε κάνω απόλυτο πουτανάκι να...kanesex.com
Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Δεν έχω τέτοια πολυτέλεια ρε μούτρο ?μακάρι να μπορούσα. Με όποια πάω κι έχω ινφο, ενημερώνω. Για τις άλλες, ρωτάω κι αν κάποιος ξέρει και θέλει, μας λέει!!! Αλλιώς, καλή καρδιά!!!δεν πατε συγα συγα κ σεις οπως και καποιοι απο μας να κοβετες βολτες στ συγγρου να μαθεται αλλα τ λεω εδω ουτε τ τηλ δεν συκονεται να μαθεται τ προγραμμα κανουν !!!!
καυλωστηνα !!!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
ειναι πολλα τ λεφτα μουτρο αστο κατσε στ pc ..
Διαγραμμένο μέλος 176102
Trans
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2017
- Like
- 470
Αναφέρεται σε μένα κάποιος που δεν τα σηκώνω το τηλέφωνο. Αυτό επειδή όταν έχω ραντεβού με κάποιον δεν συνηθίζω να σηκώνω τηλέφωνο και όταν βλέπω κλήσεις δεν συνηθίζω να κάνω πίσω αναπάντητή θες για τίποτε δεν θέλω κάποιον να ενοχλήσω ή να του προκαλέσω κάποιο πρόβλημα μπορεί όμως κάλλιστα να στείλει ένα μήνυμα σε Viber
η WhatsApp και να του απαντήσω και να με πάρει τηλέφωνο μετά .
Καλημέρα αγωνιστές
Γνωρίζει κανένας τίποτα;
Γνωρίζει κανένας τίποτα;
Xxx Nikol xxx
Είμαι έτοιμη και Με πολλες καυλες για μια καυτή συνάντηση, σε περιμενω για την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία, χώρος στο κεντρο. 6970843844
kanesex.com
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 651
- Πόντοι
- 81
https://kanesex.com/erotikes-ypires...-trans-gia-anomala-goysta-6970694133_i1272975 εχει περασει κανεις με αυτη??
Η ΦΕΝΙΑΓεια σας παιδιά ειμαι παρθένος καμία τρανσ που να ξέρει από αυτά και να πάρει με το μαλακό ξέρετε ?
ΑλιναΗ ΦΕΝΙΑ
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
άλλη απάτη με ψεύτικες φωτογραφίες, μια χοντρή κι ελεινή είναι που βαζει συνέχεια ψεύτικες φωτό, ειδικά αυτές με το εργαλείο τηςhttps://kanesex.com/erotikes-ypires...-trans-gia-anomala-goysta-6970694133_i1272975 εχει περασει κανεις με αυτη??
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
μα μεχρι και στις ψευτικες φωτογραφιες χαλια είναι!!! χαχαχαχαάλλη απάτη με ψεύτικες φωτογραφίες, μια χοντρή κι ελεινή είναι που βαζει συνέχεια ψεύτικες φωτό, ειδικά αυτές με το εργαλείο της
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
ξερεις ποσες φορες σκεφτηκα ν παω κ μ σταματησαν!!!!!καλα δεν περνω κ χαμπαρια εγω λεω γιασας επυτοπου αν δω οτυ κατι δεν μ αρεσει
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 651
- Πόντοι
- 81
Πωπω φιλε ειχα παει τρομαξα.... 130 κιλα θα ταν...... 10 λεπτα εκατσα και εφυγα.......οτι χειροτεροοοο.....ξερεις ποσες φορες σκεφτηκα ν παω κ μ σταματησαν!!!!!καλα δεν περνω κ χαμπαρια εγω λεω γιασας επυτοπου αν δω οτυ κατι δεν μ αρεσει
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
τι λε ρε φιλε !!!!δεν ν.τρεποτε λιγο παντος βουλγαροαλβανο φαση μ κανει και εχω ακουσει κ τ χηροτερα απο θεμα υγειας
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 651
- Πόντοι
- 81
Παντως ηταν καθαρη....το μονο που εχω να πωτι λε ρε φιλε !!!!δεν ν.τρεποτε λιγο παντος βουλγαροαλβανο φαση μ κανει και εχω ακουσει κ τ χηροτερα απο θεμα υγειας
Kαλησπερα εχει καποιος εμπειρια να μας διαφωτισει?
???? 6907902530????katherin
Γεια σας, είμαι η βασίλισσα της Κολομβίας, ενεργητική και παθητική, συμπεριλαμβάνω όλες τις υπηρεσίες για να ευχαριστήσω ... γλωσσικά φιλιά. Oral all your fantasies ιδιωτικό και πολύ διακριτικό διαμέρισμα διαθέσιμο για κάθε είδους εκδηλώσεις 24 ώρες το 24ωρο ... θα με βρείτε στο watshap
kanesex.com
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 573
- Πόντοι
- 6.060
Κοίτα στην Θεσσαλονίκη συναγωνιστή έγραψα κριτική.Kαλησπερα εχει καποιος εμπειρια να μας διαφωτισει?
Γεια σας, είμαι η βασίλισσα της Κολομβίας, ενεργητική και παθητική, συμπεριλαμβάνω όλες τις υπηρεσίες για να ευχαριστήσω ... γλωσσικά φιλιά. Oral all your fantasies ιδιωτικό και πολύ διακριτικό διαμέρισμα διαθέσιμο για κάθε είδους εκδηλώσεις 24 ώρες το 24ωρο ... θα με βρείτε στο watshapkanesex.com
Pirkavlos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2020
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Πολύ όμορφη αλλά μέχρι εκεί.Kαλησπερα εχει καποιος εμπειρια να μας διαφωτισει?
Γεια σας, είμαι η βασίλισσα της Κολομβίας, ενεργητική και παθητική, συμπεριλαμβάνω όλες τις υπηρεσίες για να ευχαριστήσω ... γλωσσικά φιλιά. Oral all your fantasies ιδιωτικό και πολύ διακριτικό διαμέρισμα διαθέσιμο για κάθε είδους εκδηλώσεις 24 ώρες το 24ωρο ... θα με βρείτε στο watshapkanesex.com
Η πουτσα μέτρια και πολύ λεπτή και στον αγώνα πολύ αδιάφορη.
Το μόνο θετικό ότι με έξτρα 20€ που τα είχαμε κανονίσει από πριν έχυσε αρκετη ποσότητα σπέρμα στο στόμα μου!!!
Αποκλείεται να την ξανά προτιμήσω.
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
συνεννοηση μονο στα αγγλικα?Πολύ όμορφη αλλά μέχρι εκεί.
Η πουτσα μέτρια και πολύ λεπτή και στον αγώνα πολύ αδιάφορη.
Το μόνο θετικό ότι με έξτρα 20€ που τα είχαμε κανονίσει από πριν έχυσε αρκετη ποσότητα σπέρμα στο στόμα μου!!!
Αποκλείεται να την ξανά προτιμήσω.
Pirkavlos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2020
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Με την κοπέλα ναι μόνο αγγλικά.συνεννοηση μονο στα αγγλικα?
Αλλά το τηλ το σήκωσε ένας τύπος που μίλαγε σπαστά ελληνικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K