ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.328
- Πόντοι
- 2.356
Καλησπερα Μπηχτες
εχουμε εμπειρια αποψη εδω?
συμφωνώ σε όλα εκτός απ το ψωλάρα... εκτός αν τα 12-13 εκατοστά εσένα σου φαίνονται πολύ..Η πρώτη είναι πολύ πολύ καλή !! Ιρις το όνομα της και πολύ καλή εμπειρία απο πρόσφατη πρώτη επίσκεψη . Πολύ καλή και εύκολη επικοινωνία με άνεση και λίγο χαβαλέ για να σπάσει ο πάγος . Φωτογραφίες στην αγγελία της πολύ καλές και από κοντά πιο όμορφη . Με υποδέχτηκε με το κόκκινο κοντό νεγκλιζε και μαύρο στριγκακι . Νέα , όμορφη , προσωπάρα, κορμάρα , σωματάρα , ωραίες βυζαρες με απίστευτα ευαίσθητες θηλές , ψωλάρα με καλή στύση !
Πολύ γλυκεια και ερωτική , άνετη που δεν βιάζεται καθολου σε ηρεμεί όταν βλέπει ότι ξεφεύγεις πάνω στήν καυλα σου , ωραία σωματική επαφή εκ μέρους της, ωραία αίσθηση του σώματος της πάνω στο δικό μου, πολύ καλή περιποίηση στοματική με προφύλαξη και παίξιμο της γλώσσας της παντού . Της αρέσει παρά πολύ η περιποίηση των θηλων της και για το τέλος ωραιότατο στήσιμο στα τέσσαρα με την κολάρα της να σε υποδεχτεί . Ωραία αίσθηση μόλις μπεις και μετα από λίγο αισθάνομαι τους σπασμούς της .Μια πολύ καλη ερωτική συνάντηση με ένα πολύ όμορφο και ερωτικό ειδικό κοριτσι. Δεν έχω μεγάλη εμπειρια , αλλά πιστεύω ότι πρέπει να ειναι από τις top !! Σε ευχαριστώ πολυ Ιρις, θα τα ξαναπούμε ...
περιοχη???/
Τρελο μωρο! Το επισκεφθηκα πριν..απο κοντα ειναι πιο τελεια. Να σαι καλα ροζαλια!
περιοχη???/
[/quote
Σε χοτελ την πηρα. Περιοχη δεν ξερω. Παρτην τηλ
50??περιοχη???/
[/quote
Σε χοτελ την πηρα. Περιοχη δεν ξερω. Παρτην τηλ
Εννοειται
μπορει κ ν παω ...εχω κατυ κροσακια που ψαχουλευω εδω κ μερες αλλα και αυτα ξύπνησαν..Εννοειται
Πολύ κωλόπαιδα τα κροσσάκια τύπε :S
συμφωνώ σε όλα εκτός απ το ψωλάρα... εκτός αν τα 12-13 εκατοστά εσένα σου φαίνονται πολύ..
την εχω παρει κ γω αρκετες φορες θα μπορουσα ν πω οτυ ειναι πολυ καλη μονο μειονέκτημα γ μενα με χαλαει λιγο στη φατσαΤο γεγονός ειναι ότι περί μεγέθους δεν δίνω σημασία γιατί με ενδιαφέρουν οι παθητικές της υπηρεσίες που είναι αρχικά άριστες και όχι οι ενεργητικές της , Όμως σαν εικόνα και σαν αίσθηση είναι ωραίο . Η Ιρις είναι ένα όμορφο , αισθησιακό και δοτικό κορίτσι ! Μου άρεσε
την εχω παρει κ γω αρκετες φορες θα μπορουσα ν πω οτυ ειναι πολυ καλη μονο μειονέκτημα γ μενα με χαλαει λιγο στη φατσα