batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
Αμα σου πω οτι ποιο πολυ γουσταρω τ αβιζα..ωραι θετικη ενεργιαΠολύ εντυπωσιακή στις φώτο πάντως αλλά δεν έχει στήθος.Στο προσωπο είναι θηλυκή?
Αμα σου πω οτι ποιο πολυ γουσταρω τ αβιζα..ωραι θετικη ενεργιαΠολύ εντυπωσιακή στις φώτο πάντως αλλά δεν έχει στήθος.Στο προσωπο είναι θηλυκή?
Και τώρα εμείς πρέπει να μαντέψουμε ποια εννοείς ;αυτο τ μωρο χαθηκε ετσι????
Επειδή την darcy την είχα στα υπ' όψιν από ποιά άποψη ηταν κακή η εμπειρία σου? Εμφάνιση, υπηρεσίες, χημεία? Αν θες δώσε ινφο.Γρηγορο update για οσο ελειπα.
Alexia Mendon ωραιο τυπακι,
λιγο τρελουλιτσικη,μικρο εργαλειο,μικροκαμωμενη.σε παλιοτερη μου κριτικη την ειχα μπερδεψει με καποια αλλη,τιμια.
μου εδωσε μια αισθηση οτι κοιταζε το ρολόι,οποτε δεν ξερω αν θα ξαναπαω.ομως δεν πεταξα τα λεφτα μου.
darci,η ελληνιδα,κακη εμπειρια.
erkin η τουρκαλα, ελαχιστη σχεση με τις φωτος.κοντη,κωλαρου οχι στο απογειο της καθαριοτητας.δε θα ξαναπηγαινα.
lua fernanez,βυζαρες κωλος που δεχεται πολεμο κανονικο.ελαχιστη επικοινωνια, υπηρχε διαθεση να με ευχαριστησει αλλα δεν μου φτασε.πολυ ωραιο σωμα ομως,το ξαναλεω,θυμιζει milfara 35αρα που περιμενει να παρει το παιδι απ το σχολειο να το θυλασει στα 16του
maria isis.κανονικο πολυβολο,το κοριτσι ειναι κανονικος κυκλωνας.
δεν με τρελαινει το σωμα της γι αυτο δεν παω παντα οταν ερχεται.
dayan diniz,τραγικη εμπειρια.αλλου γι αλλου το κοριτσι.καμια επικοινωνια και ελαχιστη διαθεση
Από θέμα ομορφιάς πάντως πολυ καλήΚαλημέρα φίλε το συγκεκριμένο είναι μόνο παθητικό αν θελήσεις να είναι ενεργητική θα σου πει με strap on . Μικρό πουλάκι και ναζιαρικο. Λίγο αδιάφορη και πάμε στον επόμενο
δησκολο σ βρυσκω !!!Πολύ σούπερ αυτή εδώ !!!
Τι γνωρίζει κάποιος ??
6982340726(WhatsApp)
Γεια σας! Ονομάζομαι Άννα Νικολ, είμαι 22 φοιτήτρια και μένω στην Αθήνα σε δικό μου χώρο. Ενδιαφέρομαι για εχεμυθες συναντήσεις. 6982340726 (WhatsApp) - δεν απανταω ποτε σε κλησεις τηλεφωνικες στον αριθμο αυτο. Αν θες να επικοινωνησεις μαζι μου μονο μέσω WhatsApp! Είμαι ετσι εκ γενετής με θηλυκα...kanesex.com
???????Έλα να γνωριστούμε να περάσουμε συναρπαστικά
Καλλίγραμμη CD , με ωραία αύρα, παθητική και θυληκή σε περιμένει να ζήσουμε όμορφες ερωτικές εμπειρίες. Διαθέτω χώρο και χρόνο.το μύνημα σου να συνοδεύεται από φωτογραφίαkanesex.com
Αν γνωρίζουμε κατι???????
Απο αυτές που έχω πάει,Ξέρει κανένας κάποια να είναι Ελληνίδα με καλό ενεργητικό καυλι??
τη νάντια μουρ πού πώς τη βρίσκουμε;Απο αυτές που έχω πάει,
Μιχαέλα Περιστέρι νορμάλ μέγεθος,
Ντόρα Γκάζι μεγάλο,
Νάντια Μουρ ή Τρανούλα πλατεια Βικτωρίας νορμάλ μέγεθος.
Η τελευταία γουστάρει περισσότερο να γαμάει.
Όλες πεντακάθαρες.
Οποία σου κανει εμφανισιακά διαλέγεις.
Αυτές από εμένα.
τη νάντια μουρ πού πώς τη βρίσκουμε;
Ντόρα μεγάλο αλλά για εμένα δεν είναι τόσο θηλυκή στο προσωποΞέρει κανένας κάποια να είναι Ελληνίδα με καλό ενεργητικό καυλι??
Μικαέλα Περιστέρι νορμάλΞέρει κανένας κάποια να είναι Ελληνίδα με καλό ενεργητικό καυλι??
Απο αυτές που έχω πάει,
Μιχαέλα Περιστέρι νορμάλ μέγεθος,
Ντόρα Γκάζι μεγάλο,
Νάντια Μουρ ή Τρανούλα πλατεια Βικτωρίας νορμάλ μέγεθος.
Η τελευταία γουστάρει περισσότερο να γαμάει.
Όλες πεντακάθαρες.
Οποία σου κανει εμφανισιακά διαλέγεις.
Αυτές από εμένα.
τη νάντια μουρ πού πώς τη βρίσκουμε;