Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Βάτραχε μου έφτιαξες τη μέρα,τρέχω για ναταλιιιι
δεν τσονταρεις ενα 50 να παω κ γω!!!!Βάτραχε μου έφτιαξες τη μέρα,τρέχω για ναταλιιιι
Πόσο το έχει πάει 150 κι αυτή ?δεν τσονταρεις ενα 50 να παω κ γω!!!!
Μούτρο, αυτή ήταν Ιπποκράτους στα Εξάρχεια..πριν πολλααα χρονια ,σωστά ? Τότε ήταν κροσακι ( αγόρι)
Για ποια λες φίλε;ναι τοτε εκανε ραντεβου στ σπιτι μιας αλλης !!την εχω παρει 2 φορες περασα ωραια πραγματικο κοριτσι
νομιζω δεν εχω δει κατυ καλητερο και τοσο κοντα σ γυναικια ψχλγ
Για ποια λες φίλε;
Καλή φάση, αξίζειGnwmes?Εντυπωσιακή τρανς καλλονή με αξέχαστα προσόντα στην Αθήνα!!! (6933402054)
Πανέμορφη και μονίμως καβλωμένη για άνδρες που ψάχνουν το διαφορετικό στον έρωτα...Πολύ έμπειρη και για πρωτάρηδες που θέλουν να δοκιμάσουν για ''πρώτη φορά''. Σε διακριτικό χώρο για ανεπανάληπτες στιγμές κάβλας και πάθους!!!(6933402054)Whatsap-viber: 6936866025. Όποιος θέλει μπορεί να με βρει...kanesex.com
Έχει χώρο Εξάρχεια, έχει βάλει και βυζιά σχετικά πρόσφατα,ωραιο μωρό καυλιαρικο (γούστα είναι αυτά οπότε)έχει και ένα γάτο που κυκλοφορεί στο σπίτι εάν είσαι αλλεργικός, γενικά εγω πέρασα κομπλέ την πήρα παθητική γύρω στο μισάωρο (νομίζω μόνο παθητικά παίζει αλλά δεν γνωρίζω 100%), γενικά αντέχει το σφυροκόπημα και δεν θα κλάψεις τα λεφτά σού.....κάνε παζάρι στην τιμή γιατί στην αρχή ζητάει ένα αστείο πόσο τύπου 100 ευρώ ,εγώ τηβ πήρα με ένα 50αρικο μισάωρο , η Πίο έμπειροι μπορούν να ξέρουν κάτι περισσότερο από εμέναXxxTransNicolexxx
Τρανσέξουαλ για συνάντηση κατόπιν συνεννόησης, καυτη θηλυκή, χώρος κέντρο Εξάρχεια και ξενοδοχεία. Τηλ 6970843844kanesex.com
Καλησπέρα, γνώμη για αυτή? Αξιζεί?
Την επερνα τηλ για να κλείσω ραντεβού πριν 3 μέρες δεν μου το σήκωσε ποτέ