You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα.Υπαρχει κανενας ευχεμηθος και σοβαρος αντρας με δικο του χωρω να με γαμηση η να παμε σε κανενα ξενοδοχειο η σε σπα;
Υ.Γ. Ξερω οτι δεν ειναι το σωστο θρεντ αλλα εγω ειμαι cross στο κρεβατι και μονο παθητηκια!Δεν πληρωνωμε αλλα ουτε πληρωνω!
Υ.Γ. Ξερω οτι δεν ειναι το σωστο θρεντ αλλα εγω ειμαι cross στο κρεβατι και μονο παθητηκια!Δεν πληρωνωμε αλλα ουτε πληρωνω!
Συνημμένα
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Εμετός.
που είναι οι κριτικές ??ανεβηκαν προσφατα κριτικες για αυτην
tsipirikos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Μπορει κάποιος να δώσει πληροφορίες?
exeis kavles tote 6974700338
εάν έχεις καύλες τότε μην χάσεις την ευκαιρία να με επισκεφτείς 6 9 7 4 7 0 0 3 3 8
kanesex.com
Καλησπερα στην παρεα. ξερουμε τιποτα για εδω? Οσο κ αν εψαξα δεν βρισκω κατι.Ευχαριστω.
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 206
Δεν έχω πάει μαζί της ούτε είναι στις προθέσεις μου αλλά από αρχές 2000 που τη βλέπω σε αγγελίες διαπιστώνω πως δεν έχει πάρει ούτε ορμόνες ούτε έχει βελτιωθεί εμφανισιακάexeis kavles tote 6974700338
εάν έχεις καύλες τότε μην χάσεις την ευκαιρία να με επισκεφτείς 6 9 7 4 7 0 0 3 3 8kanesex.com
Καλησπερα στην παρεα. ξερουμε τιποτα για εδω? Οσο κ αν εψαξα δεν βρισκω κατι.Ευχαριστω.
Marcus77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.539
- Πόντοι
- 1.076
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 481
Καλημέρα, αυτό που βλέπω εγώ είναι ένα κροσσάκι και ΟΧΙ τρανς(φτάνει πια με αυτή την καραμέλα), περιποιημένο με περούκο και φουλ στα φίλτρα. Τωρα από υπηρεσίες...
Let me spoil you a little...
TRANS LADY EXPERIENCED Hello gents I am a professional, experienced masseuse. If you need to rest and want to do something for yourself, I can give you a long and very relaxing massage adjusted to your needs and desires. 6.9.0.7.2.4.4.2.8.5. VIBER/TELEGRAM/WHATSAPP ❌ withheld number ❌ ❌❌Time...
kanesex.com
Σ ευχαριστω πολυ.Κ γω την βλεπω χρονια κ μου εχει κανει εντύπωση οτι δεν εχει σχολιαστει ποτε.Εμενα κατι μου βγαζει παντως...Δεν έχω πάει μαζί της ούτε είναι στις προθέσεις μου αλλά από αρχές 2000 που τη βλέπω σε αγγελίες διαπιστώνω πως δεν έχει πάρει ούτε ορμόνες ούτε έχει βελτιωθεί εμφανισιακά
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι οι ελληνες δεν κανουν για τρανς, δεν εχουν τον σωματοτυπο, υπαρχουν βεβαια οι εξαιρέσεις αλλα μετριονται στα δαχτυλα το ενος χεριουΠολλές Ελληνίδες διάγουν διπλή ζωή, οπότε η μη λήψη ορμονών και η μη περαιτέρω θηλυκοποίηση είναι απόλυτα αναμενόμενες.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
εχω σκαλωσει ασχημα μ αυτο οποιος εχει προσφατη εμπειρια ασ πει
mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
ΑΝΖΥ TRANS ! ! ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ SEX.......ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ! ...6942034545
Aνανεωμενη καυλωμενη Αντζυ.....Με προσφατες πραγματικοτατες φωτογραφειες μου 100/%..... Aνωμαλιαρα για πολλα γουστα. Ειμαι παντα ετοιμη με την γλωσσα μου και ταλεντα μου να σας απογειωσω…. φιλια , χαδια ,γλωσσοφιλα ,γλυφωκολια ,γαμισια τσιμπουκια ενεργοπαθητικα . Τα παντα με ανεση χρονου και σε...
kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.809
- Πόντοι
- 456
Για βάλε αγγελία αν μπορείςεχω σκαλωσει ασχημα μ αυτο οποιος εχει προσφατη εμπειρια ασ πει
Διαγραμμένο μέλος 228270
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι διατηρείται καλά από εμφάνιση αν και οι φωτογραφίες παλιές. Επίσης ότι έχει καμία 50ρια γάτες.Φίλε μου δεν έχω πάρει αλλά με σκιάζει η κυρία.
stefan sal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.139
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα σε όλους παιδιά.. Πρωτάρης με trans θα ηθελα να συνατήσω Helen Sunrise μόλις είδα ότι είναι Αθήνα..Ενδιαφέρομαι μόνο για να είμαι ενεργητικός.. Εχει κανείς άποψη μην φάω καμία φόλα σαν πρωτάρης? Εστω και σε pm θα εκτιμούσα κάποια άποψη
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Πήγαινε κ πες κ σ εμάς π θέλουμε να πάμε αλλά για παθητικό... χαχαχαχΚαλησπέρα σε όλους παιδιά.. Πρωτάρης με trans θα ηθελα να συνατήσω Helen Sunrise μόλις είδα ότι είναι Αθήνα..Ενδιαφέρομαι μόνο για να είμαι ενεργητικός.. Εχει κανείς άποψη μην φάω καμία φόλα σαν πρωτάρης? Εστω και σε pm θα εκτιμούσα κάποια άποψη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K