Νέα

Αγγελίες εργασίας: Τηλεφωνικές εταιρίες – εργασίες με τηλε-πωλήσεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις και γνώμες για το όργιο εταιρειών που βλέπω σε αγγελίες εργασιών. Ζητάνε συνεχώς υπαλλήλους γραφείου για τηλεπωλήσεις ή κάτι παρόμοιο. Δεν θα σταθώ στο εργασιακό που είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ αλλά στο επιχειρηματικό.

Είναι δυνατόν τη σήμερον, με τόσα πολλά μέσα στο internet, ιστοσελίδες, social media και λοιπά να υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι θα πιάσουν πωλήσεις μέσω τηλεφώνου; Ποιους πείθουν; Τους γέρους;  Δεν φαίνεται τρελό; Αφού όλοι ρίχνουν άκυρο στα τηλέφωνα πια… Εξάλλου πόσο μεγάλη πια είναι η ελληνική αγορά για να παίρνεις τηλέφωνα; (Μιλάω για τραπεζικά προϊόντα, κάρτες υγείας, internet κλπ)

Καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι υποψήφιοι εργαζόμενοι φεύγουν από αυτές τις δουλειές.

Και ξαναλέω ποιος είναι τόσο βλάκας που μπορείς να τον πείσεις να αγοράσει μέσω τηλεφώνου; Δεν θα έπρεπε να καταργηθεί αυτού του είδους η προσέγγιση των πελατών πια;

Συνημμένα

• telemarketing_greece.jpg
    telemarketing_greece.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 20

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις και γνώμες για το όργιο εταιρειών που βλέπω σε αγγελίες εργασιών. Ζητάνε συνεχώς υπαλλήλους γραφείου για τηλεπωλήσεις ή κάτι παρόμοιο. Δεν θα σταθώ στο εργασιακό που είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ αλλά στο επιχειρηματικό.

Είναι δυνατόν τη σήμερον, με τόσα πολλά μέσα στο internet, ιστοσελίδες, social media και λοιπά να υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι θα πιάσουν πωλήσεις μέσω τηλεφώνου; Ποιους πείθουν; Τους γέρους;  Δεν φαίνεται τρελό; Αφού όλοι ρίχνουν άκυρο στα τηλέφωνα πια… Εξάλλου πόσο μεγάλη πια είναι η ελληνική αγορά για να παίρνεις τηλέφωνα; (Μιλάω για τραπεζικά προϊόντα, κάρτες υγείας, internet κλπ)

Καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι υποψήφιοι εργαζόμενοι φεύγουν από αυτές τις δουλειές.

Και ξαναλέω ποιος είναι τόσο βλάκας που μπορείς να τον πείσεις να αγοράσει μέσω τηλεφώνου; Δεν θα έπρεπε να καταργηθεί αυτού του είδους η προσέγγιση των πελατών πια;

γαμω τον Χριστο τους

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
τυπε υποψιαζομαι οτι σε εχουν ενοχλησει λιγο αυτοι οι τυποι   :S

Ναι όλους έχουν ενοχλήσει. Ο λόγος που βάζω το θρεντ είναι κυρίως να προβληματίσω τους περισσότερους εδώ που ως λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι θα πουν: Είναι δυνατόν να υφίσταται το "επιχειρηματικό μοντέλο"  τηλεπωλήσεις;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η Ελλάδα είναι πάντα πίσω στις εξελίξεις.Και θα φέρω μερικά παραδείγματα να καταλάβετε...

1)Όταν σε ολόκληρη την Ευρώπη,και τις ΗΠΑ υπήρχε ατμήλατος σιδηρόδρομος,η Ελλάδα δεν είχε τίποτα.Όταν αυτοί πέρασαν στο ντίζελ,η Ελλάδα απέκτησε ατμό,όταν οι άλλοι είχαν ηλεκτροκίνητο σιδηρόδρομο,η Ελλάδα είχε ντίζελ.Όταν οι άλλοι πάνε να μπουν σε μαγνητικά,σε υπερταχείες,η Ελλάδα ανακαλύπτει την ηλεκτροκίνηση στα τραίνα....
2)Όταν οι άλλοι είχαν το κλασικό ταχυδρομείο,στην Ελλάδα δεν υπήρχε τίποτα.Όταν οι άλλοι απέκτησαν το τηλέφωνο,η Ελλάδα απέκτησε ταχυδρομείο.Όταν οι άλλοι πέρασαν στο ίντερνετ η Ελλάδα ανακάλυψε τις τηλεπικοινωνίες και το Φαξ.
3)Όταν οι άλλοι έκαναν εμπόριο  δια τηλεφώνου,στην Ελλάδα υπήρχαν οι πλασιέ.Όταν πέρασαν στο ίντερνετ,στην Ελλάδα ανακάλυψαν τις τηλεπωλήσεις...Έχουμε καιρό να μπούμε στο ίντερνετ...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εργαζόμενος σε μια εταιρία πιο παλιά έψαχνα κάτι άλλο διαφορετικό για να φύγω από εκεί που ήμουν μιας και δεν πλήρωναν.

Πήγα λοιπόν σε ένα τέτοιο interview. Η όλη διαδικασία ήταν της πλάκας σε σημείο που ξεχώρισα σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Είχαν μαζέψει 20 άτομα να συμπληρώσουμε κάποιες ερωτήσεις. Με τα πολλά έρχεται κάποια και μου λέει.

"Σας θέλει η διευθύντρια στο γραφείο της"

Πάω μέσα κοστουμαρισμένος και σένιος και μέχρι να φτάσω πέρασα μπροστά από το τηλεφωνικό κέντρο. Ήταν ένας όχλος... μια πλέμπα. Μια πραγματικά κατάσταση που με απώθησε αμέσως.

Γνώρισα τη διευθύντρια και μου λέει ότι με θέλουν να συνεργαστούμε. 2 εβδομάδες να ξεκινήσω δοκιμαστικά και βλέπουμε. Της έκανα κάποιες ερωτήσεις για τη δουλειά και κάποια στιγμή μου είπε και η ίδια... "εντάξει εδώ δεν είναι σαν αυτά που έχετε ασχοληθεί" σα να μου λέει ότι εδώ είναι λίγο χαμηλότερο το επίπεδο καριέρας. Αντιλαμβανόταν η γυναίκα τι γινόταν. ΚΑι επειδή ήμουν ήδη εργαζόμενος αλλού ίσως το είπε για να μη τυχόν και τελικά αφήσω τη δουλειά μου για να πάω εκεί και καταστραφώ.

Με τα πολλά μετά από καιρό μαθαίνω από έναν γνωστό ότι πήγε εκεί. Σημειώνω ότι στη συγκεκριμένη εταιρία, λένε και στην αγγελία ότι προσφέρουν μόνιμη θέση εργασίας και ότι η πλειοψηφία των υπαλλήλων τους παίρνει σύνταξη από εκεί και τέτοια σχετικά.

Μου λέει ό γνωστός μου ότι τον πήρανε εκεί, δούλεψε 2 εβδομάδες, δε γινόταν πώληση ούτε για αστείο και τον έδιωξαν. Δε λέω ότι το παλικάρι ήταν τσακάλι στις πωλήσεις, αλλά νομίζω πως στην ουσία το προσωπικό τους το έχουν και δουλεύει τσάμπα. Γιατί πολύ απλά δε γίνονται πωλήσεις !!! Οπότε γιαυτό και ζητάνε συνέχεια άτομα. Γιαυτό και σήμερα στέλνεις βιογραφικό και αύριο σου κλείνουν συνέντευξη. Για να σε πάρουν να δουλέψεις 2 εβδομάδες και μετά να πάρουν έναν άλλον και πάει λέγοντας.

Πάντως μη βρίζετε τα παιδιά που παίρνουν τηλ. Δε φταίνε αυτοί. Σαν και εμάς είναι..

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Και εγω ειχα παει μια φορα σε μια "συνεντευξη" και εκανα αιτηση αλλα τελικα δεν πηγα ποτε. Μεγαλη απατη. Αν κανεις πωλησεις και αν ειναι σε καθημερινη βαση και αν και αν... Αν οχι πουλο. Ωστοσο ενας φιλος μου ειχε παει και ειχε κατσει κανα μηνα διμηνο γτ το εχει με την παπαρολογια  :grin: . Μετα πιστευω πως ερχεται η Herbalife... Αλλη απατη αυτη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ηταν μια κοπελα μικρη μεσα στον ηλεκτρικο και μιλαγε στο κινητο.Ηταν σε εξαλη κατασταση και την ακουγε ολο το βαγονι.Ελεγε οτι ειχε παει σε μια τετοια εταιρεια και οτι καθισε δυο εβδομαδες και δε τη πληρωναν αν και αλλα ειχαν συμφωωνησει.Μιλαγε και για αλλα παιδια τα οποια ειχαν κατσει απο δυο μερες μεχρι και ενα μηνα χωρις να παρουν τιποτα.Εν τελει η κοπελα καλεσε και την αστυνομια που εφτασε στην εταιρεια,Τι εγινε περαιτερω,,δε ξερω.Επειδη η κοπελα δεν ελεγε να ησυχασει,στο τελος ειπε οτι θα τους καταγγειλει για την απατη.Παντως εγω δε θα πηγαινα σε μια τετοια δουλεια.Τηλεπωλησεις και βλακειες.Θυμαμαι ηταν ενα παιδι στη δουλεια πιο παλιος απο μενα.Μια ωραια μερα λεει φευγω,βρηκα δουλεια σε γραφειο.Τηλεφωνικη ενημερωση πελατων και θα πρεπει να πηγαινω στο γραφειο με κουστουμι και γραβατα.Εγω δουλευω στην ιδια δουλεια 15 χρονια ενω αυτος αμφιβαλω αν μπορεσε να συνεχισει σε μια τετοιου ειδους δραστηριοτητα.Θα ντρεπομουνα να κανω μια τετοια δουλεια.Τηλεπωλησεις,προωθησεις και ολο να ενοχλεις τον κοσμο.Το μονο που παραδεχομαι ειναι το τηλεμαρκετινκ ,εκει αλλαζει,εχεις καποιο αντικειμενο.Και εγω αγορασα τα κεραμικα γερμανικα τηγανια CERAFIT με τα 79 ευρω τα τρια.Οταν χρειαστηκε να ρωτησω κατι μεσω τηλεφωνου με εξυπηρετησαν οι ανθρωποι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειχα εργαστει σε μια τέτοια εταιρεια το 2007 αλλα σε εμάς τοτε ειχανε πει ψέμματα οτι δηλαδη ο μισθος θα ειναι σταθερος 800 ευρω για το 8ωρο και 400 περιπου για το 4ωρο. Ο ορος για να σε προσλάβουν ηταν να κλεισεις 2 αιτησεις. Οταν κατάφερα και τις έκλεισα μου ειπε η προισταμενη η οποια εκοβε βολτες πανω απο τα κεφάλια μας οτι με έβαλε στην μισθοδοσια. Ωστοσο την επομενη μέρα στο ασανσερ καθως ανεβαιναμε μου κανει μια κοπελα Τα εμαθες? οχι της κάνω για πές λεει ο σταθερος μισθος ειναι ψεμα αμα δεν κλεισεις 30 αιτησεις εσυ σαν 4ωρο και 60 ο 8ωρος δεν παιρνεις τον μισθο που σου ειπαν αλλα καθε αιτηση θα πηγαινει 7 ευρω πχ 20 αιτησεις επι 7 θα παρεις 140 ευρω ασχετα αν ησουν ολες τις ημέρες εκει και χαλουσες εργατοωρες.

Αμεσως μετα απο αυτο ζητησα να μιλησω με την προισταμενη οπου και της εξηγησα τι ακριβως γνωριζω. Μου ειπε οτι ειναι αληθεια και εγω της ειπα οτι μας ειπαν ψέμματα σε αυστηρο υφος και οτι δεν μπορω να συνεχισω σε μια δουλεια που μας λενε ψέμματα η εμπιστοσυνη ειναι βασικη προυποθεση και στα εργασιακα οποτε της ειπα οτι θα φυγω και μου ειπε ενταξει οπως νομιζεις πέρνα αμα ειναι να σου δώσουμε αυτα που σου οφειλουμε. Μου δωσανε 40 ευρω για τις 4 ημέρες που απασχοληθηκα εκει στο συνολο και σηκωθηκα και εφυγα.

Πιο παλια παλι με ειχανε παρει απο μια τέτοια δουλεια και μου ειπαν να παω για συνεντευξη και τοτε τους ρωτησα αμα υπάρχει σταθερος μισθος σε περιπτωση προσληψης αυτη που μου μιλαγε μου ειπε οτι δεν ξέρει να μου πει και την ρωτησα πως γινεται να μην ξερει απο την στιγμη που δουλευει μεσα εκει και αυτη και μου ειπε αν νομιζεις οτι δεν αξιζει τον κοπο τι να σου πω μην ερθεις λεω οκ ευχαριστω και δεν πατησα τοτε.

Γενικα δεν εχει νοημα πιστευω να καθεσαι ουτε να λογομαχεις ουτε να τους λες κάτι διοτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν βρει ενα κολπο το οποιο το έχουν για οσους ειναι αφελεις και τελοςπαντων έχουν αναγκη απο δουλεια και τρέφουν ελπιδες απλα να ξέρετε οτι τέτοιες δουλειες ειναι απάτη. Θα χάσετε το χρονο σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης για μενα θα πρέπει κάποιος ο οποιος πηγαινει σε δουλειες και εταιρειες να μην καταπνιγει την προσωπικοτητα του με σκοπο να κερδισει την δουλεια. Αν κατι δεν σου αρέσει ή θελεις να το ρωτησεις θα το ρωτησεις εξαρχης εγω αν ημουν εργοδοτης θα το εκτιμουσα πολυ αυτο το πραγμα. Σε ενδιαφερει ο μισθος? μαγκια σου κανεις δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του τα χρηματα ειναι βασικη προυποθεση. Ορισμενοι ψάχνουν δουλάκια για αυτο τους ενοχλει οταν θα ρωτησεις το μισθο. Αρκει βεβαια να μην σε ενδιαφερει ΜΟΝΟ ο μισθος γιατι δεν θα έχεις μελλον.

Εκτος αυτου πρεπει να ειστε παντα παρατηρητικοι. Πηγες σε μια δουλεια και περιμενεις κοιτα γυρω σου τι συμβαινει. Οι υπαλληλοι ειναι χαρουμενοι? ποιο το κλιμα της επιχειρησης? ή ειναι μεσα στα νευρα? γιατι μηπως δεν τους φερονται καλα? μηπως δεν τους πληρωνουν? Ο εργοδοτης τι μερος του λογου ειναι? σωστος? ή σατράπης? σέβεται την προσωπικοτητα του εργαζομενου ή ειναι σαδιστης μαλακας και του αρεσει να κανει καταχρηση εξουσιας και να βασανιζει τους υπαλληλους που δεν μπορουν να φυγουν επειδη ειναι μπλεγμένοι και έχουν αναγκη.

Τα σημεια αυτα και οι λεπτομερειες ειναι πολυ σημαντικα για να μην χάσεις το χρονο σου να ξέρεις τι θα περιμένεις να καταλαβεις που βρισκεσαι και ετσι να παραμεινεις ψυχραιμος οταν κάτσει η στραβη. Εγω θυμαμαι οταν ειχα παει σε αυτη τη δουλεια με τις πωλησεις μας ειχανε πει οτι δουλεια υπάρχει για ολους και οτι ειστε τυχεροι γιατι εφυγαν και εργαζομενοι στην ουσια μας κοροιδευαν πως γινεται να ειναι καλη η δουλεια και να φευγουν άτομα?

Πηραν σκάρτα ατομα εξαρχης και το καταλαβαν μετά? αρα οι προισταμενοι ειναι ανικανοι και δεν ξέρουν να αξιολογουν ή παιζουν με βυσμα ή κάποοιοι εφυγαν απο μονοι τους επειδη το θεμα ειναι μούφα? ουσιαστικα δεν επρεπε να περιμενω την κοπελα να μου τα πει επρεπε να το ειχα παρει πρεφα απο πριν. Γιατι ενδειξη δοθηκε.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Βρε παιδια μην σας κοροιδευουν με τετοιες δουλειες. Δεν ειναι αυτες δουλειες. Και αληθεια να ειναι αυτα που σου λενε στην προσληψη, στο μελλον θα σε διωξουν γιατι δεν επιασες το "στοχο". Ουτε καν να τα βλεπετε , οταν ακουτε για "τηλεπωλησεις".

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
O μόνος λόγος για να κάτσεις σε αυτή τη δουλειά είναι να σου δώσουν ήδη υπάρχοντες πελάτες για να τους κάνεις προσφορά.
Άμα το πιάσεις από το μηδέν τρέχα γύρευε.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Διαβάζω όλες τις παρατηρήσεις - εμπειρίες συναγωνιστών και πράγματι συμπίμπτουμε σε ολα! 

Σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω... Μα είναι δυνατόν; Να κάνεις πώληση από τηλέφωνο;

Ομολογώ ότι και εγω έχω ακούσει και μέσα σε λεωφορείο και μέσα στο ηλεκτρικό έξαλλους ανθρώπους όπως πχ κοπέλες να βρίζουν και να φωνάζουν στο τηλ, όπως ακριβώς είπε ο παραπάνω. Δηλαδή να είναι απλήρωτες 2 βδομάδες, να τους υποχρεώνουν να κάνουν πωλήσεις και μετά ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ...ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ "ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ" ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
O μόνος λόγος για να κάτσεις σε αυτή τη δουλειά είναι να σου δώσουν ήδη υπάρχοντες πελάτες για να τους κάνεις προσφορά.
Άμα το πιάσεις από το μηδέν τρέχα γύρευε.

Ναι αυτό έτσι και έτσι. Αν και εκεί, σου βάζουν στόχους και τέτοια και έτσι και δεν καταφέρεις παίρνεις πόδι.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Πάω μέσα κοστουμαρισμένος και σένιος και μέχρι να φτάσω πέρασα μπροστά από το τηλεφωνικό κέντρο. Ήταν ένας όχλος... μια πλέμπα. Μια πραγματικά κατάσταση που με απώθησε αμέσως.

Πάντως μη βρίζετε τα παιδιά που παίρνουν τηλ. Δε φταίνε αυτοί. Σαν και εμάς είναι..

Η απόλυτη περιγραφή ναι!

Και ναι ποτέ δεν βρίζω αυτούς που με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουλήσουν κάτι, ευγενικά τους ακυρώνω. Πάντα ευγενικά όμως!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Επισης για μενα θα πρέπει κάποιος ο οποιος πηγαινει σε δουλειες και εταιρειες να μην καταπνιγει την προσωπικοτητα του με σκοπο να κερδισει την δουλεια. Αν κατι δεν σου αρέσει ή θελεις να το ρωτησεις θα το ρωτησεις εξαρχης εγω αν ημουν εργοδοτης θα το εκτιμουσα πολυ αυτο το πραγμα. Σε ενδιαφερει ο μισθος? μαγκια σου κανεις δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του τα χρηματα ειναι βασικη προυποθεση. Ορισμενοι ψάχνουν δουλάκια για αυτο τους ενοχλει οταν θα ρωτησεις το μισθο. Αρκει βεβαια να μην σε ενδιαφερει ΜΟΝΟ ο μισθος γιατι δεν θα έχεις μελλον.

Εκτος αυτου πρεπει να ειστε παντα παρατηρητικοι. Πηγες σε μια δουλεια και περιμενεις κοιτα γυρω σου τι συμβαινει. Οι υπαλληλοι ειναι χαρουμενοι? ποιο το κλιμα της επιχειρησης? ή ειναι μεσα στα νευρα? γιατι μηπως δεν τους φερονται καλα? μηπως δεν τους πληρωνουν? Ο εργοδοτης τι μερος του λογου ειναι? σωστος? ή σατράπης? σέβεται την προσωπικοτητα του εργαζομενου ή ειναι σαδιστης μαλακας και του αρεσει να κανει καταχρηση εξουσιας και να βασανιζει τους υπαλληλους που δεν μπορουν να φυγουν επειδη ειναι μπλεγμένοι και έχουν αναγκη.

Τα σημεια αυτα και οι λεπτομερειες ειναι πολυ σημαντικα για να μην χάσεις το χρονο σου να ξέρεις τι θα περιμένεις να καταλαβεις που βρισκεσαι και ετσι να παραμεινεις ψυχραιμος οταν κάτσει η στραβη. Εγω θυμαμαι οταν ειχα παει σε αυτη τη δουλεια με τις πωλησεις μας ειχανε πει οτι δουλεια υπάρχει για ολους και οτι ειστε τυχεροι γιατι εφυγαν και εργαζομενοι στην ουσια μας κοροιδευαν πως γινεται να ειναι καλη η δουλεια και να φευγουν άτομα?

Πηραν σκάρτα ατομα εξαρχης και το καταλαβαν μετά? αρα οι προισταμενοι ειναι ανικανοι και δεν ξέρουν να αξιολογουν ή παιζουν με βυσμα ή κάποοιοι εφυγαν απο μονοι τους επειδη το θεμα ειναι μούφα? ουσιαστικα δεν επρεπε να περιμενω την κοπελα να μου τα πει επρεπε να το ειχα παρει πρεφα απο πριν. Γιατι ενδειξη δοθηκε.

Rspect! ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλά κάνεις και τι επισημάνεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom