You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελία σε site αγγελιών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα since1976
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
βρηκα κ εγω μια αγγελια μια μαυρη καλλονη απο Φαληρο που κανει μασαζ,
αλλα ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΥΜΝΗ...
τα παντα ολα δηλαδηβρηκα κ εγω μια αγγελια μια μαυρη καλλονη απο Φαληρο που κανει μασαζ,
Hi!
I am a 23 y.o. african-american girl who offers full range erotic massage and other services for a fee. Please check my rates and services offered and if interested email me back and ask me for my cell phone number.
Services: Full body massage, Body2body massage, Bareback handjob/footjob, bareback blowjob, protected vaginal sex, cum on body, cum on face, watersports (energetic), femdom, Rimjob, vaginal fingering/fisting, felching/snowballing (for couples only), I am also available for catering to small groups of up to 5 people - same rates apply for every single one of you!
Extra Services: cum in mouth (+20), Anal fisting (+50), Photos (+50), Video (+100) Protected anal sex (+50), Unprotected Anal sex - Cum outside(+100), Unprotected Anal Sex - Creampie(+150), Bukkake +50 for each person (groups only)
Rates: 1 hour 150, 2 hours 250, 3 hours 350, 6 hours 500, overnight 900.
I do not engage in unprotected vaginal intercourse, I do not do shemales, I do not do scat. For any other fetishes though, please feel free to ask and if approached nicely about them I will perform them free of any extra charges!
Naughty kisses,
Ayda
ούτε για αστείο το πρώτο... τώρα για να καθαρίζει γυμνή το σπίτι δε ξέρω
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
εχει παει κανεις ρε παιδια?
ούτε για αστείο το πρώτο... τώρα για να καθαρίζει γυμνή το σπίτι δε ξέρω
Θα πουντιάσει το κορίτσι με τέτοιο κρύο ρε παίδες..... δεν την σκέφτεστε?
Η πλάκα πάνως είναι ότι έχει την ίδια φωτό και στις 2 αγγελίες ... άρα μάλλον πρόκειται για την ίδια ... και αν είναι έτσι ... ενώ στο μασσάζ λέει ότι κάνει τα πάντα όλα ... στην περίπτωση οικιακής βοηθού είναι μόνο φάτε μάτια ψάρια ... (και δεν ξέρουμε και αν κάνει και καλή δουλειά!!!!!).
Οι περισσότεροι θα το ξέρουν. Για όσους δεν, ακολουθως η σελιδα των ΝΕΩΝ με τις μικρες μασαζοαγγελιες ιδρυματων και μασατζουδων ελευθερας βοσκης, με τηλεφωνα και ωραρια . Ελπιζω να μη βγουν αστερακια στο λινκ
[URL unfurl="true"]http://ma.tanea.gr/ma_list.php?cat=519[/url]
Επισκέπτης
ο παπαγιωργης χτυπαει εβδομαδιαιως τον "ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ πτυχιούχος εκ Περσίας αναλαμβάνει χειρομασάζ με μέθοδο Γιομίχο, για κυρίες & κυρίους στον χώρο σας"Οι περισσότεροι θα το ξέρουν. Για όσους δεν, ακολουθως η σελιδα των ΝΕΩΝ με τις μικρες μασαζοαγγελιες ιδρυματων και μασατζουδων ελευθερας βοσκης, με τηλεφωνα και ωραρια . Ελπιζω να μη βγουν αστερακια στο λινκ
το καθαριζει απο ΟΛΑ!!! ακομα ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ!! προσεχε μην καθαρισει κι εσενα!!!!!!βρηκα κ εγω μια αγγελια μια μαυρη καλλονη απο Φαληρο που κανει μασαζ,
Επισκέπτης
Kebaaap με απ΄ολα..τι ναι τουτο το πολλαπλων επιπεδων???
Kebaaap με απ΄ολα..
λεγε ρε, ξερεις τπτ?
μηπως τετοιο πολυεπιπεδο?
Συνημμένα
Επισκέπτης
δεν ξερω..
λεγε ρε, ξερεις τπτ?
μηπως τετοιο πολυεπιπεδο?
φανταζομαι με κρεμμυδι-τζατζικι-τυροκαυτερη & οτι αλλο πηγαινει με τις μπριζολες..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
η συγκεκριμένη έχει κι άλλη αγγελία που λέει όλες τις υπηρεσίες της.βρηκα κ εγω μια αγγελια μια μαυρη καλλονη απο Φαληρο που κανει μασαζ,
μιλάμε για την απόλυτη ξενέρα, πρέπει να έχει ολόκληρο ζωολογικό κήπο από ιούς και μύκητες πάνω της λέμε
η συγκεκριμένη έχει κι άλλη αγγελία που λέει όλες τις υπηρεσίες της.
μιλάμε για την απόλυτη ξενέρα, πρέπει να έχει ολόκληρο ζωολογικό κήπο από ιούς και μύκητες πάνω της λέμε
Μπλιαχχχχ....και ο τάλος την έγλυφε...???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις