Νέα

♥Αγαπούληδες με προσόντα♥

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αγαπουληδες απο COSMOPOLITAN :

''Εισαι το πιο ομορφο πλασμα που εχω δει στην ζωη μου,το αρωμα σου με τρελαινει,με ταξιδευει δεν περναει μερα που να μην σε σκεφτομαι,ειμαι ερωτευμενος μαζι σου ,εσυ?"Αυτα τα λογια ειναι ΦΟΒΕΡΑ!!!!!!!!!!!

Πόσο μ' άρεσε να σε κοιτώ να κοιμάσαι... Να χαζεύω τα κλειστά βλέφαρα των ματιών που τόσο αγάπησα. Να σε χαιδεύω με το βλέμμα μου και να νιώθω να ξεχυλίζω απ' αγάπη για 'σένα... Μόνο για 'σένα. Κι όταν άνοιγες τα μάτια σου να φιλώ το χαμόγελο που ζωγραφίζονταν στα χείλι σου. Πόσο μ' άρεσε...

:2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ο ρε καψουρααααααααα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σημερα το βραδυ αγαπησα / τα βλεματα μας συναντηθηκαν οχι τυχαια ετσι οπως ειχε καθησει νωχελικα απεναντι μου / κατι γεννηθηκε αναμεσα μας αλλα εσβησε μετα απο λιγο / δεν εσβησε σιγοκαιει μεχρι και τωρα που γραφω / το αλλο Σαββατο θα ειμαι στο ιδιο μερος αγαπη μου και θα σε διεκδικησω / DIKY Respect ......

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω ντρεπομαι δεν λεω! Αλλα εχω κι εγω τις συμπαθειες μου!  :rolleyes:  :grin:

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Εχει κι άλλους?!!
Μετά από χρόνια γράφω πρώτη φορά για κάτι που πραγματικά με άγγιξε.
Είμαι κι εγώ ένας αγαπούλης. :helpplea:
Καλό ψηστήρι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μη  ντρέπεστε  ρε 
Σε  λίγο  ιδρύω σύλλογο « Σπόνσορες - συνδρομητές - Ευεργέτες  αλλοδαπών  εργαζομένων  σε  νυκτερινά  καταστήματα »  θα  κόψουμε  και πίτα .

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
Η άτιμη η ΣΙΒΗΡΙΑ βγάζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μουνιά όπως η Ξένια Σουχίνοβα, δείτε παρακάτω και ΛΟΙΩΣΤΕ
ΚΑΨΟΥΡΗΔΕΣ ...χεχεχε

Russian Ksenia Sukhinova crowned Miss World 2008

ποπο τι μουνι θεε μου και τι ονομΑ!!! ΞΕΝΙΑ (ΣΟΥ-ΧΥΝΟ)-ΒΑ

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Μη  ντρέπεστε  ρε 
Σε  λίγο  ιδρύω σύλλογο « Σπόνσορες - συνδρομητές - Ευεργέτες  αλλοδαπών  εργαζομένων  σε  νυκτερινά  καταστήματα »  θα  κόψουμε  και πίτα .

Δηλώνω αρωγό μέλος με προϋπηρεσία και λαμπρό μέλλον…ελπίζω

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μη  ντρέπεστε  ρε 

Μπριζόλα να κόψουμε

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κάθε θρεντ γαμιέται..... μα γαμιέται χωρίς λόγο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Υλικά

1/2 κιλού καλαμάρια
1 κιλό μύδια με το όστρακο
1/4 κούπας λευκό ξηρό κρασί
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
400 γρ. σπαγγέτι λιγκουίνι ή bavette με άρωμα πέστο ή πιπεριάς
1/4 κούπας λάδι
1 κόκκινη πιπεριά ζουλιέν
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κουταλάκι τριμμένες καυτερές πιπερίτσες
ξύσμα 1 λεμονιού
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό

Ατομα: 5

Χρόνος προετοιμασίας: 30'

Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα
Εκτέλεση

http://[URL unfurl="true"]www.vefashouse.gr/vefashouse/assets/recipe_images/spaggeti_me_mydia_kai_kalamaria.JPG[/img[/URL]]
Τρίψτε και καθαρίστε καλά τα μύδια. Βάλτε σε κατσαρόλα το κρασί με το χυμό λεμονιού να βράσει, ρίξτε τα μύδια, σκεπάστε και σιγοβράστε τα 5', ν' ανοίξουν. Βγάλτε τα με τρυπητή κουτάλα σ' ένα μπολ και φυλάξτε το ζουμί. Σοτάρετε το σκόρδο και τις πιπεριές στο λάδι, να μαραθούν. Προσθέστε τις πιπερίτσες, το ξύσμα λεμονιού, τα καλαμάρια και το ζουμί από τα μύδια. Σιγοβράστε τα καλαμαράκια σκεπασμένα, ώσπου να μαλακώσουν. Βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό με 2 κουταλιές λάδι, στραγγίστε τα κι αδειάστε τα σε ζεστή πιατέλα. Καθαρίστε τα μύδια και κρατήστε μερικά με το όστρακο για τη διακόσμηση της πιατέλας. Ρίξτε κι ανακατέψτε τα μύδια μέσα στη σάλτσα με τα καλαμάρια κι αδειάστε τα επάνω στα μακαρόνια. Σερβίρετέ τα αμέσως, πασπαλίζοντάς τα με το μαϊντανό και 2-3 κουταλιές λάδι.
Η συνταγή περιλαμβάνεται στο βιβλίο "Νηστήσιμα και Υγιεινά".

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

"Ο Λέων Νικολάιεβιτς Τολστόι έγραψε στο μυθιστόρημα του, ότι η Άννα Καρένινα ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στην Αγία Πετρούπολη! Ίσως να ήταν κι η πιο όμορφη σε ολόκληρη την Ρωσία!!! Τα έγραψε όμως όλα αυτά, γιατί δεν είχε γνωρίσει εσένα. Αν σε είχε δει, θα είχε γράψει πολλά βιβλία για περιγράψει μόνο τη δική σου ομορφία!"

Υ.Γ. Υπήρξε μια εποχή που έλεγα τέτοιες μπαρούφες σε μια Ρωσίδα (μιλάγαμε στα Αγγλικά βέβαια) μέσα σε strip... Ντροπή μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom