Νέα

Αγαπημενος κριτικογραφος / ενημερωτης για μπουρδελα και στουντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας κριτικογραφος / ενημερωτης για μπουρδελα και στουντιο?

• CHEYENNE

Ψήφοι: 26 32,1%
  • n.smirni76

Ψήφοι: 25 30,9%
  • xilnik

Ψήφοι: 15 18,5%
  • professorx

• stam_90

Ψήφοι: 3 3,7%
  • ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Ψήφοι: 20 24,7%
  • lustforlife

Ψήφοι: 8 9,9%
  • Φανούρης Τζούρας

Ψήφοι: 29 35,8%
  • loveseeker

Ψήφοι: 4 4,9%
  • rigormortis

Ψήφοι: 5 6,2%
  • amadeous

Ψήφοι: 2 2,5%
  • bakalis

Ψήφοι: 11 13,6%
  • Dawn

• farkeli

Ψήφοι: 11 13,6%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 14 17,3%
  • Ακορεστος

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Αλλος

• PIATSAS

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    81

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ως προς τον τροπο γραφης: grindcorefucker (εχει φανατικο καλτ κοινο), ΠΥΡΑΥΛΟΣ, orgasmo nero.

Ως προς τη χρηστικοτητα της κριτικης: professorx, BmwPower και StrangeKindOfHuman (οι δυο τελευταιοι σταματησαν αλλα ελπιζω να επιστρεψουν συντομα στις κριτικες).

Ο καλυτεροτερος ομως ειναι ο ενας και μοναδικος ΝΩΝΤΑΣ  :rockon:  για μενα αποτελει τον κορυφαιο πορνοσκαουτερ  :rockon:  τον διαβαζω προσεκτικα τα τελευται 2 χρονια και τον συμβουλευομαι  :rockon:

Για να συμπληρωσω την τετραδα ψηφισα και τον Σταματη, εχει πλακα να διαβαζεις για τις φολες που τρωει  :birdman:  μας εχει δωσει και μερικα διαμαντακια  www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1/listingid:560/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1/listingid:560/[/url]

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Liontari28
OrestisKou
Chrysanthos
και φυσικά τρελαίνομαι για κριτικές του Απόλυτου,έχει γράψει τόσες πολλές και ο τρόπος γραφής τους θυμίζει την ιδιαίτερη γλώσσα του Παπαδιαμάντη.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εγώ πάντως οφείλω μια ειδική τιμητική αναφορά στον Al Pacino για www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/tantalou-14/#jr_review_35046]αυτήν[/url] την κριτική του
Και μόνο για αυτήν την κριτική αξίζει να μπει στην λίστα με τους κορυφαίους
Κάθε φορά που τη διαβάζω πεθαίνω στα γέλια και μου φτιάχνει η διάθεση :2funny: :2funny:

Ναι, έχει πλάκα, ωστόσο έχει επίσης ενδιαφέρον η απάντηση του εκδιδομένου θήλεος στη δεύτερη σελίδα των σχολίων.

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Οι κκ Μπακάλης και Πύραυλος δεν παίζονται ... κριτικές έμπλεες καλού χιούμορ που ανεβάζουν την διάθεση του αναγνώστη...

Φοβερός, στα ct και ο Fantom12 που δυστυχώς έχει εξαφανισθεί ....

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ως προς τον τροπο γραφης: grindcorefucker (εχει φανατικο καλτ κοινο), ΠΥΡΑΥΛΟΣ, orgasmo nero.

Ως προς τη χρηστικοτητα της κριτικης: professorx, BmwPower και StrangeKindOfHuman (οι δυο τελευταιοι σταματησαν αλλα ελπιζω να επιστρεψουν συντομα στις κριτικες).

Ο καλυτεροτερος ομως ειναι ο ενας και μοναδικος ΝΩΝΤΑΣ  :rockon:  για μενα αποτελει τον κορυφαιο πορνοσκαουτερ  :rockon:  τον διαβαζω προσεκτικα τα τελευται 2 χρονια και τον συμβουλευομαι  :rockon:

Για να συμπληρωσω την τετραδα ψηφισα και τον Σταματη, εχει πλακα να διαβαζεις για τις φολες που τρωει  :birdman:  μας εχει δωσει και μερικα διαμαντακια  www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1/listingid:560/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1/listingid:560/[/url]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σας την εχει πεσει ποτε πουστης λεει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γεια σου ρε σταματακη με τις κατακτησεις σου

γκαυλιαρη μου εσυ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Lust, smirni, stam και bakalis. Sorry Φανουρη και prof αλλα δεν μπορω τα μακροσκελη, και τις ασημαντες για το αντικειμενο λεπτομερειες για κουρτινες και διακοσμησεις γενικα, και αν και απολυτα αντικειμενικοι δεν σας διαβαζω. Προτιμω τα λιγα και σταρατα. (Αποψεις....).
ΥΓ. Σοβαροτατη παραλειψη στη λιστα ο Strange.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
νουμερο ενα, φαρκελι

δευτερος ο grindecorefucker

τα γραπτα των παραπανω ξεχωριζουν για μενα...και νιωθω πραγματικα τυχερος που μπορω να τα διαβαζω.

απο κει και περα ολοι οσοι γραφουν με μερακι στην ενημερωση ,μ αρεσει πολυ να τους διαβαζω.ο καθενας εχει το στυλ του και τους εχουμε ολους αναγκη :grouphug: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Άσχετα με το ποιους ψήφισα ή ψηφίσατε,μπράβο σε όλα τα παιδιά που ενημερώνουν...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.350
Πόντοι
46.232
:humpleg:αν και η ψηφοφορία κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να είναι 4 διαφορετικές , δηλαδή...
αγαπημένος κριτικογράφος στούντιο
αγαπημένος εξημερωτής στούντιο
αγαπημένος κριτικογράφος  μπουρδέλων
αγαπημένος ενημερότης μποτρδέλων  οπότε τέλος πάντων....
εκτιμώ ότι όλοι θα πρέπει να ψηφίσουμε με το τώρα και με ενεργούς ακόμα και όχι παλιούς ή ανενεργούς γιατί θα έπρεπε να προστεθούν και άλλα ονόματα ,
πάμε λοιπόν απο ενεργούς μόνο γιατί αυτό είναι το σωστό κατα την άποψη μου
αγαπημένος κριτικογράφος στούντιο δεν έχω....  
αγαπημένος ενημερωτής στούντιο  CHEYENNE
αγαπημένος ενημερωτής μπουρδέλων με διαφορά xilnik διότι έχει συχνές ενημερώσεις και κατα την διάρκεια που τρέχει η βάρδια(αυτό είναι το σημαντικό)και έπονται Φανούρης και προφέσορας για τις πλήρεις αλλά
εβδομαδιαίες  τους ενημερώσεις.
αγαπημένος κριτικογράφος μπουρδέλων Φανούρης faekeli και  rigormortis  

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Εγώ πάντως οφείλω μια ειδική τιμητική αναφορά στον Al Pacino για www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/tantalou-14/#jr_review_35046]αυτήν[/url] την κριτική του
Και μόνο για αυτήν την κριτική αξίζει να μπει στην λίστα με τους κορυφαίους
Κάθε φορά που τη διαβάζω πεθαίνω στα γέλια και μου φτιάχνει η διάθεση :2funny: :2funny:
ωωωωωωωω εχεις γουστο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι, έχει πλάκα, ωστόσο έχει επίσης ενδιαφέρον η απάντηση του εκδιδομένου θήλεος στη δεύτερη σελίδα των σχολίων.
μαλλον συνταξιοδοτηθηκε μετα την κριτικη μου  :birdman: :birdman:

Εσας σας φαινονται αστεια αλλα εδω στη Θεσσαλονικη για να γαμησεις κανονικα σε μπουδελο πρεπει να δωσεις 50ε κι αυτο σε ελαχιστες περιπτωσεις μετρημενες στα δαχτυλα.
Οταν λοιπον βλεπεις επι ενα χειμωνα την απολυτη νεκρα στα σπιτια αλλα οι γκομενες να λειτουργουν ακομα με τη λογικη του 8λεπτου ε ειναι λογικο οτι καποιος θα αντιδρασει

Και δε μου λετε ρε κουφαλες...δε φτανει που δεν αφηνετε τον μΠΑΟΚ να παρει το πρωταθλημα ενω το αξιζει καθε χρονο,μας εχετε παλι αποκλεισμενους εμας τους Θεσσαλονικεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πατσίνε, πως και δεν έχει άμεσες εισαγωγές από Βαλκάνια η Θεσσαλονίκη; Ακομα και για αρπαχτές του ΣΚ, δίπλα είναι, δεν έρχονται; :think:
Το μΠΑΟΚ τον τρώνε τα κυκλώματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom