Νέα

Αγαπημένο Mουντιάλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αγαπημένο Mουντιάλ-2 Ψήφοι(πριν χηφίσετε διαβάστε στο πόστ μου τί εγι

• 1970

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 74

• 78

• 82

• 86

• 90

• 94

• 98

• 2002

• 2006

• ΚΑΝΕΝΑ!Βλέπω μόνο ελληνικό πρωτάθλημα χορηγίας Κρόκους..

• Μαρεσει κάποιο πρίν του 1970

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
μαραντονα ο μεγαλυτερος παιχτης που επαιξε ποτε!με καριερα στην ιταλια!!μπατιστουτα γκολτζης απο τους λιγους!!και αυτος με καριερα στην ιταλια!!μεσι,ο πιτσιρικας που βγαζει ματια στην ισπανια!!η γερμανια τι εχει να δειξει??τον ματιας ζαμερ ?? :2funny: :2funny: :2funny:ηρεμια ρε παιδια!!προεχει η ποιοτητα  :rockon: :rockon:
καταρχην μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτό που ειπα για τον ρεντοτο το εννοώ!!!εγώ ομως βεβαια δεν ειμαι κομπλεξικός ετσι ωστε με απλοικότητες να αφορίζω ολόκληρο έθνος, ολόκληρη παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη με το να πετάω μία εξυπνάδα του στύλ....η γερμανία τι έχει να δείξει....εαν δεν ξερεις , διαβασε κατι ή παρακολούθα λίγο μπάλλα.εγω δυστυχώς δεν μπορώ να σου διδάξω

Επισκέπτης
καταρχην μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτό που ειπα για τον ρεντοτο το εννοώ!!!εγώ ομως βεβαια δεν ειμαι κομπλεξικός ετσι ωστε με απλοικότητες να αφορίζω ολόκληρο έθνος, ολόκληρη παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη με το να πετάω μία εξυπνάδα του στύλ....η γερμανία τι έχει να δείξει....εαν δεν ξερεις , διαβασε κατι ή παρακολούθα λίγο μπάλλα.εγω δυστυχώς δεν μπορώ να σου διδάξω
λεω την προσωπικη μου αποψη μου!!δεν μου αρεσει το στυλ της γερμανιας καθως επισης και του γερμανικου πρωταθληματος!!προτιμω αργεντινη!!ΥΓ.στην γερμανια υποστηριζω ζανκτ παουλι!!οχι αυτες που διαβαζεις στις αθλητικες εφημεριδες!!τελος παντως αν δεν θες να ακους διαφορετικη γνωμη ,τοτε παω πασο!!γραφε μονος σου!!

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Ναι ρε! Αν και πήγε να κάνει ένα καλό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ! Να κόψει τη μπάλα στο Μπέκαμ!
φανταζομαι δεν θες να αρχισουμε την συζήτηση για το ποιά ομάδα είναι τσεκούρι ....γιατί εγώ δεν υποστηρίζω οτι οι γερμανοί ειναι οι απολυτοι τεχνίτες...μην υποστηρίζεις όμως ότι οι αργεντινοί και λοιποί λατινοαμερικάνοι είναι παναγίες....ανιθετως...κοβουν καλαμια κατα παραγγελία...χωρίς ομως να μειωνει την αδιαμφισβήτητη τεχνική καταρτιση τους (και επισης το εννοώ φίλε warhol)

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
λεω την προσωπικη μου αποψη μου!!δεν μου αρεσει το στυλ της γερμανιας καθως επισης και του γερμανικου πρωταθληματος!!προτιμω αργεντινη!!ΥΓ.στην γερμανια υποστηριζω ζανκτ παουλι!!οχι αυτες που διαβαζεις στις αθλητικες εφημεριδες!!τελος παντως αν δεν θες να ακους διαφορετικη γνωμη ,τοτε παω πασο!!γραφε μονος σου!!
εισαι ελεύθερος (δοξα το θεο) να υποστηριζεις οτι ομαδα θες χωρις μαλιστα να χρειαζεται να το εξηγήσεις ή να το αιτιολογήσεις. επίσης είσαι ελεύθερος να σου αρεσει οποιο στυλ ομάδας σύ γουστάρεις...αυτό ομως διαφερει από τον προηγούμενο αφορισμό σου και την απαξίωση που έδειξες προς την γερμανία και τους οποιους παίκτες έχει βγάλει.αλλο ότι δεν μου αρεσει κατι και αλλο ότι όλοι είναι για τα μπαζα!!!

Επισκέπτης
εισαι ελεύθερος (δοξα το θεο) να υποστηριζεις οτι ομαδα θες χωρις μαλιστα να χρειαζεται να το εξηγήσεις ή να το αιτιολογήσεις. επίσης είσαι ελεύθερος να σου αρεσει οποιο στυλ ομάδας σύ γουστάρεις...αυτό ομως διαφερει από τον προηγούμενο αφορισμό σου και την απαξίωση που έδειξες προς την γερμανία και τους οποιους παίκτες έχει βγάλει.αλλο ότι δεν μου αρεσει κατι και αλλο ότι όλοι είναι για τα μπαζα!!!
προσωπικη μου αποψη ειναι οτι προκειται για αγχωνευτη ομαδα!!!εχει βγαλει πολυ καλους παιχτες αλλα συνολικα δεν μου αρεσει!!μην πορωνεσαι τοσο!!δεν ειναι καλο  ;) ;)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Για  μένα τα δύο καλύτερα Μουντιάλ είναι του 1974 και του 1990! Του 1974 το έχω δει σε αφιερώματα. Του 1990 το πρόλαβα. Ήμουνα 12 χρονώνε! Φοβερά Μουντιάλ! Απίστευτες συγκινήσεις!
Μου άρεσε και του 1994 με τον Ρομάριο! Για μένα είναι αδικημένος παίκτης από το σταρ σύστεμ. Είναι μετά τον Πελέ ο καλύτερος παίκτης της Βραζιλίας!Δεν έχω προλάβει φυσικά τον Λεονίντας

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Προς Oldboy: του Φρινγκς ήταν πέναλτι κι αποβολή γιατί ακόμη κι αν ήταν ακούσιο, που επέτρεψε μου να αμφιβάλω, σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.
Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί εδώ δε μιλάμε απλώς για ευκαιρία για γκολ, όπως σε μια ανατροπή, αλλά για σίγουρο γκολ που απέτρεψε ο αμυντικός με αντικανονική παρέμβαση.

καταρχην δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι βρηκε το χερι του...εν πασει περιπτωσει πιστευω οτι ηταν μια φαση που με δυσκολια θα μπορουσε ο διαιτητης να διακρινει (ποσο μαλλον ο εποπτης)τι ειχε γινει.και παλι ομως δεν μου βρωμαει για ...γαργαρα του διαιτητη...τελος παντων. πιστευω , οπως ειπες, αλλοι εχουν ευνοηθεί σκανδαλωδως..

Η Γερμανία, όπως και η Ιταλία, δημιούργησαν πολλές αντιπάθειες τα προηγούμενα χρόνια λόγω του κυνικού στυλ παιχνιδιού τους. Όταν ο Σουμάχερ σακάτευε τον Μπατιστόν στον ημιτελικό με τη Γαλλία και μετά δε ζητούσε ούτε συγγνώμη εσύ τι περίμενες, να κερδίσει φίλους η Γερμανία; Ή όταν το '86 κατέβαινε με Μπρίγκελ, Γιάκομπς, Μπέρτχολντ και άλλους τέτοιυς ''παιχταράδες''.
Εδώ οι ίδιοι οι Γερμανοί φίλαθλοι και δημοσιογράφοι δυσφορούσαν με τις εμφανίσεις αυτές και λοιδορούσαν τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

σε αυτό συμφωνώ οτι δεν παιζουν με την φαντασια και τεχνικη αλλων ομαδων. πλην ομως εχει βαλει απιστευτους παικτες , ακομα και το 1986 (Μπρεμε, ματεους, μαγκατ, χενες,φελερ, ρουμενιγκε) ...ειναι οι υπολοιποι εντεκαδα του τελικού με την αργεντινη το 1986.
οσο για την φαση του Σουμαχερ, επισης συμφωνω οτι ηταν αντικανονική έως φονική ενέργεια.αρκεί ομως να σημαδέψει ολόκληρο λαό? και εάν αρκείγια σενα, θυμίσου ότι το έκανε κατά την διάρκεια ου παιχνιδιού για να αποτρέψει σίγουρο γκόλ...τι έχεις να πεις όμως για τους τεχνίτες Γάλλους και τον φίλο σου Ζιντάν όταν έκανε χειρότερη ενέργεια...ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ και οχι εντος παιχνιδιου ή για να σώσει τηνομάδα του...δεν πρέπει ν χαρακτηρίσεις τους Γάλλους ως φονιάδες??δεν το έκανες όμως...

Εγώ δεν την αντιπαθώ πάντως. Από την άλλη όμως θα εθελοτυφλούσα αν έλεγα ότι δεν ευνοείται συνήθως στα Μουντιάλ. Με την Adidas από πίσω και τον Γερμανοελβετό Μπλάτερ(πρώην υπάλληλο της Adidas) στο τιμόνι της ΦΙΦΑ τα τελευταία 30 χρόνια θα ήταν περίεργο άλλωστε να μη συμβαίνει αυτό.

Και για να λέμε τα πράγματα με τ'όνομα τους, ευνοείται σαφώς λιγότερο από τη Βραζιλία.

δυστυχως θα επιμείνω ότι η γερμανία δεν έχει ευνοηθεί σε κανένα μουντιάλ...τουλάχιστον από ότι θυμάμαι...για το πέναλτυ στον τελικό του 1990 (την μοναδική φάση που μπορώ να αμφισβητήσω ) σου θυμίζω ότι ο διαιτητής βρισκόταν στον γάμο του καραγκιόζη και η ανατροπή έγινε από πίσω...ασχ3τως εάν δεν του πήρε τα πόδια.

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Προς Oldboy: του Φρινγκς ήταν πέναλτι κι αποβολή γιατί ακόμη κι αν ήταν ακούσιο, που επέτρεψε μου να αμφιβάλω, σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.
Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί εδώ δε μιλάμε απλώς για ευκαιρία για γκολ, όπως σε μια ανατροπή, αλλά για σίγουρο γκολ που απέτρεψε ο αμυντικός με αντικανονική παρέμβαση.

καταρχην δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι βρηκε το χερι του...εν πασει περιπτωσει πιστευω οτι ηταν μια φαση που με δυσκολια θα μπορουσε ο διαιτητης να διακρινει (ποσο μαλλον ο εποπτης)τι ειχε γινει.και παλι ομως δεν μου βρωμαει για ...γαργαρα του διαιτητη...τελος παντων. πιστευω , οπως ειπες, αλλοι εχουν ευνοηθεί σκανδαλωδως..

Η Γερμανία, όπως και η Ιταλία, δημιούργησαν πολλές αντιπάθειες τα προηγούμενα χρόνια λόγω του κυνικού στυλ παιχνιδιού τους. Όταν ο Σουμάχερ σακάτευε τον Μπατιστόν στον ημιτελικό με τη Γαλλία και μετά δε ζητούσε ούτε συγγνώμη εσύ τι περίμενες, να κερδίσει φίλους η Γερμανία; Ή όταν το '86 κατέβαινε με Μπρίγκελ, Γιάκομπς, Μπέρτχολντ και άλλους τέτοιυς ''παιχταράδες''.
Εδώ οι ίδιοι οι Γερμανοί φίλαθλοι και δημοσιογράφοι δυσφορούσαν με τις εμφανίσεις αυτές και λοιδορούσαν τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

σε αυτό συμφωνώ οτι δεν παιζουν με την φαντασια και τεχνικη αλλων ομαδων. πλην ομως εχει βαλει απιστευτους παικτες , ακομα και το 1986 (Μπρεμε, ματεους, μαγκατ, χενες,φελερ, ρουμενιγκε) ...ειναι οι υπολοιποι εντεκαδα του τελικού με την αργεντινη το 1986.
οσο για την φαση του Σουμαχερ, επισης συμφωνω οτι ηταν αντικανονική έως φονική ενέργεια.αρκεί ομως να σημαδέψει ολόκληρο λαό? και εάν αρκείγια σενα, θυμίσου ότι το έκανε κατά την διάρκεια ου παιχνιδιού για να αποτρέψει σίγουρο γκόλ...τι έχεις να πεις όμως για τους τεχνίτες Γάλλους και τον φίλο σου Ζιντάν όταν έκανε χειρότερη ενέργεια...ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ και οχι εντος παιχνιδιου ή για να σώσει τηνομάδα του...δεν πρέπει ν χαρακτηρίσεις τους Γάλλους ως φονιάδες??δεν το έκανες όμως...

Εγώ δεν την αντιπαθώ πάντως. Από την άλλη όμως θα εθελοτυφλούσα αν έλεγα ότι δεν ευνοείται συνήθως στα Μουντιάλ. Με την Adidas από πίσω και τον Γερμανοελβετό Μπλάτερ(πρώην υπάλληλο της Adidas) στο τιμόνι της ΦΙΦΑ τα τελευταία 30 χρόνια θα ήταν περίεργο άλλωστε να μη συμβαίνει αυτό.

Και για να λέμε τα πράγματα με τ'όνομα τους, ευνοείται σαφώς λιγότερο από τη Βραζιλία.

δυστυχως θα επιμείνω ότι η γερμανία δεν έχει ευνοηθεί σε κανένα μουντιάλ...τουλάχιστον από ότι θυμάμαι...για το πέναλτυ στον τελικό του 1990 (την μοναδική φάση που μπορώ να αμφισβητήσω ) σου θυμίζω ότι ο διαιτητής βρισκόταν στον γάμο του καραγκιόζη και η ανατροπή έγινε από πίσω...ασχ3τως εάν δεν του πήρε τα πόδια.

ΥΓ. σορρυ για το μηνυμα..καποια μαλακια κάνω

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Κανείς δε διαφωνεί ότι οι Γερμανοί έβγαλαν μεγάλους παίκτες αυτά τα χρόνια. Το πρόβλημα ήταν η φιλοσοφία της ομάδας. Η Γερμανία έπαιζε πάντα παθιασμένα αλλά καθαρά και επιθετικά. Μετά την αποχώρηση του μέγιστου Χέλμουτ Σεν όμως μπήκε ένας κυνισμός στο παιχνίδι της που προκάλεσε δυσφορία ακόμη και στους πιο πιστούς φίλους της.

Η ενέργεια του Σουμάχερ με τον Μπατιστόν είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Για θυμίσου τι έγινε και στο παιχνίδι της ντροπής με την Αυστρία.

Και επέτρεψε μου να πω πως είναι τελείως άστοχη η σύγκριση με τον Ζιντάν. Ο Ζιντάν είχε μια αψιμαχία με τον Ματεράτζι και τον κουτούλησε. Απαράδεκτη ενέργεια, αλλά από αυτές που συμβαίνουν όταν η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Και δε νομίζω να προκάλεσε στον Ιταλό τίποτε παραπάνω από μια προσωρινή ζαλάδα.

Ο Σουμάχερ αντιθέτως βγήκε πάνω στην φάση με προτεταμένο πόδι σαν τον Μπρους Λι και έκοψε την μέση τον Γάλλο στέλνοντας τον στο νοσοκομείο. Και είχε μάλιστα το θράσος να υποστηρίζει πως έκανε θέατρο ο αντίπαλος του, τη στιγμή που οι γιατροί μάζευαν τα σπασμένα δόντια του Μπατιστόν από το χορτάρι.
Και πήγε να το ξανακάνει στον τελίκό του '86, στη φάση του 3-2. Είδα πρόσφατα συνέντευξη του Μπουρουσάγκα όπου ανέφερε ότι τρόμαξε για τη σωματική του ακεραιότητα έτσι όπως έπεφταν επάνω του ο Σουμάχερ και ο Μπρίγκελ στη συγκεκριμένη φάση.

Όσο για εύνοια, ούτε εγώ θα αναφέρω το 1990 γιατί η Γερμανία ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα και ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω αν έγινε κάτι σε αυτή τη φάση. Θα αναφέρω όμως δύο πρόχειρα παραδείγματα από το 1994. Στη φάση των 16, Γερμανία-Βέλγιο 3-2. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στους Βέλγους όταν ο Χέλμερ ανέτρεψε τον Βέμπερ.
Και αμέσως μετά στον προημιτελικό με τους Βούλγαρους ο Κλίνσμαν κερδίζει πέναλτι αλά Σαραβάκος. Ξέρεις, από κείνα που μόλις σε ακουμπήσει ο αντίπαλος σηκώνεις τα χέρια και πέφτεις, όπως ο Γούιλεμ Νταφόε στο ''Πλατούν''. :grin:  
συμφωνω απολυτα για τον κυνισμο των γερμανων.
οσο για την φαση του μπατιστον, μην ξεχνας πως διακυβεύονταν ολόκληρη πρόκριση...τι ήθελες να κανει ο σουμαχερ...τι έκανε που την έκανε την μαλακία...να έλεγε τον έκοψα στα δύο, δώστε μου αποβολή?
επιμένω όμως ότι ο ζιντάν το έκανε αποκλειστικά για εκδίκηση (και μάλιστα δεν ζήτησε ούτε αυτός συγνώμη!!!)ο άλλος τουλάχιστον είχε ...λόγο που το έκανε

για την εύνοια , σου παραθετω την...ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ που κερδισε η τσεχια στο τελικό του 1996

οσο για τις φασεις που λες...πραγματικά δεν τις θυμαμαι ...αλλα ακομα και εαν ειναι ετσι στην μεν βουλγαρια , η γερμανια έχασε 2-1- και αποκλειστηκε, στο δε βελγιο πραγματικα δεν ο θυμαμαι...μην μπουμε ομως στην διαδικασια του ποσο ευνοήθηκε η γερμανια....γενικως κατατασσεται στις τελευταιες ευνοημενες

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
οσο για το παιχνιδι της ντροπης με την αυστρια...οτι καναμε εμεις προχθες με τους ισπανους που μας βολευε το 0-0 και καναμε τις παπιες....¨Η οταν η αργεντινή κέρδιζε 6-0 και περναγε το 1978 στο τελικό με την ολλανδια!!! μην τα ξεχναμε αυτά....

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
επισης αυτό ειναι αφιερωμενο στους αγλους τζεντλεμαν και στους λατινοαμερικανους τεχνιτες (και εχει μεσα και τον Μπαλλακ ...για να μην λετε οτι εθελοτυφλω!!!)

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
φιλε px 75,
γενικώς συμφωνω μαζι σου αλλά ...φοβαμαι οτι και εσύ κανεις το ιδιο , χωρις να το καταλαβαίνεις.

1)με το να τοποθετησε ετσι για την φαση του σουμαχερ (και την εν γενει συμπεριφορα της ομοσπονδιας εναντιον του )και την αντιθεση της με τις αρχες του ποδοσφαιρου της γερμανιας (που οπως πολυ σωστα είπες καθαρό και τιμιο)σημαινει οτι αποδεχεσαι οτι αυτο το περιστατικο ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.
Για το ματς με την αυστρια σε αυτο θα συμφωνησω (...δεν εχω διαβασει το βιβλιο) πλην ομως δειχνει ακομα μια φορα την αντιθεση των γερμανων σε τετοια παραστρατηματα...αληθεια ποιος αλλος λαος ψυχρανθηκε μετα απο αναλογες συμπειφορες της εθνικης τους?οι ιταλοί??? ή οι αργεντινοι???αλλωστε γνωριζεις οτι πολλες χωρες συμμαχουν οταν τους ενωνουν εστω και ελαχιστα (αππο θρησκεια και τοποθεσια έως πολιτική και κοινωνικά πιστεύω...

2)θελω να πω οτι η ...καταφανεστατη (συμφωνα με σενα) ευνοια οδηγησε στον αποκλεισμό της γερμανιας.μηπως εαν υπηρχε δεν θα ειχαν εφευρεθει πεναλτυ και λοιπα αλλα τεχνασματα για να επιτευχθει ο στοχος??γιαυτο πιστευω οτι δεν υπηρχε ευνοια...οσο για αυτό που ρωτάς , εαν επιζησει πας για αποπειρα ανθρωποκτονιας (δηλ. μικροτερη ποινη και σιγουρα οχι ισοβια)

3) δεν εγκρινω την συμπεριφορα του σουμαχερ...μην κολλαμε ομως σε αυτην...δεν ειναι ο μονος...απλα του βγηκε το ονομα....εκτιμω βεβαια οτι η συμπεριφορα του διαιτητη ηταν πραγματι ανεξηγητη... και το βρισκω πολυ δυσκολο να μην ειδε την φαση...αυτο ομως επαναλαμβανω δεν κατατασσει την γερμανια στις ευνοημενες...αντιθετως .κατα την γνωμη μου ερχεται τελευταια η εστω απο τις τελευταιες...

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ματσάρα βέλγιο-ρωσσία 4-3 το 1986....όποιος είναι Σαλονικιός πάνω από 28-30 χρονών θυμάται τη φήμη που είχε βγει τότε για μεγάλο σεισμό και βγήκαμε όλοι έξω όλο το βράδυ...
Απίστευτο φίλε!
Μόλις είδα την επικεφαλίδα του threat αυτού το πρώτο ματς που μου ήρθε στο μυαλό ήταν αυτό!
Για μένα αποτελεί το μεγαλύτερο παιχνίδι και έχει χαραχτεί στο μυαλό μου σαν συνώνημο του μουντιάλ!
Θυμάστε έναν καραφλό Ρώσο παίχτη (Μπελάνωφ νομίζω λεγόταν)?
΄Μου έχει μείνει στο μυαλό μου ο τρόπος που πανηγήριζε το γκόλ που έβαλε με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ εκτος περιοχής και άφησε τον Πφαφ άγαλμα!
Τι τερματοφύλακας κι αυτός!
Ίσως ένας α τους μεγαλύτερους όλων των εποχών!
Γατόνι!
Και με τη Μπαγερν έκανε εκπληκτικές εμφανήσεις (ειδικά τις 2 συνεχόμενες χρονιές στο Ρεάλ-Μπάγιερν:τον είχα μισήσει για τα άπιαστα που έπιανε μέσα στο μπερναμπέου,γιατί ήμουνα με τη Ρεάλ), αλλά με την εθνική Βελγίου όσες φορές έπαιξε έδωσε ρεσιτάλ!

1986: Γενικά το κορυφαίο μουντιάλ με διαφορά!
Τουλάχιστον απ το ΄82 και μετά που θυμάμαι εγώ.
Και Μαραντόνα:ανεπανάληπτος!
Και ο Πελέ ήταν κορυφαίος παίχτης (ίσως και καλύτερος-οι ειδικοί πάντως δεν συφώνησαν ακόμα!) αλλά το να πάρεις μια κακή προς μέτρια ομάδα και μόνος σου να την κάνεις πρωταθλήτρια (΄86) και δευτεραθλήτρια (΄90) χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ συμπέχτη κάποιας κλάσης, νομίζω  ότι δεν ξανάγινε στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά!
(Ίσως σε πανευρωπαϊκό να έγινε στο μπάσκετ με το Γκάλη!)

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
...αλλά το να πάρεις μια κακή προς μέτρια ομάδα και μόνος σου να την κάνεις πρωταθλήτρια (΄86) και δευτεραθλήτρια (΄90) χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ συμπέχτη κάποιας κλάσης, νομίζω  ότι δεν ξανάγινε στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά!
(Ίσως σε πανευρωπαϊκό να έγινε στο μπάσκετ με το Γκάλη!)

Το εκανε κι ο Ρεχαγκελ! Τουλαχιστον ο Γκαλης ειχε παρτενερ εναν Γιαννακη... Ο Οττο Δεν ειχε ΚΑΝ παιχτες!

zourpenko

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κι εγώ συμφωνώ οτι το Μουντιάλ του 86 ΄΄ηταν το καλύτερο..
Αχχ ωραίες εποχές.. πήγαινα έκτη δημοτικού κ ήταν το πρώτο μουντιάλ που παρακολούθησα.
Θυμάμαι οτι παρακάλαγα τον πατέρα μου να με πάει στον αδερφό του για να βλεπω σε έγχρωμη τηλεόραση..και φυσικά θαύμαζα τον Μαραντόνα που με όλα τα μαγικά του έμοιαζε λες και είχε ξεπηδήσει απο αυτά τα κομικ με ποδοσφαιρικές ιστορίες που διαβάζαμε  μικροί...
Κρίμα που όλα άλλαξαν απο τότε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom