Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Δες περιστροφες που εκανε παλι η Gasser !Snowboard, το άθλημα για εμάς τα παππούδια
Δες περιστροφες που εκανε παλι η Gasser !Snowboard, το άθλημα για εμάς τα παππούδια
Πρέπει να κάνουν 2ο παράλληλο πρωτάθλημα τύπε. Είναι αδικία για τις χώρες με χοντροκώλες. Που να κάνει τέσσερις περιστροφές η Κούλα, θα ψάχνουν τους πατσάδες στις κερκίδες από τη φυγόκεντροThe Russian dominance in figure skating is paramount and unmatched.
No country comes close to the athletes of Russia in any world championships and global tournaments.
Το πιο τρομακτικο αθλημα..... ουτε με σφαιρες δεν θα τολμουσαEμένα μου αρέσει το άλμα με σκι (ελληνιστί ski-jump!!!)
Group GB have gained their first gold medal of the Beijing Winter Olympics within the ladies’s curlingΔεν είναι πολύ ερεθιστικές οι κραυγές των κοριτσιών sweepers στο curling;
Come on England!!!!
και πολυ καλα εκανες....δεν χανεται το μοναδικο ομαδικο αθλημα στον κοσμο που δεν βλεπεις την μπαλα (= δισκακι)...Φινλανδία κέρδισε τη Ρωσία στον τελικό του χόκεϊ και πήρε χρυσό. Ξύπνησα έξι το πρωί για να το δω στην ΕΡΤ !! Μήπως είμαι αρρωστακι ?
Το πακ !και πολυ καλα εκανες....δεν χανεται το μοναδικο ομαδικο αθλημα στον κοσμο που δεν βλεπεις την μπαλα (= δισκακι)...
τρομερο αθλημα τυπε...ειδα κανα 5λεπτο στιγμιοτυπα...ζητημα να ειδα το πακ 1-2 φορες...μονο κατι παιχτες να τρεχουν δεξια και αριστερα και να χτυπιουνται...Το πακ !
Δικός μας άνθρωπος είσαι...αγνός φίλαθλος και έτοιμος για την υπέρβαση προκειμένου να ικανοποιηθούν τα πάθη σου..ευ γέ!Φινλανδία κέρδισε τη Ρωσία στον τελικό του χόκεϊ και πήρε χρυσό. Ξύπνησα έξι το πρωί για να το δω στην ΕΡΤ !! Μήπως είμαι αρρωστακι ?
Οι Βρετανοί πήραν τα μοναδικά τους μετάλλια στο κέρλινγκ στην Ολυμπιάδα ! Γιατί άραγε στα χειμερινά σπορ δεν το έχουν ?Group GB have gained their first gold medal of the Beijing Winter Olympics within the ladies’s curling
γιατι ειναι πουστηδεςΟι Βρετανοί πήραν τα μοναδικά τους μετάλλια στο κέρλινγκ στην Ολυμπιάδα ! Γιατί άραγε στα χειμερινά σπορ δεν το έχουν ?