aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.634
- Πόντοι
- 11.956
Ναι αυτό το άθλημα είναι πολύ εντυπωσιακόΜεγαλη καυλα το bobsleigh !!
Ναι αυτό το άθλημα είναι πολύ εντυπωσιακόΜεγαλη καυλα το bobsleigh !!
Που να ξέρεις εσύ για επικαιρότητα ....ευτυχώς το έμαθες από εμένα.Εσυ ίσως πας καλά στο άθλημα ξεχιονισμα αυλής και αυτοκινήτου.πηγε στραφι η βραδυνη και ειπες να το ριξεις στην αθληση ?
Ναι ρε παικτη!Φοβερό άθλημα!Ειναι αυτο που καθαριζουν μπροστα για να παει μακρυτερα;
Θα βρεις str8 να περιγραφει καλύτερα ρε;Πλάκα μας κάνεις;ακομα αυτη η πουστρα περιγραφει ????
δωσε μου λιγο απο τη γνωση σου, διδαξε με ρε τιτανα.Που να ξέρεις εσύ για επικαιρότητα ....ευτυχώς το έμαθες από εμένα.Εσυ ίσως πας καλά στο άθλημα ξεχιονισμα αυλής και αυτοκινήτου.
Βάλε λίγο κρατικά και δες επίπεδο Ολυμπισμού και αγωνιστικότητας...δωσε μου λιγο απο τη γνωση σου, διδαξε με ρε τιτανα.
ντεν εκο τελεορασι καρντια μο, ντε βλεποΒάλε λίγο κρατικά και δες επίπεδο Ολυμπισμού και αγωνιστικότητας...
Αντιθέτως...για απαξίωση είναι όσοι αγνοούν το πνεύμα αγωνιστικότητας σε αντίξοες συνθήκες των Χειμερ.Ολυμπισκων Αγώνων.μολις απαξιωσες μυστη αργυροτοξο
Σε έφαγε η πρόοδος ....ντεν εκο τελεορασι καρντια μο, ντε βλεπο
Δεν έπεσαν σε συναγωνιστή μας...μετά θα δεις!Ωραια μουνια..αλλα πολυ κρυες γυναικες.
ιμε του ιδερνετ εγκοΣε έφαγε η πρόοδος ....
Πάντως με συγκινησες με την παλιά διαφήμιση...
Eδώ έχουν φαγωθεί να βγάλουν την πάλη και την άρση βαρών, που είναι αγωνίσματα ορόσημο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, γιατί δεν έχουν τηλεθέαση.Αντιθέτως...για απαξίωση είναι όσοι αγνοούν το πνεύμα αγωνιστικότητας σε αντίξοες συνθήκες των Χειμερ.Ολυμπισκων Αγώνων.
Συμφωνώ όμως με το ότι είναι απαράδεκτο να βγαίνουν παραδοσιακά αθλήματα από τους Ολ.Αγωνες για να μπαίνουν αηδιες τύπου breakdance και λοιπά....
Η άρση βαρών φεύγει κυρίως λόγω ντόπας γιατί δε συμμορφώνεται η διεθνης ομοσπονδία τους. Η πάλη προς το παρών μενει.Eδώ έχουν φαγωθεί να βγάλουν την πάλη και την άρση βαρών, που είναι αγωνίσματα ορόσημο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, γιατί δεν έχουν τηλεθέαση.
Περαστικά ...ιμε του ιδερνετ εγκο
Μα κι εγώ νοικοκύρης είμαι για αυτό μ'αρεσει.Σε ρεμπεσκεδες προφανώς και δεν θα αρέσει....Αυτη η μαλακια που σκουπιζουν το παγο ειναι;; εκει λογικα αν δεν εισαι νοικοκυρης δεν σου δινουν σκουπα!
αν κατεβαινε σε αυτο το αθλημα ο αθηναιος, θα ειχε σαρωσει τα χρυσα μεταλλιαΑυτη η μαλακια που σκουπιζουν το παγο ειναι;; εκει λογικα αν δεν εισαι νοικοκυρης δεν σου δινουν σκουπα!
πωπωπωπω....... ονειρο .... PAWG γεροδεμενα κοριτσια !Ναι αυτό το άθλημα είναι πολύ εντυπωσιακό