Νέα

Αγάπη.... υπάρχει;; Έχετε αγαπήσει πραγματικά μια γυναίκα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas2pros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.325
Πόντοι
3.846
Υπάρχει και ο συναγωνιστής @vladgr που επιθυμεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί από ιερόδουλη. Ποιος καταλληλότερος να μιλήσει;

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
633
Πόντοι
81
πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??Δεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...
Δεν πειράζει ρε φίλε ..σε όποια αρέσεις - για τις άλλες δε θα μπορέσεις..
Την άλλη φορά φρόντισε να μυρίζει εκτός του ήχου ( κουνουπίδι, μπρόκολο, φακές ξέρεις)
Αν παρόλη την μποχα, δεν φύγει, σημαίνει ότι σαγαπαει

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.048
Πόντοι
206
Υπηρχε ενα κοριτσι για το οποιο εκανα τις μεγαλυτερες τρελες,καθε δευτερολεπτο,λεπτο,ωρα,μερα νυχτα που ειμουν μαζι της ειμουν συνεχεια
στις 100.000 στροφες οταν χωρισαμε βαρεσα την διαταραχουλα μου και μεγαλη καταθλιψαρα.
Τα Εχουμε φαει στην Μαπα, χρονια τωρα...........γλυκες μαλακιες-----χωρις αυριο....... στα κοκκινα
Βαρεθηκα με τις Καριολες................Δεν αξιζει.......
Γαμιση------Μονο..................για παντα.........

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
357
Πόντοι
21
Αγάπησα και εγώ αληθινά και πήρα τα α@@ιδια μου, τώρα μετά από χρόνια ακόμα βγαίνει προτεινόμενη στο φβ και ινστα αλλά πλέον πέταξε το πουλάκι, πλέον ταιριάζει το τραγούδι των linking park

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
77
Like
3.598
Πόντοι
13.145
Τα Εχουμε φαει στην Μαπα, χρονια τωρα...........γλυκες μαλακιες-----χωρις αυριο....... στα κοκκινα
Βαρεθηκα με τις Καριολες................Δεν αξιζει.......
Γαμιση------Μονο..................για παντα.........
Mυστη και εμεις δεν είμαστε καλυτεροι

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.933
Πόντοι
5.565
καλημέρα
θεωρώ ότι η ερώτηση για να απαντηθεί πρέπει να έχει μια βασική προϋπόθεση. Αυτή είναι το να έχει αγαπήσει κάποιος τον εαυτό του πρωταρχικά. Κι αυτό συνεπάγεται να έχει αυτοσεβασμό, αξίες, ανθρωπιά. Αυτά αποκτούνται από την οικογένεια και τις βιωματικές εμπειρίες, διαπλάθονται στο ρουν της ζωής και μας συνοδεύουν στις σχέσεις μας. Χρειάζεται να αγκυροβολήσουμε στην καλλιέργειά μας, μετά όλα έρχονται γιατί μπορούμε να διακρίνουμε καλύτερα το μέσα μας και φυσικά το έξω από εμάς...και να αγαπήσουμε όπως και να αγαπηθούμε.
Αν δεν υπάρχει η κατανόηση της αγάπης που μας έχει δοθεί, αν δεν μπορούμε να την αναγνωρίσουμε, πως στο διάολο να αγαπήσουμε αφού θα είναι άγνωστη έννοια;

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
465
Πόντοι
21
δεν ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε όταν μιλάμε για αγάπη. είναι το αίσθημα μιας αγαθής εξάρτησης; ή μια περίφροντις κτητικότητα; ή μήπως είναι ο εξορκισμός του φόβου του θανάτου, εφόσον ζούμε μέσα στον άλλον και ο άλλος μέσα σε εμάς; είναι η θυσία της αυτοδιάθεσής μας που γίνεται ολοκαύτωμα για ένα και μόνο πρόσωπο στον κόσμο; τι είναι η αγάπη;

δε θυμάμαι ποια συγγραφέας είχε πει ότι φοβάται όσους την αγάπησαν γιατί αυτοί της ρήμαξαν τη ζωή' τα λόγια της όμως με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. για το καλό μας και για το καλό των άλλων διαπράττουμε συνήθως τις πιο ειδεχθείς πράξεις. ένας σκλάβος του αρχαίου κόσμου είχε δώσει την εξής συμβουλή σε όσους σκόπευαν να φέρουν στον κόσμο και να αναθρέψουν παιδιά: αν θέλετε να τα δείτε δυστυχισμένα, είπε, εξαρτήστε την ευτυχία σας από τη δική τους.

από αυτή την άποψη οδηγούμαστε στην τακτική του φτωχού ιησού, που δεν αναγνώρισε ούτε πατέρα ούτε μητέρα, και για αδέλφια του είχε όλους τους ανθρώπους, συντρίβοντας έτσι τα θεσμοποιημένα ανθρώπινα δεσμά μέσα στην προτροπή τού αγαπάτε αλλήλους.

πιο ειδικά, όντας κι εγώ νεοέλληνας, όταν ακούω άλλους νεοέλληνες να μιλούν για αγάπη πιάνω αμέσως το πιστόλι μου. ίσως μόνο οι μικρασιάτες ήξεραν να αγαπούν : ο βενέζης ή ο σεφέρης είχε πει ότι η μικρασιατική καταστροφή δεν μπόρεσε να εξαλείψει τον σπόρο της αγάπης από μέσα τους ' ο θεός για αυτούς ήταν πολύ μεγάλος για ξεπέσουν στη μνησικακία. γι αυτό και πρόκοψαν.

το να δίνεις και να δίνεσαι απροϋπόθετα δεν είναι εύκολη υπόθεση, όταν γίνεται ατομικά. το συλλογικό, εδώ και πολύ καιρό, το 'χουμε χάσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom