wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Χαίρω πολύ, τότε γιατί κάνουν αυτή τη δουλειά???Τότε γιατί όλες οι ιερόδουλες χρησιμοποιούν μωρομάντηλα;
Χαίρω πολύ, τότε γιατί κάνουν αυτή τη δουλειά???Τότε γιατί όλες οι ιερόδουλες χρησιμοποιούν μωρομάντηλα;
Γιατί μπορούν.Χαίρω πολύ, τότε γιατί κάνουν αυτή τη δουλειά???
Σωστό και αυτόΧαίρω πολύ, τότε γιατί κάνουν αυτή τη δουλειά???
Σίγουρα και αναλαμβάνουν και το ρίσκο.Γιατί μπορούν.
Ποιο ρίσκο; Το ρίσκο το παίρνει συνήθως ο πελάτης,αυτές πρεζούδες είναι συνήθως καμένες από χέρι.Σίγουρα και αναλαμβάνουν και το ρίσκο.
Εν γνώσει του επίσης!!!Ποιο ρίσκο; Το ρίσκο το παίρνει συνήθως ο πελάτης,αυτές πρεζούδες είναι συνήθως καμένες από χέρι.
αυτές πρεζούδες είναι συνήθως καμένες από χέρι.
Στα μπουρδέλα ξεκινάνε στα ψωνιστήρια καταλήγουν.μιλαμε για ρδελα, οχι για ψωνιστηρια στην Σωκρατους
Στα μπουρδέλα ξεκινάνε στα ψωνιστήρια καταλήγουν.
9 στις 10 έχουν τέτοιο ιστορικό ή θα΄ναι τίποτα καθυστερημένες που τις εκμεταλλεύονται.
Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι η πορνεία είναι ένα επάγγελμα που δεν έχει καμία επίπτωση πάνω σου.
Για τις βίζιτες λέω όχι για εσένα,εκτός και αν θεωρείς πως το να γαμιέται κάποια με καμιά 20ρια την μέρα είναι κάτι φυσιολογικό.οταν λες ιστορικο? επιπτωση πανω μου τα χρονια του στιβου δεν εχουν ακομα. και ελπιζω να μην εχουν
Από το να κουβαλας μαντιλάκια,πας στο μπανιο τραβας ένα σαπούνισμα παντου.Ναι τυπε μου δεν προσδοκουμε να μας γλιτωσει απο ηπατιτιδα και aids σε αμεση επαφη, να φυλαχτουμε λιγο παραπανω θελουμε..
στο Μεταξουργειο δεν εχει μπανια φιλε μου. Σπιτι μετα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πετας καθε ρουχο στα απλυτα και μπαινεις ντουζιερα!Από το να κουβαλας μαντιλάκια,πας στο μπανιο τραβας ένα σαπούνισμα παντου.
Το ιδιο και καλυτερο.
Α,ενταξει τοτε.στο Μεταξουργειο δεν εχει μπανια φιλε μου. Σπιτι μετα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πετας καθε ρουχο στα απλυτα και μπαινεις ντουζιερα!
πλενετε ψωλη,πουτσοκεφαλο κ αρχιδια επι τοπου στον νεροχητη στο δωματιο με χλιαρο νερακι κ σαπουνι...μετα σπιτι μπανιο για να μην μυριζετε το αρωμα της πουτανας πανω σας.στο Μεταξουργειο δεν εχει μπανια φιλε μου. Σπιτι μετα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πετας καθε ρουχο στα απλυτα και μπαινεις ντουζιερα!
πλενετε ψωλη,πουτσοκεφαλο κ αρχιδια επι τοπου στον νεροχητη στο δωματιο με χλιαρο νερακι κ σαπουνι...μετα σπιτι μπανιο για να μην μυριζετε το αρωμα της πουτανας πανω σας.
θα σκουπιστεις απο το μεσα μερος του τζιν που θα φορεσεις αμεσως μετα... και λερονουμε τα ποδια μας απο τις πιτσιλιες του νεροχυτη!
.. και λερονουμε τα ποδια μας απο τις πιτσιλιες του νεροχυτη!