Νέα

Αφροδίτη 38

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Αφροδίτη 38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 567K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
6.181
Κριτικές
26
Like
11.124
Πόντοι
4.746
Αν ηθελα θα εγραφα και εγω οτι και οι αλλοι.. Εγω κανω μια απλη ερωτηση: Αξιζει η οχι?
Δεν παιρνω απαντηση αλλα αντιθετα διαβαζω (μονο) οτι ναναι
ετσι παει το συστημα στο μπου χθεσινο; εισαι ;;; ετσι στο εξηγω συνοπτικα
 

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
15.860
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
Αν ηθελα θα εγραφα και εγω οτι και οι αλλοι.. Εγω κανω μια απλη ερωτηση: Αξιζει η οχι?
Δεν παιρνω απαντηση αλλα αντιθετα διαβαζω (μονο) οτι ναναι
2η μερα ρωτας και δεν πηρες απαντηση ...
οποτε και η ερωτηση σου ειναι θεμα συζητησης ...
 

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.100
Κριτικές
50
Like
7.953
Πόντοι
8.236
πολλα κενα υπαρχουν φιλτατε στο στησιμο του εργου ...
δεν εμαθε απο το πρωτο οποτε θα το παει σερι σ αυτο και στο επομενο ...
εξυπνος εισαι ψαξτο λιγο καλυτερα ...
Για τις φωτογραφιες αν καταλαβαινω καλα τι γραφεις..Οπως εγραψα για να δουμε θα αβεβασει? Θα το μαθουμε λογικα αμεσα
Απο εκει περα η ιστορια θα δειξει και για τα υπολοιπα :hi:
 

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.100
Κριτικές
50
Like
7.953
Πόντοι
8.236
  • Χαχα
Αντιδράσεις: anon.

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
6.181
Κριτικές
26
Like
11.124
Πόντοι
4.746
Δειξε λιγο μουνακι κοπελια να ξεκολλησουμε
 

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Μηνύματα
647
Κριτικές
28
Like
3.831
Πόντοι
7.185

Εχτές αργά στο gls τον priamos:​


Διάφορα προβλήματα με κράτησαν μακριά από το άθλημα για αρκετό καιρό. Εχτές είχα το χρόνο, την δύναμη, την δυνατότατα να ξαναμπώ λιγάκι στο παιχνίδι. Δυσκολίες όμως στην κίνηση με απέτρεπαν από τις αγαπημένες μου τσάρκες. Μονόδρομος μια στοχευμένη συνεδρία.
Αφού έριξα μια ματιά σε κάποιες επιλογές που είχα, αφού απέρριψα όσα δεν ταιριάζανε με την διάθεση μου προσπάθησα να επικοινωνήσω με μια κοπέλα, δυστυχώς όμως είχε περάσει η ώρα και έφαγα άκυρο για εχτές. Λίγο μετά μου ήρθε απάντηση στην ερώτηση που είχα κάνει σε pm για το ύψος της εδώ νηματοθέτριας. Μου απάντησε με ένα μέτριο ύψος, πάνω από τα ιδιαίτερα γούστα μου, πράγμα που μπορεί να μην πληρούσε την μεγάλη μου φαντασίωση αλλά δεν κολλάω σε ένα και μόνο παράγοντα. Τελικά προχωρήσαμε σε καλή και αναλυτική συνεννόηση, παρόλο που είχαμε πλέον ξεπεράσει το κανονικό της ωράριο συμφωνήσαμε για συνεδρία στο χώρο που θα βόλευε αυτήν περισσότερο και στο κάτω κάτω, είπα να το βάλω ως διπλό κασκαντεριλίκι και κοπέλα και χώρο.

Πρόστυχη σιγανοπαπαδιά​

Αφού έφτασα, ενημέρωσα και ήρθε αρκετά σύντομα. Ντυμένη αρκετά ανάλαφρα, ανοιξιάτικα με ένα ελαφρύ πουκαμισάκι, κοντή φουστίτσα και πέδιλο με μέτριο τακούνι 8-10ποντο. Ελαφρύ βάψιμο, μαζεμένη και ίσως και λίγο αγχωμένη, που στην αρχή παρεξήγησα ότι μπορεί να ήταν κουρασμένη και να μην μου βγει καλή η συνεδρία. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν αρκετά καλή, ήξερα ότι δεν φώναξα ένα πιπίνι, αλλά μια MILF και είχα μια MILFάρα μπροστά μου. Δεν ήταν ούτε η κλασσική "γυναίκα της διπλανής πόρτας", ούτε η έκφυλη σκυλού που εν καταλαβαίνει τίποτα. Ήταν μια αεράτη καλοστημένη κυρία που ένιωθα ότι είχε μέσα της έναν πρόστυχο εαυτό. Είναι η παρολίγον κουμπάρα που όλοι ξέραμε πως όσο κυρία και να φαίνεται δεν θα στεριώσει ο γάμος γιατί θα την κάνει την λαδιά και την έπιασε ο κουμπάρος στα πράσα λίγες μέρες πριν τον γάμο. Είναι αυτή που στην παρέα με τα ζευγάρια θα φέρει διχόνοια. Σίγουρα στο δρόμο κάνει αρκετά κεφάλια να γυρίσουν.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο μιας και βρήκα αρκετά ικανοποιητικό το θέαμα που είχα μπροστά μου έπεσα αρκετά με τα μούτρα επάνω της (είπαμε είμαι και καιρό εκτός αγώνα). Ζήτησε να κάνει φρεσκάρισμα στο μπάνιο, την βοήθησα να γδυθεί όπου και παρατήρησα 2 μικρές σωματικές ατέλειες, λίγο κοιλίτσα (όπως μου είπε αργότερα την γουστάρει λίγη μπυρίτσα) και λίγο μπουτάκια (ίσως βοηθάνε να έχει το πεταχτό, αρκετά σφιχτό κωλαράκι). Παρόλο που είχα κάνει ήδη σπίτι μου + φρεσκάρισμα όσο περίμενα, μου φάνηκε καλή ιδέα να προτείνω να μπώ κι εγώ. Δέχτηκε ευχάριστα και μπήκαμε και οι 2 στην σχετικά μικρή ντουζίερα του δωματίου (έστω μικρή για τον δικό μου όγκο). Ήταν πολύ ευχάριστο να παρατηρώ ότι εκτός από αρκετά επιμελής με την υγιεινή, φρόντιζε κι εμένα και έκανε αρκετά προκαταρκτικά ώστε να με φέρει σε πολύ καλή φόρμα. (Υπενθύμιση προς εμένα, ΜΩΡΜΑΛΑΚΑ, αφού είπαμε να κουβαλάς πάντα σε τέτοιες φάσεις κάτι να κρατάει τα μαλλιά, θα είχαμε ξεκινήσει και πιο δυνατό παιχνίδι εκεί)

Long play, πρόστυχο GFE, VFM​

Κατ'αρχάς, να διευκρινίσω, ότι μέσα στην συνεννόηση που είχε προηγηθεί, μιλήσαμε για συνεδρία εκτεταμένης διάρκειας, προδιατεθειμένος από κάτι που παρατήρησα στην φίλη της και συμφωνήσαμε, σε κάποια πράγματα που με ικανοποίησαν.

Αφού στεγνώσαμε. μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι όπου ακολούθησαν λίγα προκαταρκτικά παιχνιδάκια και αρκετά σύντομα προχώρησε στον πεοθηλασμό. Για τα γούστα μου, από τις ιδανικότερες πίπες, απάλη, υγρή με αισθησιακό ρυθμό (διν σι πιπών στόμα σι πιπών βιλούδο). Η διάρκεια μεγάλη, το βάθος μέτριο, ξανά για τα γούστα μου είναι τόσο όσο, για άλλους σίγουρα δεν θα είναι τόσο ιδανικό. Αρκετές φορές καραμέλωμα για να μην μένουν κι αυτά παραπονεμένα. Ζήτησα να γυρίσει σε εμένα μιας και τόσο καθαρούλα και μοσχομυρωδάτη άξιζε να κάνουμε 69, το οποίο κράτησε αρκετή ώρα, έλεγε ότι το απολάμβανε, ενώ εγώ σίγουρα το απολάμβανα αρκετά. Πήρε την πρωτοβουλία να γυρίσει και να ξεκινήσει ισπανικό, η αίσθηση του μικρού μου εργάτη μέσα στις μεγάλες αφράτες βυζάρες της με έκανε να μην θέλω να σταματήσει αυτό και μάλλον με ένιωσε γιατί όχι μόνο το τίμησε πολύ σε διάρκεια, αλλά και σε κάποιες μικρές αλλαγές ρυθμόν και τρόπων (αποστάσεις κτλ), Ακολούθησε πέρασμα σκούφου και ιππασία, όπου ήταν λίγο διστακτική αλλά δεχόταν κάθε αλλαγή τρόπου ρυθμού κτλ.
Πρότεινα διάλειμμα για τσιγάρο και μου εξέφρασε την ανησυχία της για τον χρόνο μου. Της εξήγησα ότι δικός μου είναι δεν είναι ανάγκη να ανησυχεί, χρειαζόμαστε και λίγη χαλάρωση και social, στο οποίο παρεμπιπτόντως ήταν εξίσου καλή. Δεν κατάλαβα πότε τελειώσαμε το τσιγάρο, πότε μπήκαμε στην ντουζίερα για φρεσκάρισμα, πότε βρέθηκα πάλι ξαπλωμένος και πότε είχε ξαναβρεθεί το κεφάλι της στον μικρό μου εργάτη, να τον κάνει να δείχνει στο καβλόμετρο 12 η ώρα. Ξαναπέρασμα σκούφου και πρόσκληση να μπω μέσα, όπου στήθηκε στα 4, μόνο και μόνο για να με δει να κατεβαίνω από το κρεβάτι και να την τραβάω στην άκρη για ιεραποστολικό. Αρκετά ευλύγιστη, δέχτηκε πλήρη και καλή διείσδυση για αρκετή ώρα, η αίσθηση ήταν πολύ καλή και η κοινή απόλαυση έμοιαζε ακόμα καλύτερη. Μας διέκοψε το room service και αυθόρμητα ξεσπάσαμε και οι 2 σε λίγα γελάκια.
Διάλειμμα για αναπλήρωση ηλεκτρολυτών, υγρών, τσιγάρο και λίγο social, Ξανά ανησυχία από πλευράς της για τον χρόνο μου μιας και είχαμε ξεπεράσει την πρώτη ώρα, δεκτικότατη, στο βούλωμα του στόματος με το στόμα μου κάθε φορά που έκανε παράπονα. Προσπαθώντας αυτή την στιγμή να γράψω το τι έγινε δεν μπορώ να θυμηθώ στιγμή, που κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, είχαμε σταματήσει να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο.
Παρόλο που της εξήγησα πως είμαι δύσκολη περίπτωση και θέλω περισσότερο χρόνο από άλλους για να τελειώσω, οπότε περισσότερο με ενδιαφέρει να απολαμβάνω αυτό τον χρόνο όσο καλύτερα γίνεται (σαν να λέμε σημασία έχει το ταξίδι όχι ο προορισμός), δεν δεχόταν κάτι τέτοιο, μπήκε για γρήγορο φρεσκάρισμα, όπου φυσικά ακολούθησα. Ξανά στα γρήγορα κρεβάτι και ξανά πίπα, αυτή την φορά όχι ακριβώς ιδανική μιας και έμοιαζε να έχει πεισμώσει να την κάνει με μανία μετά από αρκετή ώρα άρχισε να χρησιμοποιεί και αρκετά χέρι. Από την μανία αυτή και την τόσο μεγάλη διάρκεια σίγουρα κουράστηκε αρκετά και κάποιες στιγμές έκανε λαθάκια (πχ λίγο δόντι), που προλάβαινε και τα διόρθωνε μόνη της, πριν καν προλάβω εγώ να διαμαρτυρηθώ. Τα συχνά καραμελώματα ήταν πιο δυνατά από ότι θα ήθελα και φάνηκε να διαβάζει την σκέψη μου και ασχολήθηκε περισσότερο με τον εργάτη. Κάπου στο ενδιάμεσο είχε γυρίσει για 69 και αυτή την φορά έμοιαζε πιο έντονη η δική της ανταπόκριση ευχαρίστηση. Μετά από αρκετή ώρα έντονη πίπα, μου ξαναέβαλε τον εργάτη στις βυζάρες της. Για άλλη μια φορά πολύ καλή αίσθηση ανάμεσα σε αυτά τα 2 αφράτα και καλές οι πρόστυχες παροτρύνσεις της να τελειώσω. Σηκώθηκα για να συνεχίσουμε το ισπανικό με αυτή καθιστή και εμένα όρθιο, εξίσου καλό titfuck , ενώ που και που έφτανε και η γλώσσα της στο κεφαλάκι δυναμώνοντας κι άλλο την κάβλα. Πήρα εγώ αυτή την φορά τον επόμενο σκούφο και μετά το πέρασμα, την τράβηξα να μπω μέσα της. Την αισθάνθηκα πιο υγρή αλλά και πιο σφιχτή από πριν, πράγμα που με έκανε να θέλω να την διακορεύσω ακόμα πιο έντονα. Δυστυχώς μέσα στην νέα μανία και τον 2 κάποια στιγμή γλίστρησα ξέφυγα, οπότε μαζί με τα γέλια που είχαμε για την φάση είχα και απώλεια στύσης. Κοιτάξαμε την ώρα , είχαμε ήδη ξεπεράσει το προσυνεννοημένο. Έπρεπε να φύγει, μπήκε στο μπάνιο για ένα βιαστικό πλύσιμο σώματος και στόματος με listerine, αυτή την φορά φυσικά δεν ακολούθησα για ήξερα ότι θα μπλέκαμε.

Με αποχαιρέτησε και μου είπε ότι ελπίζει να ξαναβρεθούμε.

Συμπερασματικά​

+Συνίσταται σε Milfακιδες, σε όσους θέλουν GFE , σε όσους θέλουν Long play
-Δεν συνιστάται σε πιπινολάτρεις και μοντελοπνίχτες
+Είναι τίμια και ακούραστη εργάτρια (άλλες με την μισή ηλικία δεν έχουν ούτε τις μισές αντοχές)
-έχει ατέλειες σε κοιλίτσα και μπουτάκια
+καλή στο έργο, εμένα σαν να διάβαζε την σκέψη μου
-πρέπει να κάνει κασκαντεριλίκι κάποιος μύστης των PSE για να αξιολογήσει σε αυτό τον τομέα
+- Για εμένα που επέλεξα long play ήταν VFM, για μια μόνο ώρα, δεν ξέρω
+-Μέτριο (ίσως και λίγο παραπάνω) ύψος
+Καλή στο social και με κοπλιμέντα κτλ
-Ισως το παρακάνει μερικές φορές, δεν θεωρώ τον εαυτό μου και τόσο (καθόλου βασικά) καλό και πήγε να με βγάλει θεό
+-Πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα την ξαναπάρω, γεγονός που θα μου δημιουργήσει καθυστερήσεις στο να συμπληρώσω κάποιες εγγραφές στο palmare
 

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.534
Κριτικές
1
Like
3.101
Πόντοι
456

Εχτές αργά στο gls τον priamos:​


Διάφορα προβλήματα με κράτησαν μακριά από το άθλημα για αρκετό καιρό. Εχτές είχα το χρόνο, την δύναμη, την δυνατότατα να ξαναμπώ λιγάκι στο παιχνίδι. Δυσκολίες όμως στην κίνηση με απέτρεπαν από τις αγαπημένες μου τσάρκες. Μονόδρομος μια στοχευμένη συνεδρία.
Αφού έριξα μια ματιά σε κάποιες επιλογές που είχα, αφού απέρριψα όσα δεν ταιριάζανε με την διάθεση μου προσπάθησα να επικοινωνήσω με μια κοπέλα, δυστυχώς όμως είχε περάσει η ώρα και έφαγα άκυρο για εχτές. Λίγο μετά μου ήρθε απάντηση στην ερώτηση που είχα κάνει σε pm για το ύψος της εδώ νηματοθέτριας. Μου απάντησε με ένα μέτριο ύψος, πάνω από τα ιδιαίτερα γούστα μου, πράγμα που μπορεί να μην πληρούσε την μεγάλη μου φαντασίωση αλλά δεν κολλάω σε ένα και μόνο παράγοντα. Τελικά προχωρήσαμε σε καλή και αναλυτική συνεννόηση, παρόλο που είχαμε πλέον ξεπεράσει το κανονικό της ωράριο συμφωνήσαμε για συνεδρία στο χώρο που θα βόλευε αυτήν περισσότερο και στο κάτω κάτω, είπα να το βάλω ως διπλό κασκαντεριλίκι και κοπέλα και χώρο.

Πρόστυχη σιγανοπαπαδιά​

Αφού έφτασα, ενημέρωσα και ήρθε αρκετά σύντομα. Ντυμένη αρκετά ανάλαφρα, ανοιξιάτικα με ένα ελαφρύ πουκαμισάκι, κοντή φουστίτσα και πέδιλο με μέτριο τακούνι 8-10ποντο. Ελαφρύ βάψιμο, μαζεμένη και ίσως και λίγο αγχωμένη, που στην αρχή παρεξήγησα ότι μπορεί να ήταν κουρασμένη και να μην μου βγει καλή η συνεδρία. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν αρκετά καλή, ήξερα ότι δεν φώναξα ένα πιπίνι, αλλά μια MILF και είχα μια MILFάρα μπροστά μου. Δεν ήταν ούτε η κλασσική "γυναίκα της διπλανής πόρτας", ούτε η έκφυλη σκυλού που εν καταλαβαίνει τίποτα. Ήταν μια αεράτη καλοστημένη κυρία που ένιωθα ότι είχε μέσα της έναν πρόστυχο εαυτό. Είναι η παρολίγον κουμπάρα που όλοι ξέραμε πως όσο κυρία και να φαίνεται δεν θα στεριώσει ο γάμος γιατί θα την κάνει την λαδιά και την έπιασε ο κουμπάρος στα πράσα λίγες μέρες πριν τον γάμο. Είναι αυτή που στην παρέα με τα ζευγάρια θα φέρει διχόνοια. Σίγουρα στο δρόμο κάνει αρκετά κεφάλια να γυρίσουν.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο μιας και βρήκα αρκετά ικανοποιητικό το θέαμα που είχα μπροστά μου έπεσα αρκετά με τα μούτρα επάνω της (είπαμε είμαι και καιρό εκτός αγώνα). Ζήτησε να κάνει φρεσκάρισμα στο μπάνιο, την βοήθησα να γδυθεί όπου και παρατήρησα 2 μικρές σωματικές ατέλειες, λίγο κοιλίτσα (όπως μου είπε αργότερα την γουστάρει λίγη μπυρίτσα) και λίγο μπουτάκια (ίσως βοηθάνε να έχει το πεταχτό, αρκετά σφιχτό κωλαράκι). Παρόλο που είχα κάνει ήδη σπίτι μου + φρεσκάρισμα όσο περίμενα, μου φάνηκε καλή ιδέα να προτείνω να μπώ κι εγώ. Δέχτηκε ευχάριστα και μπήκαμε και οι 2 στην σχετικά μικρή ντουζίερα του δωματίου (έστω μικρή για τον δικό μου όγκο). Ήταν πολύ ευχάριστο να παρατηρώ ότι εκτός από αρκετά επιμελής με την υγιεινή, φρόντιζε κι εμένα και έκανε αρκετά προκαταρκτικά ώστε να με φέρει σε πολύ καλή φόρμα. (Υπενθύμιση προς εμένα, ΜΩΡΜΑΛΑΚΑ, αφού είπαμε να κουβαλάς πάντα σε τέτοιες φάσεις κάτι να κρατάει τα μαλλιά, θα είχαμε ξεκινήσει και πιο δυνατό παιχνίδι εκεί)

Long play, πρόστυχο GFE, VFM​

Κατ'αρχάς, να διευκρινίσω, ότι μέσα στην συνεννόηση που είχε προηγηθεί, μιλήσαμε για συνεδρία εκτεταμένης διάρκειας, προδιατεθειμένος από κάτι που παρατήρησα στην φίλη της και συμφωνήσαμε, σε κάποια πράγματα που με ικανοποίησαν.

Αφού στεγνώσαμε. μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι όπου ακολούθησαν λίγα προκαταρκτικά παιχνιδάκια και αρκετά σύντομα προχώρησε στον πεοθηλασμό. Για τα γούστα μου, από τις ιδανικότερες πίπες, απάλη, υγρή με αισθησιακό ρυθμό (διν σι πιπών στόμα σι πιπών βιλούδο). Η διάρκεια μεγάλη, το βάθος μέτριο, ξανά για τα γούστα μου είναι τόσο όσο, για άλλους σίγουρα δεν θα είναι τόσο ιδανικό. Αρκετές φορές καραμέλωμα για να μην μένουν κι αυτά παραπονεμένα. Ζήτησα να γυρίσει σε εμένα μιας και τόσο καθαρούλα και μοσχομυρωδάτη άξιζε να κάνουμε 69, το οποίο κράτησε αρκετή ώρα, έλεγε ότι το απολάμβανε, ενώ εγώ σίγουρα το απολάμβανα αρκετά. Πήρε την πρωτοβουλία να γυρίσει και να ξεκινήσει ισπανικό, η αίσθηση του μικρού μου εργάτη μέσα στις μεγάλες αφράτες βυζάρες της με έκανε να μην θέλω να σταματήσει αυτό και μάλλον με ένιωσε γιατί όχι μόνο το τίμησε πολύ σε διάρκεια, αλλά και σε κάποιες μικρές αλλαγές ρυθμόν και τρόπων (αποστάσεις κτλ), Ακολούθησε πέρασμα σκούφου και ιππασία, όπου ήταν λίγο διστακτική αλλά δεχόταν κάθε αλλαγή τρόπου ρυθμού κτλ.
Πρότεινα διάλειμμα για τσιγάρο και μου εξέφρασε την ανησυχία της για τον χρόνο μου. Της εξήγησα ότι δικός μου είναι δεν είναι ανάγκη να ανησυχεί, χρειαζόμαστε και λίγη χαλάρωση και social, στο οποίο παρεμπιπτόντως ήταν εξίσου καλή. Δεν κατάλαβα πότε τελειώσαμε το τσιγάρο, πότε μπήκαμε στην ντουζίερα για φρεσκάρισμα, πότε βρέθηκα πάλι ξαπλωμένος και πότε είχε ξαναβρεθεί το κεφάλι της στον μικρό μου εργάτη, να τον κάνει να δείχνει στο καβλόμετρο 12 η ώρα. Ξαναπέρασμα σκούφου και πρόσκληση να μπω μέσα, όπου στήθηκε στα 4, μόνο και μόνο για να με δει να κατεβαίνω από το κρεβάτι και να την τραβάω στην άκρη για ιεραποστολικό. Αρκετά ευλύγιστη, δέχτηκε πλήρη και καλή διείσδυση για αρκετή ώρα, η αίσθηση ήταν πολύ καλή και η κοινή απόλαυση έμοιαζε ακόμα καλύτερη. Μας διέκοψε το room service και αυθόρμητα ξεσπάσαμε και οι 2 σε λίγα γελάκια.
Διάλειμμα για αναπλήρωση ηλεκτρολυτών, υγρών, τσιγάρο και λίγο social, Ξανά ανησυχία από πλευράς της για τον χρόνο μου μιας και είχαμε ξεπεράσει την πρώτη ώρα, δεκτικότατη, στο βούλωμα του στόματος με το στόμα μου κάθε φορά που έκανε παράπονα. Προσπαθώντας αυτή την στιγμή να γράψω το τι έγινε δεν μπορώ να θυμηθώ στιγμή, που κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, είχαμε σταματήσει να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο.
Παρόλο που της εξήγησα πως είμαι δύσκολη περίπτωση και θέλω περισσότερο χρόνο από άλλους για να τελειώσω, οπότε περισσότερο με ενδιαφέρει να απολαμβάνω αυτό τον χρόνο όσο καλύτερα γίνεται (σαν να λέμε σημασία έχει το ταξίδι όχι ο προορισμός), δεν δεχόταν κάτι τέτοιο, μπήκε για γρήγορο φρεσκάρισμα, όπου φυσικά ακολούθησα. Ξανά στα γρήγορα κρεβάτι και ξανά πίπα, αυτή την φορά όχι ακριβώς ιδανική μιας και έμοιαζε να έχει πεισμώσει να την κάνει με μανία μετά από αρκετή ώρα άρχισε να χρησιμοποιεί και αρκετά χέρι. Από την μανία αυτή και την τόσο μεγάλη διάρκεια σίγουρα κουράστηκε αρκετά και κάποιες στιγμές έκανε λαθάκια (πχ λίγο δόντι), που προλάβαινε και τα διόρθωνε μόνη της, πριν καν προλάβω εγώ να διαμαρτυρηθώ. Τα συχνά καραμελώματα ήταν πιο δυνατά από ότι θα ήθελα και φάνηκε να διαβάζει την σκέψη μου και ασχολήθηκε περισσότερο με τον εργάτη. Κάπου στο ενδιάμεσο είχε γυρίσει για 69 και αυτή την φορά έμοιαζε πιο έντονη η δική της ανταπόκριση ευχαρίστηση. Μετά από αρκετή ώρα έντονη πίπα, μου ξαναέβαλε τον εργάτη στις βυζάρες της. Για άλλη μια φορά πολύ καλή αίσθηση ανάμεσα σε αυτά τα 2 αφράτα και καλές οι πρόστυχες παροτρύνσεις της να τελειώσω. Σηκώθηκα για να συνεχίσουμε το ισπανικό με αυτή καθιστή και εμένα όρθιο, εξίσου καλό titfuck , ενώ που και που έφτανε και η γλώσσα της στο κεφαλάκι δυναμώνοντας κι άλλο την κάβλα. Πήρα εγώ αυτή την φορά τον επόμενο σκούφο και μετά το πέρασμα, την τράβηξα να μπω μέσα της. Την αισθάνθηκα πιο υγρή αλλά και πιο σφιχτή από πριν, πράγμα που με έκανε να θέλω να την διακορεύσω ακόμα πιο έντονα. Δυστυχώς μέσα στην νέα μανία και τον 2 κάποια στιγμή γλίστρησα ξέφυγα, οπότε μαζί με τα γέλια που είχαμε για την φάση είχα και απώλεια στύσης. Κοιτάξαμε την ώρα , είχαμε ήδη ξεπεράσει το προσυνεννοημένο. Έπρεπε να φύγει, μπήκε στο μπάνιο για ένα βιαστικό πλύσιμο σώματος και στόματος με listerine, αυτή την φορά φυσικά δεν ακολούθησα για ήξερα ότι θα μπλέκαμε.

Με αποχαιρέτησε και μου είπε ότι ελπίζει να ξαναβρεθούμε.​

Συμπερασματικά​

+Συνίσταται σε Milfακιδες, σε όσους θέλουν GFE , σε όσους θέλουν Long play
-Δεν συνιστάται σε πιπινολάτρεις και μοντελοπνίχτες
+Είναι τίμια και ακούραστη εργάτρια (άλλες με την μισή ηλικία δεν έχουν ούτε τις μισές αντοχές)
-έχει ατέλειες σε κοιλίτσα και μπουτάκια
+καλή στο έργο, εμένα σαν να διάβαζε την σκέψη μου
-πρέπει να κάνει κασκαντεριλίκι κάποιος μύστης των PSE για να αξιολογήσει σε αυτό τον τομέα
+- Για εμένα που επέλεξα long play ήταν VFM, για μια μόνο ώρα, δεν ξέρω
+-Μέτριο (ίσως και λίγο παραπάνω) ύψος
+Καλή στο social και με κοπλιμέντα κτλ
-Ισως το παρακάνει μερικές φορές, δεν θεωρώ τον εαυτό μου και τόσο (καθόλου βασικά) καλό και πήγε να με βγάλει θεό
+-Πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα την ξαναπάρω, γεγονός που θα μου δημιουργήσει καθυστερήσεις στο να συμπληρώσω κάποιες εγγραφές στο palmare
Μμμμμμαλιστα.....
 
OP
OP
Αφροδίτη 38
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Μηνύματα
1.225
Κριτικές
2
Like
8.436

Εχτές αργά στο gls τον priamos:​


Διάφορα προβλήματα με κράτησαν μακριά από το άθλημα για αρκετό καιρό. Εχτές είχα το χρόνο, την δύναμη, την δυνατότατα να ξαναμπώ λιγάκι στο παιχνίδι. Δυσκολίες όμως στην κίνηση με απέτρεπαν από τις αγαπημένες μου τσάρκες. Μονόδρομος μια στοχευμένη συνεδρία.
Αφού έριξα μια ματιά σε κάποιες επιλογές που είχα, αφού απέρριψα όσα δεν ταιριάζανε με την διάθεση μου προσπάθησα να επικοινωνήσω με μια κοπέλα, δυστυχώς όμως είχε περάσει η ώρα και έφαγα άκυρο για εχτές. Λίγο μετά μου ήρθε απάντηση στην ερώτηση που είχα κάνει σε pm για το ύψος της εδώ νηματοθέτριας. Μου απάντησε με ένα μέτριο ύψος, πάνω από τα ιδιαίτερα γούστα μου, πράγμα που μπορεί να μην πληρούσε την μεγάλη μου φαντασίωση αλλά δεν κολλάω σε ένα και μόνο παράγοντα. Τελικά προχωρήσαμε σε καλή και αναλυτική συνεννόηση, παρόλο που είχαμε πλέον ξεπεράσει το κανονικό της ωράριο συμφωνήσαμε για συνεδρία στο χώρο που θα βόλευε αυτήν περισσότερο και στο κάτω κάτω, είπα να το βάλω ως διπλό κασκαντεριλίκι και κοπέλα και χώρο.

Πρόστυχη σιγανοπαπαδιά​

Αφού έφτασα, ενημέρωσα και ήρθε αρκετά σύντομα. Ντυμένη αρκετά ανάλαφρα, ανοιξιάτικα με ένα ελαφρύ πουκαμισάκι, κοντή φουστίτσα και πέδιλο με μέτριο τακούνι 8-10ποντο. Ελαφρύ βάψιμο, μαζεμένη και ίσως και λίγο αγχωμένη, που στην αρχή παρεξήγησα ότι μπορεί να ήταν κουρασμένη και να μην μου βγει καλή η συνεδρία. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν αρκετά καλή, ήξερα ότι δεν φώναξα ένα πιπίνι, αλλά μια MILF και είχα μια MILFάρα μπροστά μου. Δεν ήταν ούτε η κλασσική "γυναίκα της διπλανής πόρτας", ούτε η έκφυλη σκυλού που εν καταλαβαίνει τίποτα. Ήταν μια αεράτη καλοστημένη κυρία που ένιωθα ότι είχε μέσα της έναν πρόστυχο εαυτό. Είναι η παρολίγον κουμπάρα που όλοι ξέραμε πως όσο κυρία και να φαίνεται δεν θα στεριώσει ο γάμος γιατί θα την κάνει την λαδιά και την έπιασε ο κουμπάρος στα πράσα λίγες μέρες πριν τον γάμο. Είναι αυτή που στην παρέα με τα ζευγάρια θα φέρει διχόνοια. Σίγουρα στο δρόμο κάνει αρκετά κεφάλια να γυρίσουν.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο μιας και βρήκα αρκετά ικανοποιητικό το θέαμα που είχα μπροστά μου έπεσα αρκετά με τα μούτρα επάνω της (είπαμε είμαι και καιρό εκτός αγώνα). Ζήτησε να κάνει φρεσκάρισμα στο μπάνιο, την βοήθησα να γδυθεί όπου και παρατήρησα 2 μικρές σωματικές ατέλειες, λίγο κοιλίτσα (όπως μου είπε αργότερα την γουστάρει λίγη μπυρίτσα) και λίγο μπουτάκια (ίσως βοηθάνε να έχει το πεταχτό, αρκετά σφιχτό κωλαράκι). Παρόλο που είχα κάνει ήδη σπίτι μου + φρεσκάρισμα όσο περίμενα, μου φάνηκε καλή ιδέα να προτείνω να μπώ κι εγώ. Δέχτηκε ευχάριστα και μπήκαμε και οι 2 στην σχετικά μικρή ντουζίερα του δωματίου (έστω μικρή για τον δικό μου όγκο). Ήταν πολύ ευχάριστο να παρατηρώ ότι εκτός από αρκετά επιμελής με την υγιεινή, φρόντιζε κι εμένα και έκανε αρκετά προκαταρκτικά ώστε να με φέρει σε πολύ καλή φόρμα. (Υπενθύμιση προς εμένα, ΜΩΡΜΑΛΑΚΑ, αφού είπαμε να κουβαλάς πάντα σε τέτοιες φάσεις κάτι να κρατάει τα μαλλιά, θα είχαμε ξεκινήσει και πιο δυνατό παιχνίδι εκεί)

Long play, πρόστυχο GFE, VFM​

Κατ'αρχάς, να διευκρινίσω, ότι μέσα στην συνεννόηση που είχε προηγηθεί, μιλήσαμε για συνεδρία εκτεταμένης διάρκειας, προδιατεθειμένος από κάτι που παρατήρησα στην φίλη της και συμφωνήσαμε, σε κάποια πράγματα που με ικανοποίησαν.

Αφού στεγνώσαμε. μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι όπου ακολούθησαν λίγα προκαταρκτικά παιχνιδάκια και αρκετά σύντομα προχώρησε στον πεοθηλασμό. Για τα γούστα μου, από τις ιδανικότερες πίπες, απάλη, υγρή με αισθησιακό ρυθμό (διν σι πιπών στόμα σι πιπών βιλούδο). Η διάρκεια μεγάλη, το βάθος μέτριο, ξανά για τα γούστα μου είναι τόσο όσο, για άλλους σίγουρα δεν θα είναι τόσο ιδανικό. Αρκετές φορές καραμέλωμα για να μην μένουν κι αυτά παραπονεμένα. Ζήτησα να γυρίσει σε εμένα μιας και τόσο καθαρούλα και μοσχομυρωδάτη άξιζε να κάνουμε 69, το οποίο κράτησε αρκετή ώρα, έλεγε ότι το απολάμβανε, ενώ εγώ σίγουρα το απολάμβανα αρκετά. Πήρε την πρωτοβουλία να γυρίσει και να ξεκινήσει ισπανικό, η αίσθηση του μικρού μου εργάτη μέσα στις μεγάλες αφράτες βυζάρες της με έκανε να μην θέλω να σταματήσει αυτό και μάλλον με ένιωσε γιατί όχι μόνο το τίμησε πολύ σε διάρκεια, αλλά και σε κάποιες μικρές αλλαγές ρυθμόν και τρόπων (αποστάσεις κτλ), Ακολούθησε πέρασμα σκούφου και ιππασία, όπου ήταν λίγο διστακτική αλλά δεχόταν κάθε αλλαγή τρόπου ρυθμού κτλ.
Πρότεινα διάλειμμα για τσιγάρο και μου εξέφρασε την ανησυχία της για τον χρόνο μου. Της εξήγησα ότι δικός μου είναι δεν είναι ανάγκη να ανησυχεί, χρειαζόμαστε και λίγη χαλάρωση και social, στο οποίο παρεμπιπτόντως ήταν εξίσου καλή. Δεν κατάλαβα πότε τελειώσαμε το τσιγάρο, πότε μπήκαμε στην ντουζίερα για φρεσκάρισμα, πότε βρέθηκα πάλι ξαπλωμένος και πότε είχε ξαναβρεθεί το κεφάλι της στον μικρό μου εργάτη, να τον κάνει να δείχνει στο καβλόμετρο 12 η ώρα. Ξαναπέρασμα σκούφου και πρόσκληση να μπω μέσα, όπου στήθηκε στα 4, μόνο και μόνο για να με δει να κατεβαίνω από το κρεβάτι και να την τραβάω στην άκρη για ιεραποστολικό. Αρκετά ευλύγιστη, δέχτηκε πλήρη και καλή διείσδυση για αρκετή ώρα, η αίσθηση ήταν πολύ καλή και η κοινή απόλαυση έμοιαζε ακόμα καλύτερη. Μας διέκοψε το room service και αυθόρμητα ξεσπάσαμε και οι 2 σε λίγα γελάκια.
Διάλειμμα για αναπλήρωση ηλεκτρολυτών, υγρών, τσιγάρο και λίγο social, Ξανά ανησυχία από πλευράς της για τον χρόνο μου μιας και είχαμε ξεπεράσει την πρώτη ώρα, δεκτικότατη, στο βούλωμα του στόματος με το στόμα μου κάθε φορά που έκανε παράπονα. Προσπαθώντας αυτή την στιγμή να γράψω το τι έγινε δεν μπορώ να θυμηθώ στιγμή, που κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, είχαμε σταματήσει να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο.
Παρόλο που της εξήγησα πως είμαι δύσκολη περίπτωση και θέλω περισσότερο χρόνο από άλλους για να τελειώσω, οπότε περισσότερο με ενδιαφέρει να απολαμβάνω αυτό τον χρόνο όσο καλύτερα γίνεται (σαν να λέμε σημασία έχει το ταξίδι όχι ο προορισμός), δεν δεχόταν κάτι τέτοιο, μπήκε για γρήγορο φρεσκάρισμα, όπου φυσικά ακολούθησα. Ξανά στα γρήγορα κρεβάτι και ξανά πίπα, αυτή την φορά όχι ακριβώς ιδανική μιας και έμοιαζε να έχει πεισμώσει να την κάνει με μανία μετά από αρκετή ώρα άρχισε να χρησιμοποιεί και αρκετά χέρι. Από την μανία αυτή και την τόσο μεγάλη διάρκεια σίγουρα κουράστηκε αρκετά και κάποιες στιγμές έκανε λαθάκια (πχ λίγο δόντι), που προλάβαινε και τα διόρθωνε μόνη της, πριν καν προλάβω εγώ να διαμαρτυρηθώ. Τα συχνά καραμελώματα ήταν πιο δυνατά από ότι θα ήθελα και φάνηκε να διαβάζει την σκέψη μου και ασχολήθηκε περισσότερο με τον εργάτη. Κάπου στο ενδιάμεσο είχε γυρίσει για 69 και αυτή την φορά έμοιαζε πιο έντονη η δική της ανταπόκριση ευχαρίστηση. Μετά από αρκετή ώρα έντονη πίπα, μου ξαναέβαλε τον εργάτη στις βυζάρες της. Για άλλη μια φορά πολύ καλή αίσθηση ανάμεσα σε αυτά τα 2 αφράτα και καλές οι πρόστυχες παροτρύνσεις της να τελειώσω. Σηκώθηκα για να συνεχίσουμε το ισπανικό με αυτή καθιστή και εμένα όρθιο, εξίσου καλό titfuck , ενώ που και που έφτανε και η γλώσσα της στο κεφαλάκι δυναμώνοντας κι άλλο την κάβλα. Πήρα εγώ αυτή την φορά τον επόμενο σκούφο και μετά το πέρασμα, την τράβηξα να μπω μέσα της. Την αισθάνθηκα πιο υγρή αλλά και πιο σφιχτή από πριν, πράγμα που με έκανε να θέλω να την διακορεύσω ακόμα πιο έντονα. Δυστυχώς μέσα στην νέα μανία και τον 2 κάποια στιγμή γλίστρησα ξέφυγα, οπότε μαζί με τα γέλια που είχαμε για την φάση είχα και απώλεια στύσης. Κοιτάξαμε την ώρα , είχαμε ήδη ξεπεράσει το προσυνεννοημένο. Έπρεπε να φύγει, μπήκε στο μπάνιο για ένα βιαστικό πλύσιμο σώματος και στόματος με listerine, αυτή την φορά φυσικά δεν ακολούθησα για ήξερα ότι θα μπλέκαμε.

Με αποχαιρέτησε και μου είπε ότι ελπίζει να ξαναβρεθούμε.​

Συμπερασματικά​

+Συνίσταται σε Milfακιδες, σε όσους θέλουν GFE , σε όσους θέλουν Long play
-Δεν συνιστάται σε πιπινολάτρεις και μοντελοπνίχτες
+Είναι τίμια και ακούραστη εργάτρια (άλλες με την μισή ηλικία δεν έχουν ούτε τις μισές αντοχές)
-έχει ατέλειες σε κοιλίτσα και μπουτάκια
+καλή στο έργο, εμένα σαν να διάβαζε την σκέψη μου
-πρέπει να κάνει κασκαντεριλίκι κάποιος μύστης των PSE για να αξιολογήσει σε αυτό τον τομέα
+- Για εμένα που επέλεξα long play ήταν VFM, για μια μόνο ώρα, δεν ξέρω
+-Μέτριο (ίσως και λίγο παραπάνω) ύψος
+Καλή στο social και με κοπλιμέντα κτλ
-Ισως το παρακάνει μερικές φορές, δεν θεωρώ τον εαυτό μου και τόσο (καθόλου βασικά) καλό και πήγε να με βγάλει θεό
+-Πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα την ξαναπάρω, γεγονός που θα μου δημιουργήσει καθυστερήσεις στο να συμπληρώσω κάποιες εγγραφές στο palmare
Και εγώ πέρασα υπέροχα ! ❤️❤️❤️
Ευχαριστώ για την κριτική σου! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα
 

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
16.086
Κριτικές
191
Like
51.981
Πόντοι
41.443
Καλησπέρα θα με ενδιέφερε το νούμερο σου
ευχαριστώ


Θα μπορούσα να έχω τον αριθμό σου;


επ εσεις δεν ειστε που θελετε και το τηλεφωνο της Ιωαννας?
σας επιασα. :bottom:
:bottom::bottom::bottom::bottom:
βρειτε πρωτα της μιας και μετα ζητηστε της αλλης.
βαλτε προτεραιοτητες στη ζωη σας.
αντε μην στριμωχνοσαστε ολοι εδω σε διαφορα νηματα ζητωντας τηλεφωνα. :grin:
 

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
4.835
Κριτικές
30
Like
20.821
Πόντοι
8.815

Mpakalos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Μηνύματα
6
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις και το ωράριο σου ?
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom