eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
εσυ μας κανεις επικινδυνους ,που να βαλεις κ βιντεο τι θαααα γινειιιιΕίστε επικίνδυνοι εσείς
Τότε Θα μένω ακίνητη όπως θέλετε !!
εσυ μας κανεις επικινδυνους ,που να βαλεις κ βιντεο τι θαααα γινειιιιΕίστε επικίνδυνοι εσείς
Τότε Θα μένω ακίνητη όπως θέλετε !!
Ναι θα βάλω. Απλά ότι τραβάω δεν μου αρέσει. Είναι μέχρι να ανεβάσω το πρώτοεσυ μας κανεις επικινδυνους ,που να βαλεις κ βιντεο τι θαααα γινειιιι
Σε τραβάω εγώ άμα θες όταν με το καλόΝαι θα βάλω. Απλά ότι τραβάω δεν μου αρέσει. Είναι μέχρι να ανεβάσω το πρώτο
Αυτά είναι! Εμείις γυροφέρνουμε και κοιτάμε πως θα δούμε την γυναικάρα και τον @Odin_ τον παρακαλάει! Και όχι μόνη της αλλά και με την Βενετία! Τι παίζει με σένα ρε φίλε;Αλλιώς θα έρθουμε εμείς να σε βρούμε. Κανόνισε
Χρόνια πολλά,να περάσεις όμορφα Αφροδίτη ,καλες διακοπές.!!Αγόρια μου είμαι διακοπές. Επιστρέφω σε 1 βδομάδα. Το κινητό θα το έχω κλειστό. Χρόνια πολλά για αύριο και ελπίζω να περάσετε μια υπέροχη βδομάδα. Καλές διακοπές σε όλους. Όσοι δουλεύουν αυτές τις μέρες πολλά πολλά φιλιά και υπομονή.
Καλωςςς το κορίτσι μας το όμορφοοοΚαλησπέρα σας!! Επέστρεψα καυλιαριδες.
Ξεκούραστη και έτοιμη για πολλά κόλπα !!
Καλώς σας βρήκα !!!Καλωςςς το κορίτσι μας το όμορφοοο
Ξανθιά σε βλέπω εδώ η δεν βλέπω καλάΚαλησπέρα σας!! Επέστρεψα καυλιαριδες.
δειξε και λιγους βυζους κοριτσαρε μαςΚαλησπέρα σας!! Επέστρεψα καυλιαριδες.
Μπουτάρες για μπαλαμούτι.Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας. Πέρασα πολύ ωραία ! Ξεκουράστηκα.
Από σήμερα ξεκινάω τα ραντεβού.
Σας περιμένω για τα γνωστά μας κόλπα.
Viber – 6998981063
Χαχα δεν ξερωωωωω !!!Ξανθιά σε βλέπω εδώ η δεν βλέπω καλά
Καλημέρα ....μια φωτογραφία ακόμα θα λύσει το μυστήριοΧαχα δεν ξερωωωωω !!!
Καλημέρα !!
δειξε και λιγους βυζους κοριτσαρε μας
Ανταύγειες μόνο βλέπω