Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 33
- Like
- 28.656
- Πόντοι
- 11.146
σωστο ( mother i like to fuck) αλλα εχει επικρατησει για τις ωριμες,Και μιλφ είναι ακρωνύμιο.... σημαίνει κάτι ....δεν παίζει ρόλο η ηλικία
σωστο ( mother i like to fuck) αλλα εχει επικρατησει για τις ωριμες,Και μιλφ είναι ακρωνύμιο.... σημαίνει κάτι ....δεν παίζει ρόλο η ηλικία
Ναι αλλά δεν είναι σωστό αυτό ....για τις λίγο ποιο μεγάλες χωρίς να έχουν τον τίτλο μιλφ μπορούμε να τις λέμε μουναρεεεες σαν την Αφροδίτησωστο ( mother i like to fuck) αλλα εχει επικρατησει για τις ωριμες,
...βρε μαζι σου! Και 18 μπορει να ειναι, αλλα εχει επικρατησει για της ωριμες! Το σωστο θα ηταν matureΜιλφ μπορεί να είναι και κάποια 25χ
....εεε ναι νομιζω!Ναι αλλά δεν είναι σωστό αυτό ....για τις λίγο ποιο μεγάλες χωρίς να έχουν τον τίτλο μιλφ μπορούμε να τις λέμε μουναρεεεες σαν την Αφροδίτη
Σε όλα συμφωνώ....αλλά ποιος το λέει αυτό τα όρια ηλικίας δηλαδήΥπάρχει ορισμός για τις milf που είναι 32-52 και ο λόγος είναι ότι ορίζεται ως μητέρα που οι φίλοι και συμμαθητές του παιδιού της θα ήθελαν να την πηδήξουν.
Δεν είναι απλά ότι η κάθε τσιγγάνα που έχει 1 παιδί 1 χρονού την λές milf.
Οπότε με μια λογική ηλικία τεκνοποίησης στα 20 και με ένα παιδί που πάει γυμνάσιο ώστε των συμμαθητών του να κάνει κούκου, το κάτω όριο είναι τα 32.
Στο πάνω όριο , πάμε στα 52 γιατί από εκεί και μετά ορίζονται ως gilf
To προμιλφ είναι ένας εντελώς αδόκιμος όρος που απλά κάποιος χρησιμοποίησε για να περιγράψει μια γκρίζα ζώνη, και το συνήθισαν και άλλοι χωρίς ποτέ να οριστεί ποιά είναι αυτή η γκρίζα ζώνη και αν όντος υπάρχει.
αντί να μπώ σε λεπτομέρειες απλά αφήνω αυτό εδώΣε όλα συμφωνώ....αλλά ποιος το λέει αυτό τα όρια ηλικίας δηλαδή
Παντρεμένοι μωρό μου και σήμερα Σάββατο...οικογενειακές υποχρεώσεις....Θα τα διαβάσω μετά όλα τα μηνύματα σας. !! Λοιπόν έχω κενό σε 1 ώρα . Όποιος θέλει μου στέλνει να δει και πόσα υγρά θα βγάλω
Ναι ρε φίλε πως την είδανε όλες έτσιΗ κουτση Μαρια ζηταει 100ρικα..
Μηηηη μαςςς γαμας έτσι τωρααααΘα τα διαβάσω μετά όλα τα μηνύματα σας. !! Λοιπόν έχω κενό σε 1 ώρα . Όποιος θέλει μου στέλνει να δει και πόσα υγρά θα βγάλω
Αυτο θελουμε μεσα στα ζουμια και στα χυσια μεσα εξωΘα τα διαβάσω μετά όλα τα μηνύματα σας. !! Λοιπόν έχω κενό σε 1 ώρα . Όποιος θέλει μου στέλνει να δει και πόσα υγρά θα βγάλω
Έχει περιορισμό ηλικίας το βίντεο δεν το ανοίγωΑυτο θελουμε μεσα στα ζουμια και στα χυσια μεσα εξω
αφου εισαι κατω απο 18 λογικο κατσε να μεγαλωσεισ και θα επιτρεπεται να το δεισΈχει περιορισμό ηλικίας το βίντεο δεν το ανοίγω
Σαλάτα τα έκανα. Cim γράφω που δεν κάνω . Χαχα
Έκανα αντιγραφή το αρχικό κείμενο με όλες τις υπηρεσίες που είχα βρει. Όχι αυτές που κάνω. Ανεβάζω πάλι
....αρχοντα, για να εχεις ενα υψηλο επιπεδο υπηρεσιων οπως εχει η @Αφροδίτη 38 , πρεπει και ο χωρος να ειναι ιδιου επιπεδου. Χρειαζεται αρκετο χρημα, φροντιδα και χρονο για να ειναι λειτουργικος κ ετοιμος ανα πασα στιγμη, πραγμα εξαιρετικα δυσκολο!Εγώ τρελάθηκα με το δικό μου χώρο ....εάν είχε δικό της χώρο οι δυο ώρες θα ήταν στάνταρ και πρώτα έξοδο για ποτό .... κριμμα....φυσικά άλλοι λένε κρίμα για το κωλαρακι....χαχαχα...γούστα είναι αυτά
Τι ωραίαΑν θες το κάνουμε και αυτό.
ή μπορούμε να πάμε για φαγητό και ποτό σαν ζευγαράκι και μετά να με σκίσεις.