Matches Malone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 486
Τα πάνταΤι θες να δεις ακριβώς ..??
Τα πάνταΤι θες να δεις ακριβώς ..??
Μέχρι τις 00:00 θα είμαι σήμερα. Σε περιμένωΤα πάντα
Καλημέρα !!!
2 ωρες μόνο πιπα αντέχεις κουκλα;
Αν δεν δω κάτι παραπάνω δεν μπορώ να σε κλείσωΜέχρι τις 00:00 θα είμαι σήμερα. Σε περιμένω
Τι παραπάνω ? 60 φωτογραφίες έχω ανεβάσει εδώ μέσα.Αν δεν δω κάτι παραπάνω δεν μπορώ να σε κλείσω
Και σχεδόν όλες είναι ίδιεςΤι παραπάνω ? 60 φωτογραφίες έχω ανεβάσει εδώ μέσα.
Καλό μήνα καυλιάριδες!!
2 ωρες πιπα; Ουτε προπονηση για τη φιλαρμονικη του Δημου να εκανε το κοριτσιΓαμηστε την καλά μάγκες, ωραιο μωρό.
Καλό μήνα κούκλα μου. Μια χαρά είναι οι φωτογραφίες σου. Και τις βυζαρες σου έχεις δείξει και την πατουρα σου. Θα έρθω να σου κάνω και μια επαγγελματική δουλίτσα και όλα καλάΤι παραπάνω ? 60 φωτογραφίες έχω ανεβάσει εδώ μέσα.
Καλό μήνα καυλιάριδες!!
ΝαιιιιιιΚαλό μήνα κούκλα μου. Μια χαρά είναι οι φωτογραφίες σου. Και τις βυζαρες σου έχεις δείξει και την πατουρα σου. Θα έρθω να σου κάνω και μια επαγγελματική δουλίτσα και όλα καλά
Πήγαινε να βγάλεις καμία φωτογραφία μπας και δούμε τίποτα διαφορετικόΚαλό μήνα κούκλα μου. Μια χαρά είναι οι φωτογραφίες σου. Και τις βυζαρες σου έχεις δείξει και την πατουρα σου. Θα έρθω να σου κάνω και μια επαγγελματική δουλίτσα και όλα καλά
Μετά θα σταματήσουν και τα παράπονα.. Ουρά θα κάνουν για να σε δουνΝαιιιιιι
Εσύ με κοροιδεύεις !!Πήγαινε να βγάλεις καμία φωτογραφία μπας και δούμε τίποτα διαφορετικό
Μετά θα σταματήσουν και τα παράπονα.. Ουρά θα κάνουν για να σε δουν
Καθόλου όμωςΕσύ με κοροιδεύεις !!
Αυτη δεν ειναι παλια.Για ραντεβού στείλτε μήνυμα VIBER ή what's app 6998981063
Αυτη δεν ειναι παλια.
Ειναι αρχαια
Και αυτό είναι το σωστό. Στο κρεβάτι να ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου και να απλώνεις τις βυζαρες σου. Εγώ πάντως θα την έχω μαζί μου την φωτογραφική μηχανήΔεν θα σταματήσουν ποτέ αυτά... Προσπαθώ να σας ικανοποιώ όλους. Στο κρεβάτι με νοιάζει περισσότερο
Και αυτό είναι το σωστό. Στο κρεβάτι να ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου και να απλώνεις τις βυζαρες σου. Εγώ πάντως θα την έχω μαζί μου την φωτογραφική μηχανή