Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Είμαι επαγγελματίας στο σεξ !Εμεις δε θελουμε πορνοσταρ.
Ερασιτεχνες του σεξ θελουμε.
Με την κάμερα δεν ξέρω χιχιχι
Είμαι επαγγελματίας στο σεξ !Εμεις δε θελουμε πορνοσταρ.
Ερασιτεχνες του σεξ θελουμε.
Πότε δεν είναι αργά!!!Ωχ Παναγία μου
Είστε για δεσιμο εσείς.
Δεν μπορώ να γίνω πορνοστάρ τώρα .
ΚαλησπέραΜωράκια μου τι κάνετε ???? Καλησπέρα
Καλησπερα @Αφροδίτη 38 !!Μωράκια μου τι κάνετε ???? Καλησπέρα
Έλα βρε μπέμπααα που είσαιιΜωράκια μου τι κάνετε ???? Καλησπέρα
Καλησπέρα
Περιμένουμε καυτή φωτό σου
Καλησπερα @Αφροδίτη 38 !!
Γεια σας καυλιάριδες.Έλα βρε μπέμπααα που είσαιι
....μαγκα γελαω με το nickname σουπεριμενουμε και το βιντεο που υποσχεθηκες με τους βυζους
αρχιδοεμπορας γιατι εμπορευομαι τα αρχιδια μου και το περιεχομενο τους προφανος σε γυναικες και μονο....μαγκα γελαω με το nickname σου
Ωραιος!!!!
Υγ. υποθετω το "παρε τ' αρχιδια μου" ειναι το σλογκαν σου?
Respect
Πρεπει να ειναι στο μονταζ τωρα....βρε αφροδιταρα μας αφου εισαι ωραιο μουνι γιατι δεν μας βγαζεις φωτο σου καινουργιες και χωρις φωτοσοπ (οπως αυτες οι τελευταιες που εχεις) αφου εισαι ωραιο μουνι γιατι μας κρυβεσαι απο τις φωτογραφικες ληψεις?
εισαι μουναρος να το ξερεις
το βιντεακι δεν το ξεχναμε
ο παλιος πατροπαραδοτος τροπος πολυ πολυ ωραια λοιπονΚαι να το μάτιασουμε το μουνάκι ...ξέρουμε να ξεματιαζουμε....το γλυφουμε το φιλλαμε και πάει έφυγε το μάτι ....αυτός είναι ο τρόπος για το μουνάκι ....σας και αντί για λάδι βάζουμε υγρό δικιάς μας παραγωγής πάνω στην κλειτορίδα
εγω θελω να την εξομολογησω κι'ολας <σκυψε ευλογημενη>Να το αγιασουμε θέλουμε το κορίτσι....έχουμε και υγρό για τον αγιασμό ....συνήθως εάν θυμάμαι ο Παππάς όταν κουνά τον βασιλικό στο πρόσωπο πάει ο αγιασμός.....αυτό θα κάνουμε και εμείς χαχαχα
Δεν έχω κάνει photoshop. ! Αλήθεια . Από το δικό μου τηλέφωνο είναι .θελουμε καθαρες ληψεις χωρις ψαλιδισματα στο πρωτοτυπο υλικο
αφου ειναι μουνακι ωραιο γιατι το κρυβει? φοβατε μην την ματιασουμε?