kritis2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2022
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα.
Ανυπομονησία πρώτα για φώτο και μετά (μεγαλύτερη) για εσένα.
Ανυπομονησία πρώτα για φώτο και μετά (μεγαλύτερη) για εσένα.
Με πιτα; Η με ψωμακι;Πριν την κάνετε σουβλακι?
ΚαλαμάκιΜε πιτα; Η με ψωμακι;
Καλα... να δουμε ποτε θα σνεννοηθουμε με σας εκει περα χαμου!!!!! Σουβλακι το σαντουιτς....καλαμακι το σουβλακι ! Μια ετσι μια .....κοκορετσι!Καλαμάκι
Και γιατί να είναι το δικός σας το σωστό και όχι το δικό μας χαχαχαΚαλα... να δουμε ποτε θα σνεννοηθουμε με σας εκει περα χαμου!!!!! Σουβλακι το σαντουιτς....καλαμακι το σουβλακι ! Μια ετσι μια .....κοκορετσι!
Καλαμάκι
Καλα... να δουμε ποτε θα σνεννοηθουμε με σας εκει περα χαμου!!!!! Σουβλακι το σαντουιτς....καλαμακι το σουβλακι ! Μια ετσι μια .....κοκορετσι!
Εγώ τα τρώω όπως και να τα πούμε. !Και γιατί να είναι το δικός σας το σωστό και όχι το δικό μας χαχαχα
Τα τρως όλα ......τα καταπίνεις κιόλας χαχαχα εκεί είναι όλη η καύλαΕγώ τα τρώω όπως και να τα πούμε. !
Και με πιτούλα
Ελα ντε και το βικιπειντια μπερδεμενα τα γραφει....Και γιατί να είναι το δικός σας το σωστό και όχι το δικό μας χαχαχα
Μπορεί να ξεφύγει κάτι και να το καταπιώ αμάσητοΤα τρως όλα ......τα καταπίνεις κιόλας χαχαχα εκεί είναι όλη η καύλα
Φτιάξε μας....Μπορεί να ξεφύγει κάτι και να το καταπιώ αμάσητο
Πρόσεχε μόνο μην πνιγείς κούκλα μου...Μπορεί να ξεφύγει κάτι και να το καταπιώ αμάσητο
Δεν σε φοβαμαι διοτι (γενικα μιλωντας) ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθειΜπορεί να ξεφύγει κάτι και να το καταπιώ αμάσητο
στον ουρανό σε έψαχνα και στη γη σε βρήκαΔεν σε φοβσμαι διοτι (γενικα μιλωντας) ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
Από κοντά αυτάΦτιάξε μας....
Μπηκες σε ενα νημα με το που εγραψα εγω εντελως στο ακυρο για να γραψεις αυτο (το εντελως αχρηστο ποστ ) που εγραψες χωρις κανεναν απολυτος λογοστον ουρανό σε έψαχνα και στη γη σε βρήκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
που κρύβεσαι εσύ βρε?
Οκ μωρόΑπό κοντά αυτά
Viber – 6998981063
εεεε πάμε...είπαμε που γυρνας βρε μπαγάσα?Μπηκες σε ενα νημα με το που εγραψα εγω εντελως στο ακυρο για να γραψεις αυτο (το εντελως αχρηστο ποστ ) που εγραψες χωρις κανεναν απολυτος λογο
Οκ...παμε παρακατω
Καλημερα @Αφροδίτη 38 !!Καλημέρα καυλιάριδες