Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Εδώ η απόλυτη καυλα βυζαρες ΑφροδιταραΚαυλιάριδες τι κάνετε ??
Εδώ η απόλυτη καυλα βυζαρες ΑφροδιταραΚαυλιάριδες τι κάνετε ??
Εννοείτε έρχομαι Γλυφάδα. !!!Όπου??
Γλυφαδα δηλαδή άνετα?
Ωραια η φωτογραφία αυτή...Καυλιάριδες τι κάνετε ??
Είπαμε...τσόντα θα γυρίσουμε μαζί και θα την ανεβάζεις κομμάτι κομμάτι...Καλημέρα !
Έχω πολλά σκηνικά να φτιάξω δηλαδη.
Βυζιά , ψηλοτάκουνα , χορό. Χιχιχι
Σε λίγο θα με κάνετε να γυρίσω τσόντα
Πολύ καλή ιδέα!!!
Αλλά για αρχή βγάλε νέες φωτογραφίες με τις βυζάρες σου!!!
Σωστά !! Έτσι είναι.....στήθος φυσικό (μέγεθος C)......
Πουντα; Και δε με λενε Θωμα!Σωστά !! Έτσι είναι
Έλα να τα δεις !!Πουντα;
500 χλμ μακρυα ειμαι. Αν ημουν εκει περα χαμου θα ετρεχα ... Τωρα για να ξεκινησω θελω δελεαρ!!!!!!!Έλα να τα δεις !!
500 χλμ μακρυα ειμαι. Αν ημουν εκει περα χαμου θα ετρεχα ... Τωρα για να ξεκινησω θελω δελεαρ!!!!!!!
500 χλμ μακρυα ειμαι. Αν ημουν εκει περα χαμου θα ετρεχα ... Τωρα για να ξεκινησω θελω δεΈλα να τα δεις !!
Μια δυο κοντινες selfie θελω!!!!!!!! Και βαζω μπρος!!!!!!!Θες 5-6 διαφορετικές βυζάρες τόσο μακριά που είσαι
Ε τι μονο να τα δω.; Να μην παιξω;Έλα να τα δεις !!
Όταν έρθεις θα παίξειςΕ τι μονο να τα δω.; Να μην παιξω;
15-20 αναρτήσεις την ημέρα κάνει,προσπαθεί να εκμαυλίσει πελάτες. Μπαμ κάνει ότι ψάχνει αρπαχτές.Παλιό μέλος δεν έπρεπε να την πατήσεις. Επρεπε να πας σε σίγουρες λύσεις.Κρίμα..Η μεγαλύτερη αρπαχτή που πέρασε από μένα.
Καταρχάς δεν είναι 38.
Είναι τουλάχιστον 45.
Δεν ήταν αυτο που περίμενα χωρίς να λέω ότι οι φωτογραφίες δεν είναι δικές τις αλλά τουλάχιστον εμένα με ξεγελασαν
Νιώθω ότι ήρθε με έκλεψε και έφυγε.
Είχαμε πει για 2ωρο ήρθε και μου λέει τελικά μια ώρα μπορώ να κάτσω.
Μπήκε στο δωμάτιο 9.45 και έφυγε 10.03
Μόλις ξεκίνησε να ντύνεται ένιωσα σαν να μου άρπαξαν 100 ευρώ από το πορτοφόλι
Που κακός της τα έδωσα στην αρχή του ραντεβού
Δεν τις είπα τίποτα
Δεν την ήθελα να κάτσει ούτε δευτερόλεπτο
Τελικά πόσο μαλακας είμαι?
15-20 αναρτήσεις την ημέρα κάνει,προσπαθεί να εκμαυλίσει πελάτες. Μπαμ κάνει ότι ψάχνει αρπαχτές.Παλιό μέλος δεν έπρεπε να την πατήσεις. Επρεπε να πας σε σίγουρες λύσεις.Κρίμα..
Έχεις απόλυτο δίκαιο15-20 αναρτήσεις την ημέρα κάνει,προσπαθεί να εκμαυλίσει πελάτες. Μπαμ κάνει ότι ψάχνει αρπαχτές.Παλιό μέλος δεν έπρεπε να την πατήσεις. Επρεπε να πας σε σίγουρες λύσεις.Κρίμα..
Τα έδωσε στην αρχηΔεκαπεντε λεπτα εκατσε; Τι προλαβατε να κανετε σε ενα τεταρτο; Και γιατι της εδωσες 100 ευρω για τοσο λιγο χρονο; Με μπερδεψες....