Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 1.196
Ναι οκ και ετσι παει....Θα δούμε ....αλλά πρέπει να έχουμε συναίνεση.... γλώσσα πρωτα και μετά λίγο μέσα όσο αντέχει
Στοργη και προδερμ....
Χα χα χα...
Ναι οκ και ετσι παει....Θα δούμε ....αλλά πρέπει να έχουμε συναίνεση.... γλώσσα πρωτα και μετά λίγο μέσα όσο αντέχει
Τρομαζει το κοριτσι ετσι παιδια....Τύπε ανάποδα το πας! Ο @Odin_ πρέπει να πάει για να "ανοίξει" όπως πρέπει το πεδίο και να το βρείτε έτοιμο οι υπόλοιποι!
Τύπε τώρα που το ξανασκέφτομαι, σα να έχεις δίκιο! Άμα πάει ο άλλος πρώτα εμείς θα κολυμπάμε μετά!Τρομαζει το κοριτσι ετσι παιδια....
Ο αιολος το παει ωραια....
Ειπαμε στοργη και προδερμ...
Χα χα χα....
Τρομαζει το κοριτσι ετσι παιδια....
Ο αιολος το παει ωραια....
Ειπαμε στοργη και προδερμ...
Χα χα χα....
....ρε σεις μην κανετε χαλαστρεςΤύπε τώρα που το ξανασκέφτομαι, σα να έχεις δίκιο! Άμα πάει ο άλλος πρώτα εμείς θα κολυμπάμε μετά!
Ε ναι σωστα.....εμεις οι μικροι πρωτα να το γλυκανουμε το κοριτσι και μετα ο odin ανετα κανειε τη δουλεια του.....Τύπε τώρα που το ξανασκέφτομαι, σα να έχεις δίκιο! Άμα πάει ο άλλος πρώτα εμείς θα κολυμπάμε μετά!
Οχι προς θεου....εμεις να βοηθησουμε θελουμε μπας και δουμε ασπρη μερα.....εεεεε συγνωμη εκανα λαθος .....μαυρη τρυπα ηθελα να πω........ρε σεις μην κανετε χαλαστρες
@Αφροδίτη 38 κοριτσαρα μου μην ακους κανενα! Ειμαι ευγενικος, προσεκτικος κ με λεπτα αισθηματα
Πάω μια στο bill και μετά θα μπω !!!Αφρο ....πηγαινε λιγο στο νημα
" ερωτικη ποιηση "..... ωδη στον κωλο.
Εκει γραφουμε καποια ποιηματακια που μας εκφραζουν και παρουσιαζουμε ποσο πολυ μας αρεσει ο κωλος και ποσο πολυ μας λειπει.
Ριξε μια ματια και διαβασε τις συλλογες μας που με το κοπο διμιουργησαμε για να εκφρασουμε ποσο πολυ μας αρεσει ο κωλος.
Ετσι μηπως μπορεσουμε και σε ευαισθητοποιησουμε και μας δωσεις λιγο κωλαρακι.
Σου υποσχομαστε ( νομιζω συμφωνουν και οι υπολοιποι) στην αρχη θα βαζουμε μονο το κεφαλακι μεσα.....
Μπραβο βρε αφροδιτουλα....!!!!Πάω μια στο bill και μετά θα μπω !!!
Για όποιον θέλει εκεί θα είμαι μέχρι το βράδυ . Να κανονίσουμε ραντεβού !!
Να δεις που και συ μέχρι τα μούσια θα μας βάλεις να ξυρισουμε!!!Με εσάς εδώ και ξανθιά θα γίνω και κώλο θα δώσω μου φαίνεται
Στείλτε μου για ραντεβού στο Viber – 6998981063
Σας περιμενωωω
Χα χα χα......Να δεις που και συ μέχρι τα μούσια θα μας βάλεις να ξυρισουμε!!!
Και βυζάκια επίσης!!!Μουνακι θα δούμε?
Και βυζάκια επίσης!!!
Ύμνος στον κώλο. Κάτσε να μπω να δω τι συμβαίνειΜπραβο βρε αφροδιτουλα....!!!!
Διαβασε να δεις .....την ψυχη μας εχουμε δωσει .....ημνουμε τον κωλο που τοσο μας λειπει....
Παρε και χαρτομαντηλα γιατι ειμαι σιγουρος πως θα κλαψεις....
Αντε κανει και εσυ κατι πια.....
Ωραια...Έρχομαι όπου θες ..!!!
Στείλε μου μήνυμα
Viber – 6998981063