afroditi27
Call-Girl
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 1.394
savato proi ta ine anihto to tilefono gia na milame gia radevu. filacia
δηλαδή μεθαύριο σάββατο πρωί δουλεύεις ;;;
Αφροδίτη μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σού γιατί σέ αυτό που έχω δεν σέ βρίσκωmoracia zitao signomi ala kati etihe prosopka ke ta boro apo savato na dulevo. stelno filacia ke foto
εχει τηλεφωνο κατω απο το αβαταρ της ;) καραμπελαΑφροδίτη μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σού γιατί σέ αυτό που έχω δεν σέ βρίσκω
τό έχω δει φίλε μου είναι μόνιμα κλειστό καί έχω πάρει ουκ ολίγες φορές, έλεγα μήπως παίζει κανένας καινούργιος αριθμόςεχει τηλεφωνο κατω απο το αβαταρ της ;) καραμπελα
Σ αυτό θα τη βρεις φίλε μου πρωινές ώρεςτό έχω δει φίλε μου είναι μόνιμα κλειστό καί έχω πάρει ουκ ολίγες φορές, έλεγα μήπως παίζει κανένας καινούργιος αριθμός
οκ σέ ευχαριστώ πολύΣ αυτό θα τη βρεις φίλε μου πρωινές ώρες
εντιμοτατο, μακαρι να εβγαιναν και αλλες τετοιες ανακοινωσεις απο τις κοπελες ... ολα δεν ειναι λεφτα. Πανω απο ολα η υγεια για ολους. Μπραβο κοπελαρα μου!!!kalimera epede eparhe provlima megalo ke fovame na kano randevu apo koronoeo tha stamatao gia ligo kero. felo na ime kala ke ego ke pelatis. sas filao poli poli olus ke tha grafo edo pote na sekinao pali.
kalimera epede eparhe provlima megalo ke fovame na kano randevu apo koronoeo tha stamatao gia ligo kero. felo na ime kala ke ego ke pelatis. sas filao poli poli olus ke tha grafo edo pote na sekinao pali.
εδωΕδω ειναι η εχει φυγει;
νομιζω εχει φυγειΕδω ειναι η εχει φυγει;
. Καιεγω ετσι νομίζω πως έχει φύγει το τηλέφωνο ειναι νεκρό