afroditi27
Call-Girl
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 1.394
Καλησπέρα!!! Θέλαμε την προηγούμενη εβδομάδα sex που ειχε και ήλιο, αλλά το είχες κλειστό. Την άλλη εβδομάδα θα είσαι διαθέσιμη;;;Gia sas poli vrohi ke poli sex pai mazi
ΑΝ οχι την αλλη τον αλλο μηνα σιγουραΚαλησπέρα!!! Θέλαμε την προηγούμενη εβδομάδα sex που ειχε και ήλιο, αλλά το είχες κλειστό. Την άλλη εβδομάδα θα είσαι διαθέσιμη;;;
στειλε κανα τηλεφωνο σε ΠΜ....
Μόνο πίπα χωρίς προφυλακτικό κάνει. Αν τη γλειφομουνιάσεις θα σφίγγεται για να μη χύσει. 28χρόνη με 50άρικο και 2 πιστολιές, μη ζητάμε και πολλά!μωράκι πες μας λίγο το προγραμμά σου...φιλιά με γλώσσα δίνεις? πίπα χωρίς προφυλακτικό? cim?
και να συμπληρωσουμε νακανει και κανα ταμα να σηκωσει το τηλΜόνο πίπα χωρίς προφυλακτικό κάνει. Αν τη γλειφομουνιάσεις θα σφίγγεται για να μη χύσει. 28χρόνη με 50άρικο και 2 πιστολιές, μη ζητάμε και πολλά!
στην παναγια της τηνου για να πιασεικαι να συμπληρωσουμε νακανει και κανα ταμα να σηκωσει το τηλ
ειδες τι κανει η νικολουλη ;)Καλημερα εδω εισαι ???
τελικα γινονται και θαυματα καπου πηρε το αυτι μου οτι εχει αλαξει τιμολογιακη πολιτικη το αφροδιτακι ξερεις τιποτα φιλε?ειδες τι κανει η νικολουλη ;)
εγω δεν ξερω ας ενημερωση ο ιδιοςτελικα γινονται και θαυματα καπου πηρε το αυτι μου οτι εχει αλαξει τιμολογιακη πολιτικη το αφροδιτακι ξερεις τιποτα φιλε?
δυστηχως δεν ειναι μελος του μπου αλλα θα ενημερωθω επακριβως και θα ενημερωσωεγω δεν ξερω ας ενημερωση ο ιδιος
γραψε το προγραμμα σου μωρο επειδη στο τηλεφωνο δεν σε βρισκουμεkalimera me vrohi
πως θα κλεισης ραντεβου με περιστεριγραψε το προγραμμα σου μωρο επειδη στο τηλεφωνο δεν σε βρισκουμε
αν δεν ξερω τι προγραμμα παιζει,δεν κλεινω ραντεβου...αν το προγραμμα με καλυπτει,θα προσπαθησω μεσω τηλ ωσπου να φανω τυχερος...και γιατι οχι και περιστερι στην τελικη αν αξιζειπως θα κλεισης ραντεβου με περιστερι
γενικως πια κανεις δεν ξερει τι παιζη και πως την βρισκης ;)αν δεν ξερω τι προγραμμα παιζει,δεν κλεινω ραντεβου...αν το προγραμμα με καλυπτει,θα προσπαθησω μεσω τηλ ωσπου να φανω τυχερος...και γιατι οχι και περιστερι στην τελικη αν αξιζει