georgetiger
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
και γω συμφωνω.εξαιρετικη η αφροδιτη για την τιμη της συναντησης.ενα μικρο διαβολακι στο κρεβατι με τη την καλη εννοια.αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα της.
πριν απαντησεις διαβασε και την δικη μου αποψη ;) δεν ειπα κακο για την κοπελα ισα ισα εχω απο της πρωτες κριτικες για την συγκεκριμενη ........ μιλαω για τον τροπο επικινωνειας και για τα καλαμιαΕγώ δεν είχα πρόβλημα επικοινωνίας, η Αφροδίτη κατά την γνώμη μου, είναι όμορφη με καλό σώμα και καλή διάθεση, εγώ πέρασα πολύ καλά
Καλημέρα. Απο οτι μου έχει πει η Αφροδίτη, δεν πάει σε σπίτια μόνο σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία. Οτι θές ρώτα την ίδια και ρίξε μια ματιά εδω...Γεια σας,
Δεν έχω ξανακάνει "πληρωμένο" και έχω κάποιες απορίες.
Η Αφροδίτη το κάνει μόνο σε ξενοδοχείο;
Εμένα που με βολεύει να έρθει στο σπίτι μου, υπάρχει κάποιο θέμα;
Αν δεν το δέχεται, τότε έχετε κατά νου κάποιο φθηνό ξενοδοχείο; Μπορείς να το κλείσεις για λίγες ώρες ή πρέπει οπωσδήποτε για μία ημέρα να το κλείσεις το ξενοδοχείο;
Προφυλακτικά τα έχουμε εμείς ή δεν τα εμπιστεύεται η γυναίκα και φέρνει δικά της;
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
τσου.ξέρει κανείς αν δίνει κώλο...?
Κατάλαβα....
το κουλουρι αν δεν ειναι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν λεει φιλεΚατάλαβα....
Διακοσμητικός ειναι ΚΑΙ αυτός... > > >
και αλλοι ηταν,αλλα τελικα,ανοιξαν...Κατάλαβα....
Διακοσμητικός ειναι ΚΑΙ αυτός... > > >
ΧΩΡΙΣ κώλο είναι μισό γ*****....και αλλοι ηταν,αλλα τελικα,ανοιξαν...
κανεκανα ταμα και αμα εισαι τυχερος στης 100 προσπαθειες θα απαντησηΑπό τί ώρα την βρίσκουμε στο τηλ, αν απαντήσει δηλαδή;
ΣΕ ποιον αγιο να κανει το ταμακανεκανα ταμα και αμα εισαι τυχερος στης 100 προσπαθειες θα απαντηση
δυσκολη ερωτηση αυτη θελει πολυ σκεψηΣΕ ποιον αγιο να κανει το ταμα
παναγια φανερωμενη ;) η στον αγιο φανουριο ;) να κανει και φανουροπιτα να φαμε μεχρι να φανερωθειδυσκολη ερωτηση αυτη θελει πολυ σκεψη
θα χρειαστει να φαμε πολλες φανουροπιτες φιλε αστο δεν συμφερειπαναγια φανερωμενη ;) η στον αγιο φανουριο ;) να κανει και φανουροπιτα να φαμε μεχρι να φανερωθει
συναγωνιστη παιξε κανενα λοττο καλητεραποτε θα σε πετυχουμε στο τηλεφωνο;