swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
πρεπει να το συγχωρεσεται το κοριτσι ηπιε λιγο παραπανωΑν ήπιες το κρασάκι με τον συναγωνιστη που σε φωτογραφίζει τοτε συγχωρείσαι.
πρεπει να το συγχωρεσεται το κοριτσι ηπιε λιγο παραπανωΑν ήπιες το κρασάκι με τον συναγωνιστη που σε φωτογραφίζει τοτε συγχωρείσαι.
ayto ειναι αληθεια και εγω ξερω και των συναγωνιστη που την λύγισε μετα απο της σαμπανιες τα σοκολατακια και τα λοιπα ξερει αυτος ;)Αν ήπιες το κρασάκι με τον συναγωνιστη που σε φωτογραφίζει τοτε συγχωρείσαι.
με ποιον αληθεια το εκανε αυτο ;)πρεπει να το συγχωρεσεται το κοριτσι ηπιε λιγο παραπανω
ayto ειναι αληθεια και εγω ξερω και των συναγωνιστη που την λύγισε μετα απο της σαμπανιες τα σοκολατακια και τα λοιπα ξερει αυτος ;)
[/quoteμε ποιον αληθεια το εκανε αυτο ;)
Έλα ντέ ? Με ποιον άραγε ???
σε εκανε παραθεση αν δεν καταλαβες ποιοςΈλα ντέ ? Με ποιον άραγε ???
ayto ειναι αληθεια και εγω ξερω και των συναγωνιστη που την λύγισε μετα απο της σαμπανιες τα σοκολατακια και τα λοιπα ξερει αυτος ;)
γελας μωρη χαμουρα θελεις να μας φας το κοριτσι ε
απο φιλαρακια ποτεγελας μωρη χαμουρα θελεις να μας φας το κοριτσι ε
αδερφε ελεος...φατσα καρτα πανω αστο προφιλ της!!!!!!!!!!!!
τι βυζομπαλα ειναι αυτα καμαρι μου??? ποσο θελω να γαμησω τα βυζομπαλακια σου
ΔΩσε μας λιγο τα φωτα σου για καποια που δεν ειναι σαβουραόταν βλέπω τέτοια κλαίω...γιαυτό και ρωτάμε ΜΟΝΟ αν έχουμε ψάξει αρκετά....
ΔΩσε μας λιγο τα φωτα σου για καποια που δεν ειναι σαβουρα
Τύπε κάποτε έψαχνες κάτι καλό για ταξίδι τώρα το έριξες στις σαβούρες ?
ετσι και αλλιως οι γνωσεις του μεχρι εκει ειναιΓιατι ρε τυπε ειςαι τοσο απαξιωτικός ? Με 50 ευρωπουλινια εχεις μια ωρα με ενα καβλιαρικο συμμετοχικό κοριτσι. Μπορει να μην ειναι σώματαρα και καποιες υπηρησιες σημαντικές ( τουλαχιςτον για μενα )να μην τις προσφερει αλλα ειναι τίμια περίπτωση για χαμηλά budget.
Δηλαδη αν δε παει καποιος με Βερόνικα, ειναι σαβούρογαμης ?
δεν αναφερομαι σε εσενα στον εξυπνακια αναφερομουναναφερόμουν σε ένα μέλος το οποίο δεν είχε δει το τηλ στο προφίλ της και ρωτούσε..αλλά αν θες έλα p.m. ίσως κάτι βρουμε...