anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
δικηγορος του διαβολου
δικηγορος του διαβολου
χωρις "μ" ...Οκτωβριο...Το λενε και οι φουνταριστοικαλα τοτε τα λεμε τον οκτωμβριο
παιχτη τελειωσες ...οτι προβλημα εχω εγω το λυνω με την καθε κοπελα ναι ;) δεν εχω μαθει να συζηταω με τον καθε ασχετο ..αν δεν θες κατι αλλο μπορεις να μην μου παραθεσεις ξανα αντιοχωρις "μ" ...Οκτωβριο...Το λενε και οι φουνταριστοι
δεν εχω μαθει να συζηταω με τον καθε ασχετο ../γραφείο τύπου
θα μας λειψεις κουκλαkalimera, felo na po efharisto se olus ... tha stamatao gia ligo kero. tha ime pali ton oktobrio edo . filakia pola pola ke efharisto
Κάποιο νέο από το μωράκι?????θα μας λειψεις κουκλα
απο οκτωβριο,θα επιστρεψει.τσεκ λιγο το τελευτιο ποστ,που εκανε.Κάποιο νέο από το μωράκι?????
πηγαινε σε καταστημα κινητης που ανηκει το νουμερο,και ρωτα πρωτα.αν σου πουν οτι βαζεις καρτα,και ολα καλα,το κανεις.αλλιως περνεις καινουργιο αριθμο.signomi toso kero den iha vali karta sto tilefono.ke eho fragi. ama vazo karto tha ine kala meta? mipos prepi na alazo numero?
πηγαινε σε καταστημα κινητης που ανηκει το νουμερο,και ρωτα πρωτα.αν σου πουν οτι βαζεις καρτα,και ολα καλα,το κανεις.αλλιως περνεις καινουργιο αριθμο.
Καλημερα αφροδιτηkalimera se olus. meta apo poli kero. ime edo ke dulevo pali. 50 evro gia 1 ora. filacia
to tilefono pu eho sto profil mu ine OK ... to eftiaxa... filacia se olus ... perimeno...
kalimera se olus. meta apo poli kero. ime edo ke dulevo pali. 50 evro gia 1 ora. filacia