zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
να ειναι κατι το καινουργιο, να μην εχει αναφερθει στο παρελθονΚαι ποιο είναι το κριτηριο για να ανοιγεται (ή όχι) ξεχωριστο νημα για μια κοπελα?
να ειναι κατι το καινουργιο, να μην εχει αναφερθει στο παρελθονΚαι ποιο είναι το κριτηριο για να ανοιγεται (ή όχι) ξεχωριστο νημα για μια κοπελα?
Είναι όντος τίμια επιλογή. Δεν χρειάζεται όμως ξεχωριστό νήμα κατ εμέ. Αν θέλει αν ανοίξει μόνη της δικό της νήμα για να μην υπάρχει και καχυποψία που δικαίως υπάρχει εδώ μέσα.
Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μια κοπέλα, με το αζημίωτο ή όχι, δεν έχει σημασία, ας της φτιάξει κάνα μπλόγκ εκτός bou λεω εγω.
ναι...Συμφωνώ απολύτως. Αν θελει η ίδια ας ανοίξει νήμα όπως τόσες άλλες. Υπαρχουν κριτικες αρκετές, ειναι στο κουρμπέτι καιρο δεν καταλαβαίνω τι προέκυψε ξαφνικά για αλλο ενα νήμα. Οκ ειναι οικονομική λύση και κανει το ίδιο προγραμμα με την Αννι-φοιτήτρια. Υπαρχει κατι καινούριο ?
νημα φιλε μπορω και εγω να ανοιξω και ολοι.....δεν τρεχει τπτ αλλα να ειναι καινουργιο!Συμφωνώ απολύτως. Αν θελει η ίδια ας ανοίξει νήμα όπως τόσες άλλες. Υπαρχουν κριτικες αρκετές, ειναι στο κουρμπέτι καιρο δεν καταλαβαίνω τι προέκυψε ξαφνικά για αλλο ενα νήμα. Οκ ειναι οικονομική λύση και κανει το ίδιο προγραμμα με την Αννι-φοιτήτρια. Υπαρχει κατι καινούριο ?
αν ειναι περιττο το νημα ας το κατεβασουν.... στα @@ μου... εγω δεν ειμαι σαν κατι αλλους που κουνανε και το δαχτυλο και κανουν υποδειξεις ενω προμοταρουν καποιες για να εχουν καλυτερες τιμες ... ;) ;) ;) ;)
Ποιες προμοτάρονται και απο ποιον ? Φοβάσαι να το αποκαλύψεις η απλα πετάς υπονοούμενα ? Δε σε τιμά καθόλου και ουτε σε κατηγόρησε καποιος οτι άνοιξες ενα νήμα να επωφελήθεις, που λογικά θα μπορουςε.
Ο τυπος δεν προμοταρει....αλλωστε με 50 ευρω το μονο που θα μασουσε θα ηταν καμια στιμορολ η καμια γκοφρετα....και παλι δυσκολα....απλα η κοπελα τον κρατησε στην αγκαλια της κανα 5λεπτο περισσοτερο και του ειπε βοηθεια! Ο τυπος εχει παρελθον με τα νηματα "μου ζητησε βοηθεια" Αν διαβασετε ολοι τα μνμ του θα δειτε περι τι τυπου προκειται...Απλα ειναι παπαρολογος γιατι οταν ρωτηθηκε να μας εξηγησει ειπε απλα ΛΟΛΟΛΟΛΟ.....τωρα με ποιους κωδικους γραφει σημερα δεν ξερω...ας μας πει ο ιδιος....εκτος και αν νομιζει οτι εδω μεσα ειμαστε μαλακες ολοι.....Ποιες προμοτάρονται και απο ποιον ? Φοβάσαι να το αποκαλύψεις η απλα πετάς υπονοούμενα ? Δε σε τιμά καθόλου και ουτε σε κατηγόρησε καποιος οτι άνοιξες ενα νήμα να επωφελήθεις, που λογικά θα μπορουςε.
εεεεεεεεεεελα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο τύπος έχει και άλλο account εδώ μέσα για αυτό πουλάει τρελίτσα ως c35
..παντως ο c35 ειχε παρουσιασει και τη Βερονικα ..Ο τύπος έχει και άλλο account εδώ μέσα για αυτό πουλάει τρελίτσα ως c35
Ο τυπος δεν προμοταρει....αλλωστε με 50 ευρω το μονο που θα μασουσε θα ηταν καμια στιμορολ η καμια γκοφρετα....και παλι δυσκολα....απλα η κοπελα τον κρατησε στην αγκαλια της κανα 5λεπτο περισσοτερο και του ειπε βοηθεια! Ο τυπος εχει παρελθον με τα νηματα "μου ζητησε βοηθεια" Αν διαβασετε ολοι τα μνμ του θα δειτε περι τι τυπου προκειται...Απλα ειναι παπαρολογος γιατι οταν ρωτηθηκε να μας εξηγησει ειπε απλα ΛΟΛΟΛΟΛΟ.....τωρα με ποιους κωδικους γραφει σημερα δεν ξερω...ας μας πει ο ιδιος....εκτος και αν νομιζει οτι εδω μεσα ειμαστε μαλακες ολοι.....
Ο τυπος δεν προμοταρει....αλλωστε με 50 ευρω το μονο που θα μασουσε θα ηταν καμια στιμορολ η καμια γκοφρετα....και παλι δυσκολα....[move]απλα η κοπελα τον κρατησε στην αγκαλια της κανα 5λεπτο περισσοτερο και του ειπε βοηθεια![/move] Ο τυπος εχει παρελθον με τα νηματα "μου ζητησε βοηθεια" Αν διαβασετε ολοι τα μνμ του θα δειτε περι τι τυπου προκειται...Απλα ειναι παπαρολογος γιατι οταν ρωτηθηκε να μας εξηγησει ειπε απλα ΛΟΛΟΛΟΛΟ.....τωρα με ποιους κωδικους γραφει σημερα δεν ξερω...ας μας πει ο ιδιος....εκτος και αν νομιζει οτι εδω μεσα ειμαστε μαλακες ολοι.....
..παντως ο c35 ειχε παρουσιασει και τη Βερονικα ..
τωρα εσενα τι να σου πω? Εισαι τυχερος που μολις εχυσα και ειμαι σε Νιρβανα...Παιδια εχουμε κανα τηλ της αφροδιτης γιατι με την αγγελια δεν βγαζω ακρη οποιος θελει ας μου το στειλει και σε πμ ευχαριστω μαγκες..
Ο τυπος δεν προμοταρει....αλλωστε με 50 ευρω το μονο που θα μασουσε θα ηταν καμια στιμορολ η καμια γκοφρετα....και παλι δυσκολα....απλα η κοπελα τον κρατησε στην αγκαλια της κανα 5λεπτο περισσοτερο και του ειπε βοηθεια! Ο τυπος εχει παρελθον με τα νηματα "μου ζητησε βοηθεια" Αν διαβασετε ολοι τα μνμ του θα δειτε περι τι τυπου προκειται...Απλα ειναι παπαρολογος γιατι οταν ρωτηθηκε να μας εξηγησει ειπε απλα ΛΟΛΟΛΟΛΟ.....τωρα με ποιους κωδικους γραφει σημερα δεν ξερω...ας μας πει ο ιδιος....εκτος και αν νομιζει οτι εδω μεσα ειμαστε μαλακες ολοι.....
τωρα εσενα τι να σου πω? Εισαι τυχερος που μολις εχυσα και ειμαι σε Νιρβανα...
Αχ ρε σεριφηδες ....και μετα μου λετε να μην λεω τη λεξη μαλακα και παπαρα εδω μεσα....τωρα τι λετε για αυτο εδω? Μπορω να αντισταθω στον πειρασμο? Τεσπα....
Παπαρας και μαλακας εισαι και δεν σε εβαλε κανενας να απαντησεις με το ζορι και ξεκαβαλα το καλαμι δεν σε ενοχλησε κανεις και να προσεχεις το στομα σου αντε μπραβο
Παιδια εχουμε κανα τηλ της αφροδιτης γιατι με την αγγελια δεν βγαζω ακρη οποιος θελει ας μου το στειλει και σε πμ ευχαριστω μαγκες..