afroditi27
Call-Girl
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 1.394
kalimera.... pios feli pehnidakia simera??????
ολοι θελουν!!!kalimera.... pios feli pehnidakia simera??????
den ime busy... otan ime me pelati den sikono to tilefono. meta den xero ama boro na paro. efharisto ke kalimeraΚαλημέρα! Τις τελευταίες μέρες είσαι πολύ busy !!!
den ime busy... otan ime me pelati den sikono to tilefono. meta den xero ama boro na paro. efharisto ke kalimera
δεν ξεπεσα ρε τυπε, η καθεμια εχει το κοστος της, κοιτας την τσεπη σου και αποφασιζεις... για ενα πενηνταρικο καλο ειναι το αφροδητακι να φευγουν τα χοντρα!!Πως ξέπεσες έτσι ρε τύπε?
Από την Βερόνικα στις σαβούρες?
kablaaaaaaakalimera.... pios feli pehnidakia simera??????
ΤΑ παντα ολα κανει οτι θελεις σε δερνει κιολαςΚανεις και κολπα με δεσιματα ή μονο για τη φωτογραφία;
Τα παντα ολα φιλε μου ΔΕΝ τα κανει! ;)ΤΑ παντα ολα κανει οτι θελεις σε δερνει κιολας
μιλαμε για δεσιμο ξυλο ρε φιλε ;) δεν ειδες τη ζηταει ο αλλος? διαβασε το ;)Τα παντα ολα φιλε μου ΔΕΝ τα κανει! ;)
ρε συ! αφου κατω απο το ονομα του εχει υπογραφημιλαμε για δεσιμο ξυλο ρε φιλε ;) δεν ειδες τη ζηταει ο αλλος? διαβασε το ;)
αυτο το ειδα απο την αρχη οκ ......ρε συ! αφου κατω απο το ονομα του εχει υπογραφη
"Ξεχνα ο,τι ειπα και παρε μου μια πιπα"
τι δεν καταλαβαινεις!
;)αυτο το ειδα απο την αρχη οκ ......
δεν σε πιανω συγνωμη ομως ειμαι αλλου
περιμενης να το σχολιασω αυτο.....
οχι ρε!περιμενης να το σχολιασω αυτο.....
παιζει η χειροπεδα... αν την ζητησεις την βγαζει απο τηνν τσαντα... την κουβαλαει μαζι... εχει γελιο η χειροπεδα αρκει να μην βγαλει κανα δονητη και τρεχεις στο διαδομο αλυσοδεμενος...Κανεις και κολπα με δεσιματα ή μονο για τη φωτογραφία;