Νέα

Άφραπη ημι-καλοκαιρινή ημισέληνος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
ζιτο ι παναστασι

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αυτές μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια άτομα που γράφουν συνέχεια κακές κριτικές.Προφανώς ορισμένες θα μπαίνουν στο δίκτυο.Τέλος πάντων και μένα δεν μου αρέσει η κατάσταση στα μαγαζιά,αλλά όποτε πάω κοιτάω μόνο τα θετικά και προσπαθώ να περάσω καλά.Απλά όπου είναι πολύ χάλια,δεν ξαναπάω...Αυτοί χάνουνε παράδες,όχι εμείς....

Επειδη μας εδωσες να καταλαβουμε, οτι εχεις αρκετα καλη σχεση μαζι τους, θα ηθελα σε παρακαλω να τους μεταφερεις οτι

1) Οι εκτιμησεις/κριτικες του Παθιαρη ειναι αντικειμενικες και αδεσμευτες και καλυπτουν τις γνωμες πολλων.
2) Να τους δωσεις να καταλαβουν, τι σημαινει η παροιμια " αν δεν βρεξεις κολο, ψαρι δεν τρως", διοτι το παραμυθι ελαβε τελος..!!

Αυτα..

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Μέσες άκρες τους έχω πει τι πρέπει κατά την γνώμη μου να βελτιώσουν,αλλά αυτές απ ότι φαίνεται μυαλό δεν βάζουνε.Υπάρχουν όμως και καλές επαγγελματίες όπως σε όλες τις δουλειές....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  κοπεί  αυτό  το  παραμυθι
Την  τελευταία 4ετία  κάποιοι  από  εδώ  μέσα  είχαμε  μεγάλα  θέματα  σε  ένα  μαγαζί  και  μικρότερα  θεματάκια σε 2-3 υπόλοιπα . Κάποιοι  ήμασταν  σταθερά  2-3  φορές  την εβδομάδα  έξω  και  δεν  κάναμε  λογαριασμούς  25€ .
Λοιπόν .
Χωρίς  να  έχουμε  πτωχεύσει ( ακόμα )
Χωρίς  να  μας  έχει καταλάβει τριφασική μιζέρια
Έχουμε  χάσει τη  διάθεσή  μας , διότι  οι βλαμμένοι ιθύνοντες  της  στριποδιασκέδασης  δεν δύνανται να  κατανοήσουν  ότι το πανηγυράκι τελείωσε  και  πλέον .

Λαγοί c' est fini .

( o κωλοβρέχτης στα  Γαλλικά )

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Να  κοπεί  αυτό  το  παραμυθι
Την  τελευταία 4ετία  κάποιοι  από  εδώ  μέσα  είχαμε  μεγάλα  θέματα  σε  ένα  μαγαζί  και  μικρότερα  θεματάκια σε 2-3 υπόλοιπα . Κάποιοι  ήμασταν  σταθερά  2-3  φορές  την εβδομάδα  έξω  και  δεν  κάναμε  λογαριασμούς  25€ .
Λοιπόν .
Χωρίς  να  έχουμε  πτωχεύσει ( ακόμα )
Χωρίς  να  μας  έχει καταλάβει τριφασική μιζέρια
Έχουμε  χάσει τη  διάθεσή  μας , διότι  οι βλαμμένοι ιθύνοντες  της  στριποδιασκέδασης  δεν δύνανται να  κατανοήσουν  ότι το πανηγυράκι τελείωσε  και  πλέον .

Λαγοί c' est fini .

( o κωλοβρέχτης στα  Γαλλικά )

:thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132