5 ευρω εχω διαβασει εδω μεσα οτι ζητανε οι μαυρες για τσιμπουκι στα παρκα.
Προ 10 ετίας και βάλε στη φυλής που έκαναν πιάτσα οι μαύρες, ήμασταν 6 άτομα σε ενα τζίπ ενός φίλου και έρχετε μια μαύρη και μίλαγε με τον οδηγό και της λέει 20€ για να την πηδήξουμε όλοι μαζί, η κοπέλα έβαλε το κεφάλι μέσα απο το τζάμι και μας είδε όλους πίσω και είπε ναί....δεν την γαμήσαμε προφανώς γιατί είμασταν πιτσιρικάδες (18 χρονων) και απλά κάναμε πλάκα αλλά με 20 ευρώ να φας 6 πούτσες μαζί....είναι πολύ λίγα.
Ξερω θα μου πεις απο αναγκη το κανουν..εγω δεν το δεχομαι αυτο,εχει πολλες αλλες νομιμες δουλειες να κανουν.
Ποιά νόμιμη δουλεία σου δίνει 10-20€ το 10λεπτο μαν μου? Γιατι αν υπήρχε όλες αυτήν τη δουλειά θα έκαναν
που να δείς δηλαδή εσύ τι γίνετε με το onlyfans.
Το Onlyfans είναι σελίδα που κάθε καρυδιάς καρύδι μπορεί να φτιάξει προφίλ και να πουλάει "υλικό" δικό του, είτε φωτογραφίες είτε βίντεο, τα τελευταία 2 χρόνια μεν έχει γίνει ανάρπαστο ανάμεσα στις τσουλάρες ανα τον κόσμο. Λειτουργεί ώς εξής, πληρώνεις μια μηνιαία συνδρομή, όσο θέλει ο καθένας βάζει στο προφίλ του, άλλες βάζουν 9€ άλλες βάζουν 25€ και γενικά απο εκεί έρχετε το κύριο εισόδημα, το άλλο εισόδημα έρχετε απο "κλειδωμένο" υλικό που πρέπει να δώσεις έξτρα φιλοδώρημα (χώρια απο την συνδρομή) για να το ξεκλειδώσεις. Το site παίρνει 30% μερίδιο απο οποιαδήποτε συναλλαγή γίνετε. Πρόσεξε τώρα να δείς πόσα λεφτά βγάζουν.
Έστω οτι μια έχει βάλει την συνδρομή της 10€ και έχει 100 μέλη, αυτη η τύπισσα βγάζει 1000€ - 30% (300€) = 700€ το μήνα, με το να βγάζει selfies στο κρεβάτι της, βασικά τσαμπέ λεφτά, ούτε φορολογία ούτε τίποτα, πιάνετε σαν φιλοδώρημα. Μια άλλη καργιολάρα του κερατά που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση με αυτό που έγινε είναι αυτή εδώ
http://www.instagram.com/bakharnabieva/?hl=el...αυτή εδώ όπως βλέπεις παρόλο που είναι σα γαμώ την πουτάνα μουέχει 2,9 εκατομμύρια followers και σε κάποια φάση ανακοίνωσε οτι θα φτιάξει onlyfans, και μετά απο λίγο καιρό το έφτιαξε, το ποσό το έχει βάλει στα 9,99$. Πρόσεξε τώρα, αν πούμε οτι έστω το 1% απο αυτά τα 2,9 εκατομμύρια (που είναι σίγουρα ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ γιατι τα λιγουρια είναι παρα πολλα ανα τον κόσμο) γράφτηκε, είναι 2900 μέλη τουλάχιστον, οπότε,
2900 * 9,99$ = 28971$
28971 - 30% (8691,3) = 20279,7$
Η τύπισσα έβγαλε 20 χιλιάρικα ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ!!! ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ!!!!
και συνεχίζει να βγάζει γιατί δεν είναι χαζή απ'οτι φαίνεται και το έχει μήνες τώρα το προφίλ.....
Νομίζεις αυτήν την ενδιαφέρει αν θα έχει ασφάλεια απο το κράτος όταν βγάζει 20 χιλιάρικα το μήνα με μερικες φωτο και βίντεο απο τον κώλο της?