Νέα

Αφιερωμένο στους στρατόκαυλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βεβαια εκεινη τη βραδια ειχε γινει το ελα να δεις: δυο εκτος υπηρεσιας πηγαν στο κωλομπαρο κατω απο το στρατοπεδο, ο θαλαμοφυλακας επεσε για υπνο γιατι χτυπησε το ποδι του στο ποδοσφαιρο, η περιπολος με τις τελαμωνες ειχε βγει απο μια τρυπα και την επεφτε σε Αγγλιδες τουριστριες....  :rockon:  :rockon:
Και στο στρατοπεδο αυτο εχουν γινει πολλα ευτραπελα...αλλα περασα 7 μηνες με πολυ γελιο και καλοκαιρινα μπανια (εστω και με υπηρεσιες και εξοδους 6/1)

Και δεν πήραν τιμητική; :2funny:

Επισκέπτης
Μούφα ρε... σοβαρευτείτε και μην πιστεύετε ότι σας πασάρουν.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Ρε παιδια τωρα που ειμαι στον Αυλώνα στο ΚΕΤΘ παιζει σε κινητα καποιο τραγουδι hip hop που μιλαει για στρατο και λεει "μου αλλαξανε την εμφανηση μα οχι τα ονειρα μου" καπως ετσι. Που μπορω να το βρω αυτο ποιος ειναι ο τιτλος και το συγκροτημα ας με φωτισει καποιος ευχαριστω.

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Ρεαλιστης-Χαλκιδα-σειρα 303..λεει στο τραγουδι ο μαμακιας...  :uglystupid:

303 ξυλιες στον κωλο θελεις για να στρωσεις..λεω εγω...  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:
γινατε ολοι επανασταστες του κωλου,ρεαλιστες,αντιρησιες συνειδησης και αρχιδια μεντολες...ρε ενας νομος περι τεντυμποισμου σας χρειαζεται να δω την μαγκια σας..  :s&m_2:  :s&m_2:  :fuck1:  :fuck1:  :s&m_3:  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom