Νέα

Αφιέρωμα στον Λεονάρντο Ντι κάπριο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/PeopleImages/150.jpg[/img[/URL]]
Eπώνυμο, Όνομα:
DiCaprio, Leonardo
Πραγματικό Όνομα:
Leonardo Wilhelm DiCaprio

Hμερομηνία Γέννησης: 11 Νοεμβρίου 1974 Τόπος Γέννησης: Hollywood, California, USA
Ύψος: 183 cm.

Φιλμογραφία:
The Wolf of Wall Street (2013)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/718324.jpg[/img[/URL]]
Πλοκή:

Ο Τζόρνταν Μπέλφορντ ήταν μια άρρωστη διάνοια, που με το παρατσούκλι «ο λύκος της Γουόλ Στριτ» πετύχαινε σε κάθε απάτη που έβαζε μπρος. Ένας ενεχυροδανειστής που δεν μπορούσε να κρατήσει όρθια την οικογένεια του, αλλά αντιπροσώπευε το αμερικανικό όνειρο τη χρυσή εποχή του χρηματιστηρίου. Όταν, όμως, πήγαν να τον εμπλέξουν σε μια τεράστια απάτη με ασφάλειες, στην οποία εμπλέκονταν και η μαφία, η άρνηση του να συνεργαστεί με τις αρχές, τον οδήγησε σε είκοσι μήνες φυλάκισης.

- Παραλειπόμενα:

Υποψήφιοι για ρόλους ήταν οι: Blake Lively, Rosie Huntington-Whiteley, Teresa Palmer και Amber Heard (για τον ρόλο της Ναντίν), Chris Evans, Joseph Gordon-Levitt, Joanna Lumley και η Julie Andrews για τον ρόλο της Λία Μπέλφορντ

Out of the Furnace (2013)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/718343.jpg[/img[/URL]]
Πλοκή:

Ο Ράσελ κι ο νεότερος αδελφός του, Ρόντνεϊ, ζουν στο οικονομικά υποβαθμισμένο Ρας Μπελτ της Νέας Υόρκης. Πάντα ονειρεύονταν να δραπετεύσουν από εκεί και να ζήσουν κάπου καλύτερα. Μια κακή στροφή της μοίρας οδηγεί τον Ράσελ στη φυλακή, κάτι που θα οδηγήσει τον αδελφό του στη συμμετοχή ενός από τα πλέον βίαια κι αδίστακτα εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ στην περιοχή. Αυτό του το λάθος του κοστίζει σχεδόν τα πάντα. Όταν ο Ράσελ αποφυλακίζεται, πρώτος του στόχος είναι να αναζητήσει αυτούς που έμπλεξαν τον αδελφό του και να πάρει εκδίκηση.

- Παραλειπόμενα:

Αρχικά, το έργο είχε προγραμματιστεί να σκηνοθετηθεί από τον Rupert Sanders.


Για τον ρόλο του Ρόντνεϊ, υποψήφιοι ήταν οι: Channing Tatum, Taylor Kitsch, Max Irons και Garrett Hedlund. Ονόματα ακόμα που ακούστηκαν: Leonardo DiCaprio, Viggo Mortensen, Billy Bob Thornton.

Runner Runner (2013)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/718301.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Ρίτσι Φερστ είναι ένας ευφυής φοιτητής του Πρίνστον που ξεγελιέται από ένα σάιτ πόκερ και παίζει όλα του χρήματα που είχε για τις σπουδές του. Όταν μαθαίνει ότι το σάιτ έχει έδρα σε ένα απόμακρο νησί, πηγαίνει εκεί για να έρθει αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη του, τον Άιβαν Μπροκ, καταλήγοντας να γίνει προστατευόμενος και δεξί χέρι του. Κι ενώ η σχέση των δύο αντρών φτάνει σε επικίνδυνο σημείο, ένας πράκτορας του FBI προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον Ρίτσι για να συλλάβει τον Μπροκ.

The Great Gatsby (2013)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/715922.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο επίδοξος συγγραφέας Νικ Κάραγουεϊ φεύγει από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να πάει στη Νέα Υόρκη της Άνοιξης του 1922, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου. Κυνηγώντας το δικό του Αμερικανικό Όνειρο, ο Νικ θα βρεθεί δίπλα στον μυστηριώδη και κοσμικό εκατομμυριούχο Τζέι Γκάτσμπυ και κοντά στην ξαδέρφη του, Ντέζι, και τον ερωτύλο γαλαζοαίματο σύζυγό της, Τομ Μπιουκάναν. Κάπως έτσι, ο Νικ θα χαθεί στον ελκυστικό κόσμο των κροίσων, της ψευδαίσθησης, του έρωτα και της απάτης τους. Καθώς ο Νικ βιώνει τα όσα συμβαίνουν μέσα κι έξω από τον κόσμο στον οποίο πλέον ζει, καταγράφει την ιστορία του ατελέσφορου έρωτα, των αδιάφθορων ονείρων που αποτελούν σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη εποχή.

- Παραλειπόμενα:

Το ίδιο μυθιστόρημα έγινε ταινία το 1974.

Amanda Seyfried, Rebecca Hall, Keira Knightley, Blake Lively, Abbie Cornish, Michelle Williams, Natalie Portman, Eva Green, Anne Hathaway, Olivia Wilde, Jessica Alba and Scarlett Johansson, όλες ήταν υποψήφιες για τον ρόλο της Νταίζη.

Django Unchained (2012)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/715856.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Ντζάνγκο είναι ένας απελευθερωμένος σκλάβος που τώρα βοηθάει έναν Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων. Ως ανταλλαγή, περιμένει βοήθεια για τον απώτερο σκοπό του: να εκδικηθεί το πρώην αφεντικό του, τον Κάλβιν Κάντι, που έχει απαγάγει τη γυναίκα του και θέλει ξανά τον Τζάνγκο με αλυσίδες.

- Παραλειπόμενα:

Ο Will Smith, ο Chris Tucker κι ο Idris Elba ήταν οι πρώτοι που ακούστηκαν για τον ρόλο του Τζάνγκο. Ο ρόλος γράφτηκε με το μυαλό στον Smith, αλλά παρότι οι μάνατζερ του ήθελαν να παίξει, αυτός αρνήθηκε.


Kevin Costner, Joseph Gordon-Levitt, Jonah Hill, Ken Russell και Sacha Baron Cohen βρέθηκαν μισό να παίξουν, αλλά αποχώρησαν.

Παρότι η ταινία είναι ένα τυπικό Γουέστερν, ο Tarantino θέλει να την αποκαλεί ως ένα «Southern». Αυτό απορρέει από τον χώρο δράσης στον αμερικανικό Νότο.

J. Edgar (2011)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/715543.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ως ο εκπρόσωπος της επιβολής του νόμου στην Αμερική για περίπου 50 χρόνια, ο διευθυντής του FBI, Τζέι Έντγκαρ Χούβερ, ενέπνεε τον φόβο και τον θαυμασμό, ενώ τις πράξεις του άλλοι τις καταδίκασαν κι άλλοι τις εκθείασαν. Πίσω, όμως, από τις κλειστές πόρτες, υπήρχαν μυστικά που αν διέρρεαν θα κατέστρεφαν την εικόνα, την καριέρα και τη ζωή του.

- Παραλειπόμενα:

Τον ρόλο της Helen Gandy πήρε αρχικά η Charlize Theron, αλλά αντικαταστάθηκε από την Naomi Watts

Red Riding Hood (2011)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/714536.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ένα χωριό στον Μεσαίωνα τρομοκρατείται από έναν λυκάνθρωπο. Ένα νεαρό κορίτσι, ερωτευμένο αντίθετα με τις θελήσεις των γονιών της, θα έρθει αντιμέτωπη με το τέρας.

- Παραλειπόμενα:

Ο Taylor Lautner ήταν η πρώτη επιλογή για το ρόλο του Πίτερ.

The Ides of March (2011)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/715553.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Στίβεν Μάιερς είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την προεδρική καμπάνια του κυβερνήτη Μάικ Μόρις. Ο Στίβεν, όμως, είναι ιδεολόγος και θα ζήσει καταστάσεις που αφορούν την βρώμικη πλευρά της πολιτικής.

- Παραλειπόμενα:

Βασισμένο στο θεατρικό έργο Farragut North, ανεβασμένο το 2008 και με τη σειρά του, βασισμένο στην αρχηγική καμπάνια του υποψήφιου των Δημοκρατικών Howard Dean, το 2004. Ο Clooney ήθελε να διατηρήσει τον αυθεντικό τίτλο και για την ταινία, αλλά θεωρήθηκε «δύσκολος» για τη διαφήμιση.

Inception (2010)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/712808.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Ντομ Κομπ είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου, τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπίας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ, όμως, δέχεται μια πρόταση που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά που μπορεί να του χαρίσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφέρει το αδύνατο: την απαρχή. O Κομπ και η ομάδα του που απαρτίζεται από ειδικούς πρέπει να καταφέρουν το αντίθετο απ` ό,τι έκαναν ως τώρα. Ο στόχος τους πλέον δεν είναι να κλέψουν μια ιδέα, αλλά να καλλιεργήσουν μια καινούργια. Αν τα καταφέρουν, θα σκηνοθετήσουν το τέλειο έγκλημα. Όμως, κανένας σχεδιασμός δεν είναι αρκετά προσεκτικός, ούτε οι ικανότητές τους μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα ξεφύγουν από τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους που δείχνει να μπορεί να προβλέψει κάθε τους κίνηση. Έναν εχθρό που μόνο ο Κομπ θα μπορούσε να προβλέψει.

Shutter Island (2010)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/712294.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Καλοκαίρι 1954. Ο αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ, φτάνουν σ’ ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Άσκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη. Στο νοσοκομείο Άσκλιφ τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται κι ο Ντάνιελς βρίσκεται έρμαιο σε «απάνθρωπες», ριζοσπαστικές θεραπείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πειράματα με φάρμακα, βάρβαρες χειρουργικές επεμβάσεις και πλύσεις εγκεφάλου. Όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο θολή γίνεται αυτή και τόσο περισσότερο αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να μη φύγει ποτέ από εκεί. Τουλάχιστον, όχι σώος, γιατί κάποιος εκεί μοιάζει να προσπαθεί να τον τρελάνει…

- Παραλειπόμενα:

Βασίζεται σε ένα ακόμα best-seller του Dennis Lehane, συγγραφέα και των Mystic River - Σκοτεινο Ποταμι, Gone Baby Gone - Χωρίς Ιχνη. Το σενάριο πέρασε στα χέρια της Έλληνο-Αμερικανής Laeta Kalogridis, κατά το ελληνικό Λέτα-Ελισάβετ Καλογρίδη.

Orphan (2009)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/712260.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ένας άντρας και μια γυναίκα που πρόσφατα έχασαν το μωρό τους, αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα 9χρονο κοριτσάκι, το οποίο όμως δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.

- Διάσημες Ατάκες:

Έσθερ: Έχω μια έκπληξη για σένα, μητερούλα.

- Παραλειπόμενα:

Η Warner Bros ξαναμόνταρε το τρέιλερ και έβγαλε την φράση «Είναι δύσκολο να αγαπάς ένα υιοθετημένο παιδί σαν δικό σου». Ο λόγος ήταν οι πολλές διαμαρτυρίες από θετούς γονείς και ανάλογες οργανώσεις.

Body of Lies (2008)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/711412.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

O Ρότζερ Φέρις, ο καλύτερος πράκτορας της Υπηρεσίας Αμερικάνικης Αντικατασκοπίας με ειδίκευση σε αποστολές σε όλη την υφήλιο, αναλαμβάνει να εντοπίσει έναν από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς που βρίσκεται πίσω από μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων. Η επιτυχία της αποστολής και η ασφάλεια του Φέρις εξαρτώνται από τη φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής ασφαλείας, του βετεράνου της ΣΙΑ, Εντ Χόφμαν, ο οποίος χρησιμοποιεί τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει και καθοδηγεί τον Φέρις στη σύλληψη του τρομοκράτη. Όμως, καθώς ο Φέρις πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον στόχο του, ανακαλύπτει ότι η εμπιστοσύνη είναι μια επικίνδυνη πολυτέλεια από την οποία εξαρτάται η ζωή του.

Revolutionary Road (2008)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/710641.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Αμερική, 1955. Ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο Φρανκ και η Έιπριλ Γουίλερ, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη ζωή που κάνει, καθώς νιώθει πως δεν έχει τίποτε κοινό με τους γείτονές του στο Κονέκτικατ, στον «δρόμο της επανάστασης», όπου κατοικεί.

Blood Diamond (2006)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/708447.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ένα υπερπολύτιμο διαμάντι, που ανακάλυψε ο φτωχός ψαράς Σόλομον Βάντι, δουλεύοντας καταναγκαστικά στα ορυχεία υπό την απειλή των όπλων και που έχει φροντίσει να θάψει, σε μια ερημική περιοχή, είναι πιθανότατα το μέσον, που θα τον βοηθήσει να ξαναέλθει σε επαφή με την οικογένεια του. Την χαμένη πίσω από τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως γυναίκα του και τον ανήλικο γιο του, που έχουν βιαίως στρατολογήσει οι αντάρτες. Πληροφορούμενος την ύπαρξη του σπάνιου λίθου, ένας τυχοδιώκτης λαθρέμπορος, πρώην μισθοφόρος από την Ροδεσία, ο Ντάνι Άρτσερ, θα θελήσει με το αζημίωτο να βοηθήσει τον Βάντι, πιστεύοντας πως με το διαμάντι στα χέρια του, θα μπορέσει να αποδράσει από την βία και την διαφθορά της Αφρικής.

Everything`s Cool (2007)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/709433.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Οι προσπάθειες επιστημόνων, ερευνητών, ακτιβιστών και προοδευτικών πολιτικών να πείσουν τον κόσμο ότι η ανάγκη δραστηριοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος είναι άμεση.

The 11th Hour (2007)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/709695.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Η ταινία παρουσιάζει την κατάσταση της γης αυτή τη στιγμή, τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και τον αντίκτυπο που έχει στα οικοσυστήματα και τι μπορούμε όλοι να κάνουμε για να αλλάξουμε τη παρούσα κατάσταση.

Συνεχιζεται το αφιερωμα... [img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQStdfFKri1uwYW2ViJNEgvTXv610Ffu0Up0wQob5TVmUv0zZsS :cheesy:
 

Επισκέπτης
επισης ητανε να παιξει και στα στρουμφακια αλλα του εφαγε τον ρολο ο παπαστρουμφ
 

Επισκέπτης
The Departed (2006)
http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/708129.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

O Colin (Matt Damon) μεγάλωσε στο South Boston, ψυχογιός του ιρλανδού αρχι-μαφιόζου Frank Costello (Jack Nicholson), o οποίος τον σπρώχνει να καταταγεί στην αστυνομία για να κάνει καριέρα, χωρίς φυσικά να πάψει να δουλεύει (για το αζημίωτο) για εκείνον. Ένα άλλο γειτονόπουλο, ο Billy (DiCaprio), στρατολογείται μέσα από τις φυλακές από την αστυνομία ως πληροφοριοδότης, ώστε, δρώντας υπό τις οδηγίες του αρχηγού Queenan (Martin Sheen) να διεισδύσει στις τάξεις του Costello. Η κάθε πλευρά γνωρίζει ότι υπάρχουν σπιούνοι στο παιχνίδι, οπότε η κατάληξη μοιάζει φαταλιστική: Όποιος πιαστεί πρώτος θα πεθάνει.

- Παραλειπόμενα:

Ριμέικ της ταινίας Infernal Affairs του 2002.

The Aviator (2004)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/705429.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Βιογραφική ταινία του Howard Hughes, ενός από τους πιο εκκεντρικούς αλλά συνάμα φιλόδοξους αμερικανούς μεγιστάνες που έζησαν ποτέ. Η ταινία εστιάζεται χρονικά στα βήματά του ως παραγωγός του “Hell’s Angels” και κατόπιν της υπέρμετρης φιλοδοξίας του να κυριαρχήσει στον χώρο της αεροπορίας. Παράλληλα, τον ακολουθούμε στην προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του με την Katharine Hepburn, την Ava Gardner και σχεδόν...όλες τις γυναίκες του Hollywood του ’30 και ’40.

The Assassination of Richard Nixon (2004)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/704771.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία τοποθετείται στα 1974 και επικεντρώνεται σε έναν επιχειρηματία που αποφασίζει να πάρει ακραία μέτρα για να κατακτήσει το αμερικάνικο όνειρο.

Ο Σάμιουελ Μπάικ είναι ένας πωλητής επίπλων από τη Φιλαδέλφεια. Εχει βαρεθεί να τον παιδεύουν οι πελάτες, ενώ παράλληλα η αίτησή του για δάνειο απορρίπτεται και η οικογένειά του τον αποκηρύσσει. Αποφασίζει, λοιπόν, να σχεδιάσει τη δολοφονία του Ρίτσαρντ Νίξον, καθώς για τον Μπάικ, ο Νίξον είναι η ενσάρκωση του καπιταλισμού και γι’ αυτό πιστεύει ότι ο 37ος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι η πηγή όλων των προβλημάτων του. Ετσι, σχεδιάζει να κάνει αεροπειρατεία σε μία καθημερινή πτήση της Ατλάντα και να ρίξει το αεροπλάνο πάνω στον Λευκό Οίκο.

Catch Me If You Can (2002)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/702164.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της αυτοβιογραφίας του Frank Abagnale Jr., του ανθρώπου που πλαστογράφησε επιταγές συνολικής αξίας μερικών εκατομμυρίων δολαρίων και υποδύθηκε τον πιλότο, το γιατρό και το δικηγόρο, πριν καν τελειώσει το λύκειο.

Gangs of New York (2002)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/702150.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Η ταινια διαδραματιζεται στα 1863. Πριν 16 χρονια πεθαινει ο πατερας του μικρου Vallon, και αρχηγος των Rabbits, μιας απο την συμμοριες της Νεας Υορκης. Ο Vallon Leonardo DiCaprio, μεγαλωνει σε αναμορφωτηριο. Βγαινοντας ομως, το μονο πραγμα που εχει στο μυαλο του ειναι να παρει εκδικηση σκοτωνοντας τον “Χασαπη” Daniel Day-Lewis, τον ανθρωπο δηλαδη που σκοτωσε τον πατερα του…

The Beach (2000)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/1326.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Richard είναι ένας νέος άντρας που στα πλαίσια των διακοπών του γυρίζει ανά τον κόσμο αναζητώντας νέες εμπειρίες κι απολαύσεις.

Τίποτα όμως δεν μοιάζει να τον γεμίζει μέχρι τη στιγμή που ένας νεαρός άντρας λίγο πριν αυτοκτονήσει του δίνει έναν χάρτη που θα τον οδηγήσει σΑ ένα απομακρυσμένο νησί, σΑ έναν επίγειο παράδεισο που κανείς δεν γνωρίζει.

Ξεκινώντας για το νησί αυτό θα γνωρίσει ένα ζευγάρι Γάλλων και θα τους προτείνει να τον ακολουθήσουν. Όταν φτάσουν στο νησί θΑ ανακαλύψουν ότι εκεί ζει μια μικρή κοινότητα η οποία και θα τους μυήσει στον μυστικό τους κόσμο. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως τα ονειρεύονται.

Celebrity (1998)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/465.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Lee Simon ένας αποτυχημένος δημοσιογράφος που θέλει να γίνει συγγραφέας, μετά το διαζύγιό του με την Robin, προσπαθεί να μπει στον κόσμο των διασημοτήτων για να προωθήσει το σενάριό του. Οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό, ενώ την ίδια στιγμή, η πρώην γυναίκα του, γνωρίζει έναν γοητευτικό τηλεοπτικό παραγωγό και μπαίνει στη κλίκα των διασημοτήτων με ευκολία.

The Man in the Iron Mask (1998)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/542.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Στην Γαλλία του 17ου αιώνα, οι τρεις από τους τέσσερις σωματοφύλακες αντικαθιστούν τον ανεπιθύμητο βασιλιά της Γαλλίας με έναν μυστηριώδη κρατούμενο, το πρόσωπο του οποίου καλύπτεται από μια σιδερένια μάσκα.

Titanic (1997)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/493.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

84 χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο, η εκατοντάχρονη Ρόουζ διηγείται την συγκλονιστική ιστορία που ξεκίνησε στις 10 Απριλίου 1912, όταν επιβιβάστηκε στον Τιτανικό μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πρώτης θέσης, την μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της. Καθώς εκείνη επιβιβάζεται, ο Τζακ, ένας νεαρός τυχοδιώκτης, κερδίζει στα χαρτιά ένα εισιτήριο τρίτης θέσης. Οι ζωές τους διασταυρώνονται πάνω στο πλοίο κι ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται.

- Διάσημες Ατάκες:

Τζακ: Είμαι βασιλιάς του κόσμου.

Ρόουζ: Ποτέ δεν θα εγκαταλείψω. Ποτέ δεν θα εγκαταλείψω, Τζακ.

- Παραλειπόμενα:

Η ταινία επανέρχεται τρισδιάστατη τον Απρίλη του 2012.
Πρώτη πρεμιέρα στην Ελλάδα: 16/01/1998

Marvin`s Room (1996)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/707019.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

17 χρόνια πριν και μετά το πρώτο εγκεφαλικό του πατέρα τους, η Λι και η Μπέσι χώρισαν τις ζωές τους και μένουν σε διαφορετικές πολιτείες. Ο γιος της Λι, ο Χανκ, είναι σε ψυχιατρικό άσυλο, αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι του. Η Λι φτάνει στο άσυλο για να πάρει τον γιο της για μια βδομάδα στην Φλόριδα, ώστε να εξεταστεί ως πιθανός δότης μυελού οστού για την Μπέσι. Όμως, ο Χανκ δεν έχει δει ποτέ την θεία του και είναι καχύποπτος.

Romeo + Juliet (1996)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/701918.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Το κλασσικό θεατρικό έργο του William Shakespeare μεταφέρεται για ακόμη μία φορά στην μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με την αισθητική των 90’s. Δύο αντίπαλες οικογένειες θα έρθουν κοντά μετά από χρόνια εχθρότητας, χάρη στον έρωτα και τη θυσία των δύο αγαπημένων τους παιδιών.

- Παραλειπόμενα:

Για τον ρόλο της Ιουλιέττας είχαν συζητηθεί και τα ονόματα της Sarah Michelle Gellar και της Jennifer Love Hewitt, αλλά και οι δύο απορρίφθηκαν, η πρώτη λόγω άλλων υποχρεώσεων, ενώ η δεύτερη λόγω του τότε νεαρού της ηλικίας της. Ακόμη, για τον ρόλο αυτό δοκιμάστηκαν οι Reese Witherspoon, η Kate Winslet και η Christina Ricci. Επίσης, για τον ρόλο του Ρωμαίου είχε προταθεί και ο Ewan McGregor.

The Basketball Diaries (1995)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/715304.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Τζιμ Κάρολ είναι μέλος της ανίκητης ομάδας μπάσκετ του σχολείου του και το μυαλό του στρέφεται γύρω από το άθλημα του. Το όνειρο του να γίνει επαγγελματίας σαμποτάρεται από διάφορα γεγονότα: ένας φίλος πεθαίνει από λευχαιμία, ένας προπονητής παρενοχλεί τους αθλητές και η όρεξη για ηρωίνη. Σύντομα, βρίσκεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης κλέβοντας και εκδίδοντας τον εαυτό του για μία δόση. Ο μόνος που μπορεί να τον επαναφέρει στο δρόμο της λογικής είναι ο παλιόφιλος του, ο Ρέτζι.

- Παραλειπόμενα:

Τα γεγονότα βασίζονται σε αληθινή ιστορία κι ο River Phoenix είχε σκοπό να παίξει τον Τζιμ Κάρολ πριν πεθάνει. Ο ίδιος ο Κάρλο εμφανίζεται σε γκεστ-σταρ εμφάνιση στο έργο.

The Quick and the Dead (1995)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/712232.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Άγρια Δύση και οι άντρες μοιάζουν να κυριαρχούν. Το τοπικό τουρνουά για τον καλύτερο πιστολέρο ετοιμάζεται να ξεκινήσει και όλοι ανυπομονούν να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Εκεί φτάνει και η Ellen, μια μυστηριώδη γυναίκα η οποία δηλώνει συμμετοχή στον αγώνα, αποτελώντας την μοναδική θηλυκή παρουσία και προκαλώντας το γέλιο των αρσενικών. Όμως αποδεικνύεται εξαιρετική με τα όπλα και αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση από τον άνθρωπο που της κατέστρεψε την ζωή.

Total Eclipse (1995)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/703915.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Το 1871, ο ποιητής Πολ Βερλέν προσκαλεί τον Άρθουρ Ριμπό να μείνει με αυτόν και την έγκυο σύζυγο του, Ματίλντ, στο σπίτι του πατέρα της. Η συμπεριφορά του Ριμπό προκαλεί τους κύκλους των Παριζιάνων ποιητών, αλλά και του προσωπικού του σπιτιού. Όμως, ο Βερλέν τον βρίσκει ευφυή. Οι δύο τους ξεκινούν ερωτική σχέση κι αφήνουν την Ματίλντ μόνη.

What`s Eating Gilbert Grape? (1993)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/706172.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Η καθημερινότητα ενός νέου που ζει σε επαρχιακή πόλη της Αϊόβα, εργάζεται σε τοπικό μπακάλικο κι έχει διαρκώς προβλήματα με την υπέρβαρη μητέρα του, τις δυο αδελφές του και τον μειωμένης νοημοσύνης μικρότερο αδελφό του.

This Boy`s Life (1993)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/714663.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

1957. Μια μητέρα με τον γιο της εγκαταλείπουν τα Ανατολικά κι έναν βάναυσο άντρα αναζητώντας μια νέα ζωή. Θα καταλήξουν στο Σιάτλ, όπου η μητέρα βρίσκει έναν ευγενικό μηχανικό. Ο μικρός πέφτει συνέχεια σε μπελάδες, αφού επιλέγει τις λάθος παρέες. Η μητέρα κι ο μηχανικός παντρεύονται, αλλά ο τελευταίος αρχίζει να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό του αλκοολικού και βίαιου άντρα. Το παιδί μεγαλώνει και το μόνο που έχει στο νου του είναι να δραπετεύσει.

- Παραλειπόμενα:

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα από την ζωή του συγγραφέα και καθηγητή λογοτεχνίας, Tobias Wolff. Τα γεγονότα έλαβαν χώρα στην Κονκρίτ, βόρια της πολιτείας Ουάσιγκτον.


Ο Tobey Maguire ήταν ο πρώτος που έκανε οντισιόν για τον ρόλο του Τόμπι. Ο σκηνοθέτης τον απέρριψε. Ο Leonardo DiCaprio, που επιλέγηκε, ήταν κολλητός φίλος του Maguire κι αυτός ήταν που επέμεινε να πάρει ο φίλος του έναν ρόλο. Ήταν ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος του Maguire.

Poison Ivy (1992)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/714982.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Η νεαρή και σέξι Ήβη μένει μόνη με την θεία της, αφού δεν έχει γονείς. Θα γνωρίσει την μοναχική Σίλβι και θα καταφέρει να εισχωρήσει στην θετή οικογένεια της. ΗΞ μητέρα δεν είναι σε καλή κατάσταση υγείας και δεν μπορεί να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον σύζυγο της. Η Ήβη το εκμεταλλεύεται και προσπαθεί να ξελογιάσει τον πατέρα.
 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
30.780
Κριτικές
16
Like
10.272
Πόντοι
8.645
URL]]
 

Επισκέπτης
The Departed (2006)
http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/708129.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

O Colin (Matt Damon) μεγάλωσε στο South Boston, ψυχογιός του ιρλανδού αρχι-μαφιόζου Frank Costello (Jack Nicholson), o οποίος τον σπρώχνει να καταταγεί στην αστυνομία για να κάνει καριέρα, χωρίς φυσικά να πάψει να δουλεύει (για το αζημίωτο) για εκείνον. Ένα άλλο γειτονόπουλο, ο Billy (DiCaprio), στρατολογείται μέσα από τις φυλακές από την αστυνομία ως πληροφοριοδότης, ώστε, δρώντας υπό τις οδηγίες του αρχηγού Queenan (Martin Sheen) να διεισδύσει στις τάξεις του Costello. Η κάθε πλευρά γνωρίζει ότι υπάρχουν σπιούνοι στο παιχνίδι, οπότε η κατάληξη μοιάζει φαταλιστική: Όποιος πιαστεί πρώτος θα πεθάνει.

- Παραλειπόμενα:

Ριμέικ της ταινίας Infernal Affairs του 2002.

The Aviator (2004)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/705429.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Βιογραφική ταινία του Howard Hughes, ενός από τους πιο εκκεντρικούς αλλά συνάμα φιλόδοξους αμερικανούς μεγιστάνες που έζησαν ποτέ. Η ταινία εστιάζεται χρονικά στα βήματά του ως παραγωγός του “Hell’s Angels” και κατόπιν της υπέρμετρης φιλοδοξίας του να κυριαρχήσει στον χώρο της αεροπορίας. Παράλληλα, τον ακολουθούμε στην προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του με την Katharine Hepburn, την Ava Gardner και σχεδόν...όλες τις γυναίκες του Hollywood του ’30 και ’40.

The Assassination of Richard Nixon (2004)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/704771.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία τοποθετείται στα 1974 και επικεντρώνεται σε έναν επιχειρηματία που αποφασίζει να πάρει ακραία μέτρα για να κατακτήσει το αμερικάνικο όνειρο.

Ο Σάμιουελ Μπάικ είναι ένας πωλητής επίπλων από τη Φιλαδέλφεια. Εχει βαρεθεί να τον παιδεύουν οι πελάτες, ενώ παράλληλα η αίτησή του για δάνειο απορρίπτεται και η οικογένειά του τον αποκηρύσσει. Αποφασίζει, λοιπόν, να σχεδιάσει τη δολοφονία του Ρίτσαρντ Νίξον, καθώς για τον Μπάικ, ο Νίξον είναι η ενσάρκωση του καπιταλισμού και γι’ αυτό πιστεύει ότι ο 37ος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι η πηγή όλων των προβλημάτων του. Ετσι, σχεδιάζει να κάνει αεροπειρατεία σε μία καθημερινή πτήση της Ατλάντα και να ρίξει το αεροπλάνο πάνω στον Λευκό Οίκο.

Catch Me If You Can (2002)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/702164.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της αυτοβιογραφίας του Frank Abagnale Jr., του ανθρώπου που πλαστογράφησε επιταγές συνολικής αξίας μερικών εκατομμυρίων δολαρίων και υποδύθηκε τον πιλότο, το γιατρό και το δικηγόρο, πριν καν τελειώσει το λύκειο.

Gangs of New York (2002)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/702150.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Η ταινια διαδραματιζεται στα 1863. Πριν 16 χρονια πεθαινει ο πατερας του μικρου Vallon, και αρχηγος των Rabbits, μιας απο την συμμοριες της Νεας Υορκης. Ο Vallon Leonardo DiCaprio, μεγαλωνει σε αναμορφωτηριο. Βγαινοντας ομως, το μονο πραγμα που εχει στο μυαλο του ειναι να παρει εκδικηση σκοτωνοντας τον “Χασαπη” Daniel Day-Lewis, τον ανθρωπο δηλαδη που σκοτωσε τον πατερα του…

The Beach (2000)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/1326.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Richard είναι ένας νέος άντρας που στα πλαίσια των διακοπών του γυρίζει ανά τον κόσμο αναζητώντας νέες εμπειρίες κι απολαύσεις.

Τίποτα όμως δεν μοιάζει να τον γεμίζει μέχρι τη στιγμή που ένας νεαρός άντρας λίγο πριν αυτοκτονήσει του δίνει έναν χάρτη που θα τον οδηγήσει σΑ ένα απομακρυσμένο νησί, σΑ έναν επίγειο παράδεισο που κανείς δεν γνωρίζει.

Ξεκινώντας για το νησί αυτό θα γνωρίσει ένα ζευγάρι Γάλλων και θα τους προτείνει να τον ακολουθήσουν. Όταν φτάσουν στο νησί θΑ ανακαλύψουν ότι εκεί ζει μια μικρή κοινότητα η οποία και θα τους μυήσει στον μυστικό τους κόσμο. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως τα ονειρεύονται.

Celebrity (1998)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/465.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Lee Simon ένας αποτυχημένος δημοσιογράφος που θέλει να γίνει συγγραφέας, μετά το διαζύγιό του με την Robin, προσπαθεί να μπει στον κόσμο των διασημοτήτων για να προωθήσει το σενάριό του. Οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό, ενώ την ίδια στιγμή, η πρώην γυναίκα του, γνωρίζει έναν γοητευτικό τηλεοπτικό παραγωγό και μπαίνει στη κλίκα των διασημοτήτων με ευκολία.

The Man in the Iron Mask (1998)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/542.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Στην Γαλλία του 17ου αιώνα, οι τρεις από τους τέσσερις σωματοφύλακες αντικαθιστούν τον ανεπιθύμητο βασιλιά της Γαλλίας με έναν μυστηριώδη κρατούμενο, το πρόσωπο του οποίου καλύπτεται από μια σιδερένια μάσκα.

Titanic (1997)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/493.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

84 χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο, η εκατοντάχρονη Ρόουζ διηγείται την συγκλονιστική ιστορία που ξεκίνησε στις 10 Απριλίου 1912, όταν επιβιβάστηκε στον Τιτανικό μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πρώτης θέσης, την μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της. Καθώς εκείνη επιβιβάζεται, ο Τζακ, ένας νεαρός τυχοδιώκτης, κερδίζει στα χαρτιά ένα εισιτήριο τρίτης θέσης. Οι ζωές τους διασταυρώνονται πάνω στο πλοίο κι ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται.

- Διάσημες Ατάκες:

Τζακ: Είμαι βασιλιάς του κόσμου.

Ρόουζ: Ποτέ δεν θα εγκαταλείψω. Ποτέ δεν θα εγκαταλείψω, Τζακ.

- Παραλειπόμενα:

Η ταινία επανέρχεται τρισδιάστατη τον Απρίλη του 2012.
Πρώτη πρεμιέρα στην Ελλάδα: 16/01/1998

Marvin`s Room (1996)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/707019.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

17 χρόνια πριν και μετά το πρώτο εγκεφαλικό του πατέρα τους, η Λι και η Μπέσι χώρισαν τις ζωές τους και μένουν σε διαφορετικές πολιτείες. Ο γιος της Λι, ο Χανκ, είναι σε ψυχιατρικό άσυλο, αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι του. Η Λι φτάνει στο άσυλο για να πάρει τον γιο της για μια βδομάδα στην Φλόριδα, ώστε να εξεταστεί ως πιθανός δότης μυελού οστού για την Μπέσι. Όμως, ο Χανκ δεν έχει δει ποτέ την θεία του και είναι καχύποπτος.

Romeo + Juliet (1996)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/701918.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Το κλασσικό θεατρικό έργο του William Shakespeare μεταφέρεται για ακόμη μία φορά στην μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με την αισθητική των 90’s. Δύο αντίπαλες οικογένειες θα έρθουν κοντά μετά από χρόνια εχθρότητας, χάρη στον έρωτα και τη θυσία των δύο αγαπημένων τους παιδιών.

- Παραλειπόμενα:

Για τον ρόλο της Ιουλιέττας είχαν συζητηθεί και τα ονόματα της Sarah Michelle Gellar και της Jennifer Love Hewitt, αλλά και οι δύο απορρίφθηκαν, η πρώτη λόγω άλλων υποχρεώσεων, ενώ η δεύτερη λόγω του τότε νεαρού της ηλικίας της. Ακόμη, για τον ρόλο αυτό δοκιμάστηκαν οι Reese Witherspoon, η Kate Winslet και η Christina Ricci. Επίσης, για τον ρόλο του Ρωμαίου είχε προταθεί και ο Ewan McGregor.

The Basketball Diaries (1995)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/715304.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Ο Τζιμ Κάρολ είναι μέλος της ανίκητης ομάδας μπάσκετ του σχολείου του και το μυαλό του στρέφεται γύρω από το άθλημα του. Το όνειρο του να γίνει επαγγελματίας σαμποτάρεται από διάφορα γεγονότα: ένας φίλος πεθαίνει από λευχαιμία, ένας προπονητής παρενοχλεί τους αθλητές και η όρεξη για ηρωίνη. Σύντομα, βρίσκεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης κλέβοντας και εκδίδοντας τον εαυτό του για μία δόση. Ο μόνος που μπορεί να τον επαναφέρει στο δρόμο της λογικής είναι ο παλιόφιλος του, ο Ρέτζι.

- Παραλειπόμενα:

Τα γεγονότα βασίζονται σε αληθινή ιστορία κι ο River Phoenix είχε σκοπό να παίξει τον Τζιμ Κάρολ πριν πεθάνει. Ο ίδιος ο Κάρλο εμφανίζεται σε γκεστ-σταρ εμφάνιση στο έργο.

The Quick and the Dead (1995)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/712232.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Άγρια Δύση και οι άντρες μοιάζουν να κυριαρχούν. Το τοπικό τουρνουά για τον καλύτερο πιστολέρο ετοιμάζεται να ξεκινήσει και όλοι ανυπομονούν να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Εκεί φτάνει και η Ellen, μια μυστηριώδη γυναίκα η οποία δηλώνει συμμετοχή στον αγώνα, αποτελώντας την μοναδική θηλυκή παρουσία και προκαλώντας το γέλιο των αρσενικών. Όμως αποδεικνύεται εξαιρετική με τα όπλα και αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση από τον άνθρωπο που της κατέστρεψε την ζωή.

Total Eclipse (1995)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/703915.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Το 1871, ο ποιητής Πολ Βερλέν προσκαλεί τον Άρθουρ Ριμπό να μείνει με αυτόν και την έγκυο σύζυγο του, Ματίλντ, στο σπίτι του πατέρα της. Η συμπεριφορά του Ριμπό προκαλεί τους κύκλους των Παριζιάνων ποιητών, αλλά και του προσωπικού του σπιτιού. Όμως, ο Βερλέν τον βρίσκει ευφυή. Οι δύο τους ξεκινούν ερωτική σχέση κι αφήνουν την Ματίλντ μόνη.

What`s Eating Gilbert Grape? (1993)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/706172.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Η καθημερινότητα ενός νέου που ζει σε επαρχιακή πόλη της Αϊόβα, εργάζεται σε τοπικό μπακάλικο κι έχει διαρκώς προβλήματα με την υπέρβαρη μητέρα του, τις δυο αδελφές του και τον μειωμένης νοημοσύνης μικρότερο αδελφό του.

This Boy`s Life (1993)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/714663.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

1957. Μια μητέρα με τον γιο της εγκαταλείπουν τα Ανατολικά κι έναν βάναυσο άντρα αναζητώντας μια νέα ζωή. Θα καταλήξουν στο Σιάτλ, όπου η μητέρα βρίσκει έναν ευγενικό μηχανικό. Ο μικρός πέφτει συνέχεια σε μπελάδες, αφού επιλέγει τις λάθος παρέες. Η μητέρα κι ο μηχανικός παντρεύονται, αλλά ο τελευταίος αρχίζει να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό του αλκοολικού και βίαιου άντρα. Το παιδί μεγαλώνει και το μόνο που έχει στο νου του είναι να δραπετεύσει.

- Παραλειπόμενα:

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα από την ζωή του συγγραφέα και καθηγητή λογοτεχνίας, Tobias Wolff. Τα γεγονότα έλαβαν χώρα στην Κονκρίτ, βόρια της πολιτείας Ουάσιγκτον.


Ο Tobey Maguire ήταν ο πρώτος που έκανε οντισιόν για τον ρόλο του Τόμπι. Ο σκηνοθέτης τον απέρριψε. Ο Leonardo DiCaprio, που επιλέγηκε, ήταν κολλητός φίλος του Maguire κι αυτός ήταν που επέμεινε να πάρει ο φίλος του έναν ρόλο. Ήταν ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος του Maguire.

Poison Ivy (1992)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/FilmImages/714982.jpg[/img[/URL]]
- Πλοκή:

Η νεαρή και σέξι Ήβη μένει μόνη με την θεία της, αφού δεν έχει γονείς. Θα γνωρίσει την μοναχική Σίλβι και θα καταφέρει να εισχωρήσει στην θετή οικογένεια της. ΗΞ μητέρα δεν είναι σε καλή κατάσταση υγείας και δεν μπορεί να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον σύζυγο της. Η Ήβη το εκμεταλλεύεται και προσπαθεί να ξελογιάσει τον πατέρα.

[/quote]
Ξεχασα να βαλω την πρωτη του ταινια  ;D
Critters 3 ( 1991 )
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdeEXpQPV7Oe7E_X55f5aRw4Lf73k_FaIgmg2p6U6d_s47z8FHEg
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιατι εχεις βαλει ταινιες που δεν εχει συμμετοχη;
Μπερδευτηκες με το copy paste;  :think:
 

Επισκέπτης
Ωραια θα ηταν να ψηφιζαμε και ποιες θεωρουμε καλυτερες ταινιες του.
Εγω θα εβαζα σιγουρα το Inception  το The Aviator  και το Shutter Island
 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
3.002
Κριτικές
1
Like
710
Πόντοι
96
To inception ηταν μουφα το ειχαν παραχεσει το θεμα!!!
Ο πληροφοριοδοτης ηταν γαμω τις ταινιες και το καινουργιο ο λυκος της γουολ στριτ επισης γαματο!
 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

The Assassination of Richard Nixon (2004)

Σ αυτό που παίζει?
 

Επισκέπτης
To inception ηταν μουφα το ειχαν παραχεσει το θεμα!!!
Ο πληροφοριοδοτης ηταν γαμω τις ταινιες και το καινουργιο ο λυκος της γουολ στριτ επισης γαματο!
μλκ λες αλλα τελος παντων. το νησι των καταραμενων δεν σ' αρεσε... για μενα πολυ καλυτερο απο τον πληροφοριοδοτη.
 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε σύ μπόκα μας δουλεύεις?Σε αρκετές ταινίες που έβαλες ούτε απ το πλατό για καφέ δεν εχει περάσει ο Ντι Κάπριο.
 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν κάνεις αφιερωμα στον Σαλπιγγίδη να βάλεις όλα τα CL που πήρε η Μπαρτσελόνα γιατί τα έβλεπε στην καφετέρια στη νόβα. :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom