trampling boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, ξέρουμε τρόπο επικοινωνίας με Αριάδνη? Στο feetlife δεν εμφανίζεται το προφίλ.
80€ ποδολαγνεια δεν ξέρω για άλλες υπηρεσίες.Κόστος για 30 λεπτά?
Ευχαριστώ80€ ποδολαγνεια δεν ξέρω για άλλες υπηρεσίες.
Καλησπέρα, ξέρουμε τρόπο επικοινωνίας με Αριάδνη? Στο feetlife δεν εμφανίζεται το προφίλ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμπειρη αφέντρα από 22 Μαρτίου Θεσσαλονίκη το λινκ που είδα αν είναι η Έλενα Χατζη (Σεσίλια )
Νωρίς το θυμήθηκεςΞερουμε αν η Ολγα ειναι ακομα Θεσ/νικη?
Τηλέφωνο πήρες ;Δεν απαντάει σε μηνύματα...
Έλεγε ότι θα είναι 1/4 με 4/4Ξερουμε αν η Ολγα ειναι ακομα Θεσ/νικη?
Δεν μπόρεσα τελικα να πάω μέχρι τις ημερομηνίες που έδινε. Και έλεγα μηπως έδωσε παράταση στη διαμονή της... Το 1-4 ήταν πολύ περιοριστικο για μένα αυτην την περίοδο.Νωρίς το θυμήθηκες![]()
Το ειχε πει αυτό . Οταν μιλησα μαζί της για να κλεισω με ειπε << παρ οτι ζητάνε για Σαββατο πρέπει να φυγω δεν εχει παραταση >> για αυτο εγω πηγα ΠεμπτηΔεν μπόρεσα τελικα να πάω μέχρι τις ημερομηνίες που έδινε. Και έλεγα μηπως έδωσε παράταση στη διαμονή της... Το 1-4 ήταν πολύ περιοριστικο για μένα αυτην την περίοδο.
Κρίμα για αυτήν την φορά...Ελπίζω να ξαναέρθει!Το ειχε πει αυτό . Οταν μιλησα μαζί της για να κλεισω με ειπε << παρ οτι ζητάνε για Σαββατο πρέπει να φυγω δεν εχει παραταση >> για αυτο εγω πηγα Πεμπτη
Θα μπορούσα να έχω παραπάνω πληροφορίες για την Αριάδνη, γιατί είμαι και λάτρεις της μεγάλης πατουσας!Δε χρειαζεται να κάνεις πολλά , τράβα Αριάδνη σκίζει από πατουσα
Πολλά Αθήνα 100 όλα80€ ποδολαγνεια δεν ξέρω για άλλες υπηρεσίες.
Δεν έδωσε παράταση,κακώςΔεν μπόρεσα τελικα να πάω μέχρι τις ημερομηνίες που έδινε. Και έλεγα μηπως έδωσε παράταση στη διαμονή της... Το 1-4 ήταν πολύ περιοριστικο για μένα αυτην την περίοδο.
Δεν ειναι ακριβως ετσι . Η Αριάδνη στα 80 περιλαμβανονται σχεδόν τα παντα πλην strap σε δικό της χωροΠολλά Αθήνα 100 όλα
Καλως κακως το ειχε πει εξ αρχης η ΟλγαΔεν έδωσε παράταση,κακώς
Εσύ με απείλησες στα μηνύματα που μουΠαίρνεις πολλά για τον εαυτό σου, ποιος είσαι; Δεν είμαι σαν εσένα όταν δεν σε γαμάω, είσαι τόσο γουρούνι όσο αυτός! Ποιον απειλείς;
Αν έμενε παραπάνω μέρες θα είχε κόσμο,στην Αθήνα 100 και στράπΔεν ειναι ακριβως ετσι . Η Αριάδνη στα 80 περιλαμβανονται σχεδόν τα παντα πλην strap σε δικό της χωρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλως κακως το ειχε πει εξ αρχης η Ολγα