Νέα

Aφέντρες και MSN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα slavecock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

slavecock

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες!

Είμαι λάτρης του BDSM γενικά και μου αρέσει μεταξύ άλλων να υπηρετώ αφέντρες μέσω MSN με κάμερα κτλ. Πολλές είναι οι αφέντρες που κυκλοφορούν τελευταία σε MSN, skype κτλ, αλλά ένα θέμα είναι ποιες είναι στα αλήθεια αφέντρες και ποιές απλά κάνουν την πλάκα τους ή είναι gay που παριστάνουν τις γυναίκες. Ανοίγω αυτό το thread για συζήτηση επί του θέματος. Έχετε α προτείνετε συγκεκριμένες αφέντρες με τισ οποίες έχετε συνδεθεί και είναι "δοκιμασμένες" και αξιόπιστες (ελληνίδες ή ξένες, αν και νομίζω οι περισσότερες είναι ξένες). Είναι κάποιες για τισ οποίες ακούγεται ή έχει αποδειχτεί οτι είναι άντρες που απλά παίρνουν μάτι; Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα παίδες!

Είμαι λάτρης του BDSM γενικά και μου αρέσει μεταξύ άλλων να υπηρετώ αφέντρες μέσω MSN με κάμερα κτλ. Πολλές είναι οι αφέντρες που κυκλοφορούν τελευταία σε MSN, skype κτλ, αλλά ένα θέμα είναι ποιες είναι στα αλήθεια αφέντρες και ποιές απλά κάνουν την πλάκα τους ή είναι gay που παριστάνουν τις γυναίκες. Ανοίγω αυτό το thread για συζήτηση επί του θέματος. Έχετε α προτείνετε συγκεκριμένες αφέντρες με τισ οποίες έχετε συνδεθεί και είναι "δοκιμασμένες" και αξιόπιστες (ελληνίδες ή ξένες, αν και νομίζω οι περισσότερες είναι ξένες). Είναι κάποιες για τισ οποίες ακούγεται ή έχει αποδειχτεί οτι είναι άντρες που απλά παίρνουν μάτι; Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!
Φίλε ρωτα τον Λιλα αυτος ξέρει τα πάντα.
Αλλα γνώμη μου είναι οτι είσαι σε λάθος σαιτ!!!!!!!!!!!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα παίδες!

Εισαι πανω απο 16 ετων ?

Επισκέπτης
Κατ'αρχήν άλλαξε όνομα,γιατί είναι απαίσιο...και μετά τις βρίσκουμε τις αφέντρες ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλημέρα παίδες!

τυπε ο λιλας αποτι μας εχει πει κανει τετοια κοπλα
στειλτου π.μ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ΩΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θεούλη μου τί άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.Κουτσοί στραβοί στην Αγιο Παντελεήμονα Μεγάλη η Χάρη του  :headbang:

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτό το φόρουμ, όλα τα χωράει ... χιχιχιιχι  :dancing:

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
γι' αυτό είναι γαμάτο!

Πολλές φορές ξεκινάω να διαβάσω με ενδιαφέρον ένα νήμα και σε 5-6 ποστ έχω ξεχάσει γιατί ξεκίνησα να το διαβάσω και ή που θα έχω πεθάνει στα γέλια ή που θα έχω φύγει

η ζωή θέλει χιούμορ και εδώ ευτυχώς έχουμε αρκετό

sorry για το offtopic / να το έκανα και εγώ / είναι μεταδοτικό

χαχααχαχαχαχαχαχαχ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom