Θέλω να την δοκιμάσω φαίνεται έχει ωραίες πατούσες για footjobκαλησπερα εχουμε καμια ιδεα για αυτη;;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες insta-fb
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kulte
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.111
- Πόντοι
- 1.196
Ρε μαγκες απο αφεντρες εχει βρωμησει ο τοπος.
Καμια υποτακτικη που θα βρουμε ειναι το θεμα...
Καμια υποτακτικη που θα βρουμε ειναι το θεμα...
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.557
- Πόντοι
- 206
οχι.αλλά εντάξει όχι και όμορφη πατουσίτσα.ψιλόχοντρο είναι το πόδι της.
Σωστόςοχι.αλλά εντάξει όχι και όμορφη πατουσίτσα.ψιλόχοντρο είναι το πόδι της.
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
αφεντρα και ή καλ γκερλ απο σοσιαλ δυσκολα να βρεις αυτο που βλεπεις στην οθονη. Συνηθως ζητανε πολλα για το τιποτα.
Τοσκα του Πουτσινι
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2024
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Afentra_dimitraa ξερεις κανεις τιποτα στο ινστα;
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 206
Μυνημα του 23 αλλα scripta manent. Ζηταει 80 συν χοτελ. 100-120 στη καλυτερη. Απειρες μασατζουδες με δικο τους χωρο, δινεις 50 και τους γυαλιζεις τα ποδια
nickred1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Aπο συναγωνιστη σε διπλανο φορουμ μου εχει πει τα καλυτερα γι αυτην αλλα δεν την εχω δοκιμασει προσωωπικα.Μυνημα του 23 αλλα scripta manent. Ζηταει 80 συν χοτελ. 100-120 στη καλυτερη. Απειρες μασατζουδες με δικο τους χωρο, δινεις 50 και τους γυαλιζεις τα ποδια
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 206
Aπο συναγωνιστη σε διπλανο φορουμ μου εχει πει τα καλυτερα γι αυτην αλλα δεν την εχω δοκιμασει προσωωπικα.
Aπλα ακριβη για αυτο που προσφερει. Τελευταια φορα που μιλησα το αλλαξε το παραμυθι, ειχε ηδη δωματιο σε χοτελ αλλα ζηταγε παλι 80 για 40 λεπτα. Πας σε μασατζου, δινεις 50 και εισαι αρχοντας. Αν δέ, της πεις δε θες μασαζ και απλα θες μια ωρα τα ποδια της αλλο που δε θελει.
I guess εξαρταται απο το τι ψαχνει ο καθενας. Αν σε ενδιαφερει απλά και μονο να γλειψεις ποδαρακια χωρις τιποτα αλλο ισχυει αυτο που λες. Αν σε ενδιαφερει και πιο εγκεφαλικο-αυταρχικο-whatever τοτε δεν καλυπτει τους παντες η μασατζου του 50αρικου.Aπλα ακριβη για αυτο που προσφερει. Τελευταια φορα που μιλησα το αλλαξε το παραμυθι, ειχε ηδη δωματιο σε χοτελ αλλα ζηταγε παλι 80 για 40 λεπτα. Πας σε μασατζου, δινεις 50 και εισαι αρχοντας. Αν δέ, της πεις δε θες μασαζ και απλα θες μια ωρα τα ποδια της αλλο που δε θελει.
Δεν την εχω συναντηση την κοπελα μην φανει οτι την promoταρω απλά λεω την γενικη λογικη.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.861
- Πόντοι
- 486
Κακός χαρακτήρας όπως οι περισσότερες αν όχι όλες σε insta, fb. Πιστεύω δε κάνει καν συναντήσεις (πλέον), αλλά κοιτάζει να τη βγάλει ιντερνετικά.Εδώ έχουμε καμιά εμπειρία?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 206
Μυστες οι περισσοτερες απο αυτες τις κοπελες δεν εχουν μοιρα στην αγορα εργασιας οποτε το παιζουν 'αφεντρες' και ζουν εις βαρος αγαπουληδον που η μονη επαφη με γυναικα ειναι στη γεννα. Ουτε για λατζιερισες στα μακ δε τις παιρνουν. Οποτε σκεφτειτε διπλά πριν δώσετε τον οβολό σας και σε κοπέλες που το αξιζουν και ιδρώνουν τη φανέλα
nickred1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Λέει οτι κάνει ακόμα αλλά ότι αρπάξει είναι κ αυτή...απλά φαίνεται πολύ καλό.. τώρα στις υπηρεσίες δεν ξέρωΚακός χαρακτήρας όπως οι περισσότερες αν όχι όλες σε insta, fb. Πιστεύω δε κάνει καν συναντήσεις (πλέον), αλλά κοιτάζει να τη βγάλει ιντερνετικά.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.861
- Πόντοι
- 486
Σε παλαιότερο μήνυμα απαντούσε ειρωνικά, δηλαδή δε το έψηνε για συνάντηση. Στα σχόλια της λένε να διαβάσει τα μηνύματα της πάντωςΛέει οτι κάνει ακόμα αλλά ότι αρπάξει είναι κ αυτή...απλά φαίνεται πολύ καλό.. τώρα στις υπηρεσίες δεν ξέρω
Φαίνεται καλή όντως.
Login • Instagram έχει κανείς εμπειρία;
Tην επισκεφθηκα εγώ σημερα. Πολυ ομορφα ποδια και δεν ηταν με το ρολοι στο χερι. Δεν ξερω ποσο πολυ το εχει στο αυταρχικο αλλα εγώ που θελω πιο soft πραγματα περασα πολυ καλα.Login • Instagram έχει κανείς εμπειρία;
Διαγραμμένο μέλος 236616
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Από Αθήνα είναι;Tην επισκεφθηκα εγώ σημερα. Πολυ ομορφα ποδια και δεν ηταν με το ρολοι στο χερι. Δεν ξερω ποσο πολυ το εχει στο αυταρχικο αλλα εγώ που θελω πιο soft πραγματα περασα πολυ καλα.
Oχι θεσσαλονικη αλλα λεει οτι ερχεται μια φορα το μηνα ΑθηναΑπό Αθήνα είναι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 8