Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 446
Άι μωρη τσουλαρα
Ε ναιΠρώτος στόχος είναι οι 100 σελίδες οι οποίες θα τις φτάσουμε σύντομα
Επόμενος στόχος ποιος θα είναι ;;;
Οι 1000;;;;;
Θέλει να του μαζεύω τις φαπες. Κάθε 100 σελίδες δώρο 100 φαπες ....Μετά ο στόχος θα είναι εξαιρετικά δύσκολος
Θα πρέπει να λέμε όλοι καλημέρα καλησπέρα και καληνύχτα
Ωωω καλή αρχή Κυρία!!Καλησπέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
Ο Νέος χώρος dark chamber θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης....
Όχι δεν είναι ψέμα....
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα....
ο 3ν ερχεται και κανει τα παντα εκτος απο τρυπημα , κόψιμο και κάψιμοΠολλά τα άτομα που ενδιαφέρονται βλέπω.....
1 όμως θα είναι ο τυχερός.....
Μετά από σκληρές δοκιμασίες 5 σεσσιον αντοχής στον πόνο , ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κάνει 5 βιντεος, για πολύ μαζοχιστές το τονίζω, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, αλλά και θα πληρωθεί τους 3 πρώτους μήνες από τις πωλήσεις...
χρειάζεσαι μπρουτζινα αρχιδια και πουτσα απο τιτανια.Εκτος αν γαμεις με την όπισθενγαμιεσαι εσυ κυρια μου καμια φορα?για τα υπολοιπα δεν ενδιαφερομαι.αμα ειναι πες ,να το δουμε.!!!!!!!!
Υπάρχει και η υπηρεσία καθαριστηρίου.Δίνεις το άπλυτο και παίρνεις φρεσκοπλυμένοΘα Τα κάνω δώρο μετά το σεσσιον....
Αν ξέρει κάποιος κανα σάιτ ή κανα ποιοτικό βίντεο με bdsm στείλτε μου παρακαλώ inbox
Πες μου ότι Εσύ είσαι ο 3ν ?ο 3ν ερχεται και κανει τα παντα εκτος απο τρυπημα , κόψιμο και κάψιμο
ποιος αλλος;Πες μου ότι Εσύ είσαι ο 3ν ?
το καλύτερο everShare files privately, fast and without size limit using ToffeeShare
Send your files privately and fast. No file size limit. No registration. Peer to peer. End to end encrypted.toffeeshare.com
αλλά στα Γιαπωνεζικατο καλύτερο ever
Αλλα δεν σε βρισκω σε κανενα τηλποιος αλλος;
Επιτέλους!!! Στα πόδια Σας Θεά όλη η πόλη!Καλημέρα πλάσματα μου.
Επιτέλους!!! Στα πόδια Σας Θεά όλη η πόλη
Τον Ναό "Dark Chamber" δεν τον έχουμε αλλά θα έχουμε την Κυρία.Ο,τι και να λες, Dark Chamber εσείς δεν έχετε ….