Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Νέο παιχνίδι... Ποια θα είναι η τυχερή που θα το δοκιμάσει πρώτη?

Τσουλαρα άχρηστη ετοιμάσου...
IMG_20240208_202307.jpg
Τεράστιο !!!!

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
0
Θα γράψω κ εγώ , όσο μπορώ δλδ, την εμπειρία μου με την Κυρια Ίσιδα και λεω οσο μπορώ γιατί ω γιατί ακόμα είναι φρέσκια εμπειρία ναι δεν μπορώ ακόμα να περιγράψω ακριβώς το τι βίωσα. Η Κυρία είναι μια γυναίκα πανέμορφη και με έβαλε από την αρχή στο παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι δεν ήμουν ότι καλύτερο γιατί δεν είχα ξεκαθαρίσει τα πάντα ως προς τα όρια μου μιας και δεν τα γνωρίζω πλήρως. Αυτό όμως δεν ήταν πρόβλημα ,ήταν μια φοβερή εμπειρία που θα ήθελα φυσικά να ξαναζησω . Μου άρεσε κυρίως αυτή η αντίθεση που βγάζει που ενώ είναι μικροσωοη και φαίνεται σοφτ βγάζει τέτοια καυλα και τέτοιο ερωτισμό. Προσωπικά τη λάτρεψα και την ευχαριστώ και από εδώ για αυτή την όμορφη εμπειρία

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Θα γράψω κ εγώ , όσο μπορώ δλδ, την εμπειρία μου με την Κυρια Ίσιδα και λεω οσο μπορώ γιατί ω γιατί ακόμα είναι φρέσκια εμπειρία ναι δεν μπορώ ακόμα να περιγράψω ακριβώς το τι βίωσα. Η Κυρία είναι μια γυναίκα πανέμορφη και με έβαλε από την αρχή στο παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι δεν ήμουν ότι καλύτερο γιατί δεν είχα ξεκαθαρίσει τα πάντα ως προς τα όρια μου μιας και δεν τα γνωρίζω πλήρως. Αυτό όμως δεν ήταν πρόβλημα ,ήταν μια φοβερή εμπειρία που θα ήθελα φυσικά να ξαναζησω . Μου άρεσε κυρίως αυτή η αντίθεση που βγάζει που ενώ είναι μικροσωοη και φαίνεται σοφτ βγάζει τέτοια καυλα και τέτοιο ερωτισμό. Προσωπικά τη λάτρεψα και την ευχαριστώ και από εδώ για αυτή την όμορφη εμπειρία
Και πού σαι ακόμα…; Φίλε θα σου γίνει ο πιο γλυκός εθισμός …;)

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.974
Πόντοι
206
Νέο παιχνίδι... Ποια θα είναι η τυχερή που θα το δοκιμάσει πρώτη?

Τσουλαρα άχρηστη ετοιμάσου...
IMG_20240208_202307.jpg
Με την ταχύτητα που μεγαλώνει η συλλογή Σας.... Βλέπω σε λίγο να μας μαζεύετε όλους για πουτσ-ζουκ-σέσσιον..

*Δεν τολμάω να φανταστώ τι θα είναι το Ζονγκ :cheesy::cheesy::cheesy:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Με την ταχύτητα που μεγαλώνει η συλλογή Σας.... Βλέπω σε λίγο να μας μαζεύετε όλους για πουτσ-ζουκ-σέσσιον..

*Δεν τολμάω να φανταστώ τι θα είναι το Ζονγκ :cheesy::cheesy::cheesy:
Γιατί είμαι σίγουρη πως μια άχρηστη ζητιάνα του πεους θα κλαίει αν δεν πετύχει ζονκ? Κωσταςαθ έτοιμη? Κουρτίνα 1 ή 2?

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Το νέο απόκτημα ειναι για το ηχητικό με στραποναρισμα που ζητήθηκε απο φίλο της στηλης παραπάνω;

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Γιατί είμαι σίγουρη πως μια άχρηστη ζητιάνα του πεους θα κλαίει αν δεν πετύχει ζονκ? Κωσταςαθ έτοιμη? Κουρτίνα 1 ή 2?
Μπορώ να αγγίξω πρώτα την κουρτίνα να ψηλαφισω λίγο …;

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Το νέο απόκτημα ειναι για το ηχητικό με στραποναρισμα που ζητήθηκε απο φίλο της στηλης παραπάνω;
Το Σάββατο θα γίνει αυτό. Πρέπει να είναι η κατάλληλη.... "βιασμός"σε ηχητικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορώ να αγγίξω πρώτα την κουρτίνα να ψηλαφισω λίγο …;
Σιγά μην στο δώσω και στο στόμα

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Το Σάββατο θα γίνει αυτό. Πρέπει να είναι η κατάλληλη.... "βιασμός"σε ηχητικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγά μην στο δώσω και στο στόμα
Όπου θέλετε να μου τη δώσετε Κυρία … παντού την παίρνω από εσάς … το ξέρετε …;)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Σιγά σιγά το thread πλησιάζει στις 100 σελ. Η λατρεία μας για την Κυρία δε χωράει ούτε σε 1000000000 σελίδες όμως ….:)

Gmarbi

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Μόνο στο μπανιο μπορώ να παίζω με τη τρύπα μου... Η γυναίκα μου δε το ξέρει και χρησιμοποιώ τα σαμπουάν και διάφορα μπουκάλια για να ανοίγω τη πεινασμένη τρύπα μου.. Ποτε θα έρθετε Ηράκλειο κυρία μου.. Θελω να ξέσκισε τε με τα χοντρά στραπον και τα χέρια σας..

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Μόνο στο μπανιο μπορώ να παίζω με τη τρύπα μου... Η γυναίκα μου δε το ξέρει και χρησιμοποιώ τα σαμπουάν και διάφορα μπουκάλια για να ανοίγω τη πεινασμένη τρύπα μου.. Ποτε θα έρθετε Ηράκλειο κυρία μου.. Θελω να ξέσκισε τε με τα χοντρά στραπον και τα χέρια σας..
Καλησπέρα.
Τον άλλο μήνα κοιτάω να έρθω πλάσμα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom