Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Πάνω σε ποια αντικειμενικά στοιχεία μπόρεσες να επιβεβαιώσεις και να δισσταυρώσεις τα όσα σου είπε ο φίλος σου που δεν μας έπεισες οτι ειναι αξιόπιστος μόνο και μόνο επειδή εσύ τον θεωρείς ότι είναι. Δικαίωμα σου είναι νά πιστεύεις όποιον θέλεις αλλά όταν έχουμε φήμες δεν τις γράφουμε εκτός εάν έχουμε αντράνταχτες αποδείξεις για τα λεγόμενα μας. Εσευ δεν εχεις οπως φαίνεται. Αυτό το μου το είπε ο φίλος που του το είπε κλπ είναι από μόνο του αναξιόπιστο και γιαυτό φαιδρό από μόνο του .
Ξαναδιάβασε το τι έχω γράψει

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Δεν ασχολούμαι με φήμες, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας, γούστο του καπέλο του και μαγκιά του.
Όμως διαβάζοντας όλα τα καινούργια σεντόνια, δεν μπόρεσα να μην αναρρωτηθώ:
Γιατί φέρονται όλοι λες και θα ήταν η κατάρα του Φαραώ, αν ίσχυε;
Tην κοπέλα δεν την έχω γνωρίσει ποτέ δια ζώσης, αλλά την θεωρώ ελκυστική και συμπαθή. Το ότι είναι κοκκάλι και κοντή, είναι για μένα προσόν και όχι ελάττωμα.
Αν ήταν και υποτακτική, για μένα θα ήταν τρελή καψούρα. Τέτοια ακριβώς σχέση είχα με την Ήβη, και το να απολαμβάνεις τους καρπούς και των δύο κόσμων, είναι αξία ανεκτίμητη.
Όλοι οι υποτακτικοί της 'αυλής' που έσπευσαν να κάνουν τους τιμητές, ας αναλογιστούν πόσο ελάχιστη αυτοεκτίμηση έχουν.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
Θα της τα πεις μπροστά της και μάζεψε την σκλάβα σου

απλα επιβεβαιωσα οτι εχω ακουσει τη συγκεκριμενη φημολογια προσωπικα οπως ειπα με αφηνει αδιαφορο το τι ισχυει στην πραγματικοτητα

η ηλεκτρα ουτε θα ασχολουνταν μαζι σου για σεσσιον...ουτε στη βιδα, ουτε στην αρτεμις εχεις παει...ολοι το εχουμε καταλαβει. Σε λιγο θα μας πεις οτι δεν εισαι τρολ....ή αλλη ή βαλτος από αλλη. Αλλα ξεχασα σε προκαλουμε
Έχω πάει και στην Άρτεμις και στην vida έχω και τα τηλέφωνα τους και όσο προκαλείτε θα απαντώ

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
Ρε φίλε αλήθεια τώρα είσαι καλά; σπάνια γράφω σε σχόλια αλλά όντως τώρα είσαι καλά;τι κάθεσαι και γράφεις;δεν σου αρέσει η κυρία Ίσιδα (δεν την έχω συναντήσει προσωπικά) φύγε από εδώ πέρα!!100 σχόλια το ίδιο πράγμα!! είσαι καλά; αλήθεια τώρα;
Μια χαρά είμαι κάθονται και κακολογούν την Αλεξάνδρα επειδή δεν μπορεί να απαντήσει και έιχε διώξει το κοκκάλι

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
απλα επιβεβαιωσα οτι εχω ακουσει τη συγκεκριμενη φημολογια προσωπικα οπως ειπα με αφηνει αδιαφορο το τι ισχυει στην πραγματικοτητα
Απαντάει ο αφέντης της σκλάβα είναι που το παίζει αφέντρα
@Spiler αυτο που λεει ο @Simos1978 οτι η Ισιδα ειναι σκλαβα σου το εχω ακουσει κι εγω και το ατομο που μου το μετεφερε υποστηριζει οτι του το εχει πει η ιδια. απο εκει και περα προσωπικα λιγο με κοφτει το τι ειδους σχεση εχεις με την Ισιδα. @Simos1978 ρε φιλε περα απο την πλακα ανεξαρτητα με το τι εχει γινει και τι οχι το να βγαινεις και να αναπλαθεις κατι συνεχεια το μονο αποτελεσμα που εχει ειναι να δινεις τροφη για σχολια οποτε σαν φιλικη συμβουλη στο δινω σταματα αυτον τον ανουσιο καυγα δεν βγαζει πουθενα.
Καλά κάνω αλήθειες γράφω και δεν γράφω συνέχεια αλλά όταν με προκαλούν απαντώ

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.762
Πόντοι
446
@ Spank party 3/11/23

_MG_2472.jpg

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
@ Spank party 3/11/23

Ραντεβού στο επόμενο...
_MG_2487.jpg
Σε κάθε λήψη και κάτι όλο και πιο καυλωτικό... Μπουτάρες η Κυρία!! Αυτο το κόψιμο (σε τετρακέφαλο και προσαγωγούς) στο δεξί πόδι όλα τα λεφτά. Αψεγάδιαστη κορμάρα η ΘΕΑ! Στο επόμενο μακάρι να καταφέρω να είμαι εκει...

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Έχουμε θέμα Κυρία... Κάποιοι όπως ο @loo δεν θελουν την παρουσία Σας στην ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ αγαπημενη Σας Θεσσσαλονίκη και μαλιστα απαιτούν να μην το κουνατε απο την αθηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom