Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Μην την ακούς.... Από το δίωρο το στραποναρισμα ήταν ο ιδρώτας.Τέλειο!
Μην την ακούς.... Από το δίωρο το στραποναρισμα ήταν ο ιδρώτας.Τέλειο!
Δεν θα συμφωνήσω.... Εκτός από το γλείψιμο των υπέροχων ποδιών της (λατρεύω τις γάμπες της Κυρίας), το πρόγραμμα περιείχε:
* για ποδολαγνεία πήγα πάντως... έτσι μου πάνε
- το γλείψιμο του ιδρωμένου σώματος της, ήθελε να την καθαρίσω από τον ιδρώτα της προτού πάει για ντουζάκι
- καθάρισμα όλων τα φτυσιδιών στο πρόσωπο, στόμα, το πάτωμα κτλ
- πόση όλων των ούρων της ... χωρίς φυσικά να πάει σταγόνα χαμένη
- να πιω τα χύσια της που έτρεχαν ποτάμι μιας και είχε κατακαυλώσει
- (στο επόμενο επεισόδιο )
Καλές γιορτές!
Μας καύλωσες πανάθεμα σε....... μέρες που είναι!!Πριν το σέσσιον με είχε κυκλοφορήσει για λίγο public σε κάτι φίλες της
Αυτά είναι...Να γίνεται ο κωλος σαν πηγάδιΜην την ακούς.... Από το δίωρο το στραποναρισμα ήταν ο ιδρώτας.
Καλημερα βασσιλισα... το προσωπικο σας ευεχεται να εχετε ομορφη μεραΚαλημέρα σύμπαν.
Καλημέρα Σας!Καλημέρα σύμπαν.
Θα γίνει και στην Θεσσαλονίκη και Λάρισα..Καλημερα
Κυρια Ισιδα απιστευτη εμπειρια κριμα που δεν μπορο να δηλωσω συμμετοχη λογο αποστασης ... ( αν και εκτος καποιον απο τα ενδιαφεροντα)
Πώς μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή;Καλημέρα πλάσματα μου.
Ξέρετε πόσο μου αρέσει να περνάω καλά?
20 μαϊου λοιπόν θέλω 3 άτομα για free sessions, που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο μου, στην Αθήνα, για να περάσω τέλεια την ημέρα των γενεθλίων μου.
Θα προτιμήσω τα παρακάτω ενδιαφέροντα.
Spanking, strapon, humiliation, CBT, slapping,, wax play, spitting, fisting, golden shower.
Θα πρέπει να με καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες.Πώς μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή;
καλημερα ομορφο σ/κ να εχετεΚαλημέρα σε όλους.
Αύριο Σάββατο 11 Μαίου, σας περιμένω να περάσουμε τέλεια στο πρώτο event που έχω αναλάβει την διοργάνωση.
Techno party...
Ελάτε να διασκεδάσουμε χωρίς έλεος.....
Όποιος επίσης ενδιαφέρεται για public play θα χαρώ πολύ...
Αύριο λοιπόν Σάββατο μετά τις 23:00 στην Ορφέως 162 στο Βοτανικό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας.