δεν στα εχουν πει καλα
οι κυπριοι καταρχην εαν γνωριζεις ΗΤΑΝ απογονοι των αρχαιων ελληνων...συγκεκριμενα των πελλοπονησιων
ομως μετα απο αιωνες μπασταρδεματος με λαους απο την μεση ανατολη, αλλα ομως δε κρατωντας καποια καταλοιπα της αρχαιας γλωσσας των ελληνων,θεωρουνται ελληνες οπως ισχυριζονται
μην ξεχνας οτι αυτα που τραβηξαν, τα ηθελε ο κολαρακος τους, διοτι απο τα μεσα του 60 μεχρι το 74 συνεχεια κανανε προσπαθειες επανενωσης της κυπρου με την ελλαδα, γνωριζοντας οτι οι τουρκοι δεν θα αφηνανε τους δικους τους ομηρους σε αυτους...μην ξεχνας οτι η αποσταση της τουρκιας απο το νησι της κυπρου ειναι ειναι πανω κατω 20-25 λεπτα με κρις κραφτ
και μπας περιπτωσην, οταν τους λες οτι θα τους δινεις μονο θεση αντιπροεδρου και οχι προεδρου της κυπρου, η αλλο κυβερνητικο ποστο...δεν θα ηταν τρελοι οι ανθρωποι να μενουν στην "αντιπολιτευση"
η αλληλεγγυη που πληρωνουμε ολοι, μεσα εχει εναν κεμαλικο φορο τον οποιο δημιουργησε ο σκατοψυχος γερος καραμανλης απο το 75 εως τωρα ως ενδειξη τυψης για σοα δεν εκανε κατα τον β αττιλα το 1974
απο το 75 εως τωρα τους πληρωνουμε μπαξισι "για τις ζημιες που επαθαν" ολοι ελληνες στους κυπριους
και τελος για να κλεισουμε το ζητημα αυτο, εχω βρεθει και εχω ακουσει περιπτωσεις στις οποιες οι ιδιοι οι κυπριοι ειται ανδρες ειται γυναικες φιλοξενουμενοι στην ελλαδα εχουν δρασει αντεθνικα στους ελληνες ειται απο την τοπικη αυτοδιοικηση, ειται απο αλλους παραγοντες
και τελος
βρες μου μια χωρα του οηε η οποια να χρησιμοποιει κλεμμενο εθνικο υμνο απο αλλη χωρα, και να τον χρησιμοποιει ως δικος της υμνος
μπροστα τους οι σκοπιανοι και οι εβραιοι ειναι παναγιες φανερωμενες
υγ¨εχει τυχει πολλες φορες να λενε ωμα κοφτα σε ελληνες, οτι για παντα θα πληρωνουν τους κυπριους λογω του 74..και ας πεινανε οι ελληνες
αι σιχτιρ με τα τσοχλανια
VILLAGE μαθε και εσυ το backround