skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Όταν σου λέω εγώ ότι είσαι πιόνι του συστήματος...
Έμαθα καλά την ειδικότητα...
Και στις βολές ταλέντο ;)
Όταν σου λέω εγώ ότι είσαι πιόνι του συστήματος...
ΥΓ: Νάτσεεεεεεεε. Πες μου ότι οι μήνες που υπηρέτησες σε αριθμό έχουν 2 μπροστά. ΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΧΑ!
Άρα σαν να λέμε ότι έχεις απόθεμα κονσέρβας, ε;
Ειδικά αυτές με το τυρί υπηρεσίας,το κάτι άλλο..
Βολικές και πιασούμενες..
18 μήνες..
Νοέμβρης 96- Μάης 98..
Ρε μαλάκα θα ξεράσω... Πού το θυμήθηκες αυτό? Στο κουτί 4Β είχαν κι αυτή τη μαλακία μέσα...
προτείνω το θρεντ να μετονομαστεί σε "εμπειρίες απ το στρατό"
προτείνω το θρεντ να μετονομαστεί σε "εμπειρίες απ το στρατό"
Α, μαλακία. Ξεγελάστηκα από το 70 στο τέλος και είπα ότι θα μου έριχνες καμμια 30αριά σειρές και ίσως είχες προλάβει μεγαλύτερη θητεία (λέμε). Κανονικά το χαρτί σου για πότε ήταν; Εμένα 97Β', 247 σειρα.
Ρε μαλάκα θα ξεράσω... Πού το θυμήθηκες αυτό? Στο κουτί 4Β είχαν κι αυτή τη μαλακία μέσα...
201 ήμουν κανονικά (Ιούλιος 89) αλλά μπήκα 245..
Καλά από εκεί μου έμεινε το ζαμπόν ΒΙΚΗ. Τί κουκλι ήταν αυτό. Νόστιμο, θρεπτικό, ΤΕΛΕΙΟ απλά. Το τυρί μια αηδία. Το αντάλασσα με γαλέτες για τις οποίες επίσης τρελλαινόμουν
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτα ειναι θενττττ
Γλίτωσες μήνες με την αναβολή; Ή μια η άλλη;
H Μιράντα το μωρό,
δεν μπορεί να πει το ρο...
H Μιράντα το μωρό,
αν ειναι να γραψεις ποιηματα ξερεις σε ποιο θρεντ πρεπει να πας επισης αλλαξε συμφωνω το Λ τραβαει καλυτεραH Μιράντα το μωρό,
Το ίδιο ακριβώς.
Τι θυμήθηκα τώρα...
Ήμουν όργανο υπηρεσίας,ο λόχος & το διοικητήριο μουνί καπέλο και ο δίκας μου'σπασε τ'αρχίδια να λάμπουν την άλλη μέρα για να πάρω τη 48ωρη.
Δεν ήθελα να χώσω τους δικούς μου.
Επόπτης ήτανλοχαγός του γραφείου μου.
Του λέω κάτσε στο αξυπάδικο και μη βγεις από κει.
Παίρνω το χιτώνιό του το τριάστερο,το τζίπ και πάω στον πύργο ελέγχου όπου ήταν το φυλάκιο των καταδρομέων.
Αφού τους έβαλα να πάρουν από 50 κάμψεις ο καθένας μετά τους έβαλα κι έγλυψαν όλο το στρατόπεδο