Ολα στο μυαλο ειναι φιλε μου. Και εγω με καποιες γυναικες, παροτι μου ειναι καγκελο, δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα. Με καποιες αλλες παλι τελειωνω σε 2-3 λεπτα.
Ενα πραγμα που παιζει ρολο ειναι σιγουρα το ποσο σφιχτο ειναι το μουνι της. Αν ειναι πηγαδι, λογικο ειναι να μη χυνεις. Αλλα και παλι εχει τυχει στο παρελθον με στενομουνες να μη χυνω με τιποτα και με πηγαδομουνες να χυνω πολυ γρηγορα. :S Οποτε καταληγουμε και παλι οτι ολα ειναι στο μυαλο. Μονο οι εφηβοι, τα ζωα και οι καθυστερημενοι χυνουν απλα βαζοντας το καυλι τους σε μια τρυπα, ενας νορμαλ αντρας θελει και καποιο εγκεφαλικο ερεθισμα για να χυσει.
Εγω θα σου προτεινα 3-4 πραγματα τα οποια με εχουν βοηθησει στο παρελθον.
α) Αραιωσε τη μαλακια στο ελαχιστο που μπορεις. Θα κρατας δυναμεις για το γαμησι και επιπλεον με τη μαλακια ο πουτσος συνηθιζει να ερεθιζεται με ενα συγκεκριμενο τροπο, τον οποιο απεχοντας, σιγα σιγα θα ξεσυνηθησει. Τωρα δεν τα εξηγω και πολυ καλα, αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.
β) ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μη σκεφτεσαι συνεχεια το χυσιμο. Αυτο σε αγχωνει και ετσι δεν ευχαριστιεσαι το γαμησι και φυσικα ειναι γνωστο οτι το αγχος εχει μονο αρνητικα αποτελεσματα σε τετοιες περιστασεις. Γαμα και μη σε απασχολει αν χυσεις η οχι. Ας μη χυσεις ποτε, δεν εγινε και τιποτα. Ετσι να σκεφτεσαι.
γ) Αφιερωσε περισσοτερο χρονο στα προκαταρκτηκα. Τουλαχιστον 10-15 λεπτα. Κανοντας καλα προκαταρκτηκα, οχι μονο "ζεστενεται" καλυτερα το εργαλειο, αλλα ειναι και αυτη η αναμονη που σου αυξανει την ορεξη για σεξ.
Και τελος, μπορει απλα να μην εχετε "χημεια" με την κοπελα η απλα να την εχεις βαρεθει. Εγω προσωπικα που εχω συνηθησει στην ποικιλια, τις βαριεμαι πολυ γρηγορα τις γυναικες σε σημειο μετα απο λιγα γαμησια, οχι απλα να μν μπορω να χυσω, αλλα να καυλωνω με δυσκολια :S
Ειναι πολλα που παιζουν ρολο φιλε τι να πω... Αν συνεχιζεις και εχεις προβλημα, απευθυνσου σε σεξολογο.