Νέα

Αδυναμία εκσπερμάτισης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα WYSIWYG_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

WYSIWYG_

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρες, έχω ένα θέμα που με βασανίζει από τότε που ξεκίνησα τις σεξουαλικές επαφές, όταν κάνω σεξ με κανονική σχέση αδυνατώ να τελειώσω με την διείσδυση (και συνήθως τελειώνω χειρωνακτικά) αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα στύσης πάντα σηκωμένος, όταν πήγαινα (το έχω κόψει τα τελευταία χρόνια) με πόρνη δεν είχα αυτό το θέμα και τελείωνα σε εύλογο χρονικό διάστημα (10λεπτο πχ).

Σε τι γιατρό μπορώ να απευθυνθώ για να μπορέσω να βρω μια λύση?

Ευχαριστώ πολύ!

ΥΣ.
Υπάρχουν αρκετά χρόνια θέματα υγείας (κρυψορχία, υπογοναδισμός) στην επίμαχη περιοχή, δεν ξέρω εάν σχετίζονται...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπέρες, έχω ένα θέμα που με βασανίζει από τότε που ξεκίνησα τις σεξουαλικές επαφές, όταν κάνω σεξ με κανονική σχέση αδυνατώ να τελειώσω με την διείσδυση (και συνήθως τελειώνω χειρωνακτικά) αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα στύσης πάντα σηκωμένος, όταν πήγαινα (το έχω κόψει τα τελευταία χρόνια) με πόρνη δεν είχα αυτό το θέμα και τελείωνα σε εύλογο χρονικό διάστημα (10λεπτο πχ).

Ευχαριστώ πολύ!

ΥΣ.
Υπάρχουν αρκετά χρόνια θέματα υγείας (κρυψορχία, υπογοναδισμός) στην επίμαχη περιοχή, δεν ξέρω εάν σχετίζονται...
τα παντα ειναι στο μυαλο τυπε! μια χαρα εισαι!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Μάλλον το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την πολύ χειρωνακτική εργασία παλαιότερα. Μπορείς να πας σε σεξολόγο. Μπορεί να σε βοηθήσει και η κοπέλα σου με λίγη «εξάσκηση».

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Ευχαριστώ πολύ!

ΥΣ.

Τύπε μου μήπως είναι 'πηγάδι' η 'σχέση' σου;
Πάρ την από κώλο μήπως είναι στενότερη εκεί.
Αν δεν έχει υγρασία το μουνί της βάλε λιπαντικό π.χ. KY  
για να έχεις καλύτερη αίσθηση όταν είσαι μέσα της χωρίς λάστιχο.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κόψε τις μόνιμες σχέσεις και ρίξτο στις πουτάνες τύπε!  :grin:
Πέρα από την πλάκα τώρα λογικά παίζει κάποιο κόμπλεξ που επηρεάζει την ψυχολογία σου.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

Ευχαριστώ πολύ!

ΥΣ.
τιποτα δεν ειναι φιλαρακι,χαλαρωσε και απολαυσε την κοπελια που εχεις διπλα σου,ξερω τι σου λεω,θα φυγει μονο του,ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΟΥ ;)
Τα σεβη μου. :)

OP
OP
W

WYSIWYG_

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Με την κοπέλα που είμαι τώρα είναι ΠΟΛΥ υγρή, δλδ την ακουμπάω και στάζει, και (προφανώς) καραγουστάρω μαζί της (μου σηκώνεται άμεσα μαζί της ακόμα και όταν μιλάμε στο τηλέφωνο =ρ).

Κάνουμε σεξ χωρίς προφύλαξη (ένα από τα καλά του να είσαι άσφαιρος).

Σίγουρα είναι κάποιο κόμπλεξ/ψυχολογικό απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι, εάν κάποιος έχει να προτείνει κάποιον σεξολόγο (εντός Αθήνας) ας μου στείλει ένα pm!

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Με την κοπέλα που είμαι τώρα είναι ΠΟΛΥ υγρή, δλδ την ακουμπάω και στάζει, και (προφανώς) καραγουστάρω μαζί της (μου σηκώνεται άμεσα μαζί της ακόμα και όταν μιλάμε στο τηλέφωνο =ρ).

Κάνουμε σεξ χωρίς προφύλαξη (ένα από τα καλά του να είσαι άσφαιρος).

Σίγουρα είναι κάποιο κόμπλεξ/ψυχολογικό απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι, εάν κάποιος έχει να προτείνει κάποιον σεξολόγο (εντός Αθήνας) ας μου στείλει ένα pm!

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας!
φιλαρακι σκυψε και πλακωσε την στο γλειφομουνι τωρα....,θα με παραδεχτεις,,,θα καταχυσεις μετα ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μάστορα ωραίο όνομα
what you see is what you get.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.315
Πόντοι
2.420
Γάμα την όπως γάμαγες και τις πουτάνες ρε φίλε, που κολλάς, και οι πουτάνες κανονικές γυναίκες είναι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τύπε μου μήπως είναι 'πηγάδι' η 'σχέση' σου;
Πάρ την από κώλο μήπως είναι στενότερη εκεί.
Αν δεν έχει υγρασία το μουνί της βάλε λιπαντικό π.χ. KY  
για να έχεις καλύτερη αίσθηση όταν είσαι μέσα της χωρίς λάστιχο.

ky-creem.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τυπε καλυτερα να μην χυνεις,δεν χάνεις και τιποτα

OP
OP
W

WYSIWYG_

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι σκυψε και πλακωσε την στο γλειφομουνι τωρα....,θα με παραδεχτεις,,,θα καταχυσεις μετα ;)

Αυτό το κάνω συνέχεια, εξάλλου λατρεύω το προσκύνημα στον ιερό τόπο γεννήσεως!

μάστορα ωραίο όνομα
what you see is what you get.

Thanx, αν και μου ξέφυγε ένα γράμμα =ρ

Γάμα την όπως γάμαγες και τις πουτάνες ρε φίλε, που κολλάς, και οι πουτάνες κανονικές γυναίκες είναι

Δεν μου βγαίνει και δεν είναι το ίδιο...

Ολα στο μυαλο ειναι φιλε μου. Και εγω με καποιες γυναικες, παροτι μου ειναι καγκελο, δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα. Με καποιες αλλες παλι τελειωνω σε 2-3 λεπτα.
Ενα πραγμα που παιζει ρολο ειναι σιγουρα το ποσο σφιχτο ειναι το μουνι της. Αν ειναι πηγαδι, λογικο ειναι να μη χυνεις. Αλλα και παλι εχει τυχει στο παρελθον με στενομουνες να μη χυνω με τιποτα και με πηγαδομουνες να χυνω πολυ γρηγορα.  :S Οποτε καταληγουμε και παλι οτι ολα ειναι στο μυαλο. Μονο οι εφηβοι, τα ζωα και οι καθυστερημενοι χυνουν απλα βαζοντας το καυλι τους σε μια τρυπα, ενας νορμαλ αντρας θελει και καποιο εγκεφαλικο ερεθισμα για να χυσει.

Εγω θα σου προτεινα 3-4 πραγματα τα οποια με εχουν βοηθησει στο παρελθον.
α) Αραιωσε τη μαλακια στο ελαχιστο που μπορεις. Θα κρατας δυναμεις για το γαμησι και επιπλεον με τη μαλακια ο πουτσος συνηθιζει να ερεθιζεται με ενα συγκεκριμενο τροπο, τον οποιο απεχοντας, σιγα σιγα θα ξεσυνηθησει. Τωρα δεν τα εξηγω και πολυ καλα, αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.
β) ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μη σκεφτεσαι συνεχεια το χυσιμο. Αυτο σε αγχωνει και ετσι δεν ευχαριστιεσαι το γαμησι και φυσικα ειναι γνωστο οτι το αγχος εχει μονο αρνητικα αποτελεσματα σε τετοιες περιστασεις. Γαμα και μη σε απασχολει αν χυσεις η οχι. Ας μη χυσεις ποτε, δεν εγινε και τιποτα. Ετσι να σκεφτεσαι.
γ) Αφιερωσε περισσοτερο χρονο στα προκαταρκτηκα. Τουλαχιστον 10-15 λεπτα. Κανοντας καλα προκαταρκτηκα, οχι μονο "ζεστενεται" καλυτερα το εργαλειο, αλλα ειναι και αυτη η αναμονη που σου αυξανει την ορεξη για σεξ.

Και τελος, μπορει απλα να μην εχετε "χημεια" με την κοπελα η απλα να την εχεις βαρεθει. Εγω προσωπικα που εχω συνηθησει στην ποικιλια, τις βαριεμαι πολυ γρηγορα τις γυναικες σε σημειο μετα απο λιγα γαμησια, οχι απλα να μν μπορω να χυσω, αλλα να καυλωνω με δυσκολια  :S

Ειναι πολλα που παιζουν ρολο φιλε τι να πω... Αν συνεχιζεις και εχεις προβλημα, απευθυνσου σε σεξολογο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,

α) Δεν τραβάω πια μαλακία (και όταν είμαι σε σχέση την περιορίζω πάρα πολύ έως καθόλου), κατάλαβα τι εννοείς.
β) Εκεί ναι, δυστυχώς σκέφτομαι αρκετές φορές το χύσιμο. Η κοπέλα που είμαι τώρα στεναχωριέται που δεν μπορώ να χύσω (γρήγορα) αλλά τις λέω συνέχεια ότι για εμένα μετράει όλη η εμπειρία όχι μόνο το χύσιμο.
γ) πάντα κάνω προκαταρκτικά, τις λιώνω στο γλύψιμο =ρ

με την συγκεκριμένη δεν είμαστε πολύ καιρό αλλά αυτό το θέμα το είχα πάντα με όλες τις γκόμενες μου, μόνο με μια μπορούσα να χύσω άνετα και σχετικά γρήγορα (και μέσα της).

Πάντως εάν έχετε υπόψιν κάποιον ειδικό ευχαρίστως να πάω να πάρω μια άποψη.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
τον εχεις κανει σφεντονα μουτρο δεν εναι τιποτα ολοι τ εχουμε παθει χαλαρωσε απλα....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στο μυαλό σου είναι όλα....πιθανός είσαι καψουρης...με την κοπελα σου...και με της σχέσης που εκανες....Γαματες όλες ασυστολα και ΑΣΕ τους συναισθηματισμους για να περνάς καλά και εσύ και οι σχέσης σου :knockinb: είναι όπως με της φιλιες που όταν σου καίγονται βοηθάς σε φαση να συμπασχης..και χάνεις πολύ χρονο σημαντικό...ενο όταν τους εχεις γραμμένους περνάς τέλεια  :cheesy:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Eπίσης δοκίμασε  διείσδυση  σε θέση πλαγιαστή-/  εσύ  νασαι στην θέση  που είναι  η καλή σου πλευρά ( συνήθως  δεξιά)
Αυτη η θεση δημιουργεί συνήθως εντονότερη τριβή και "κλειδωμα"
-και άνεση  να " σπρώχνεις" πιο έντονα ως το τέλος <- , στηριζόμενος στο  κρέβατι ή  πχ στον τοιχο κλπ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Τύπε δεν χρειάζεται πλέον να κάνεις τίποτα τώρα που βγήκε ο Τσίπρας.

Θα το λύσει ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Μας προστατευουν Ρα και  Ισις  ..
κι εγώ κι εσύ θα εκσπερματίσεις  (!)  :cheesy:

Επισκέπτης
Βασικά ο παραπανίσιος αυνανισμός βλάπτει στο θέμα ότι σε κάνει αυτιστικό (ξέρω κι εγώ πώς να το πω καλύτερα), θέλω να ρε παιδί μου να πω ότι αν κάποιος το παρακάνει με τη  :jerking: μετά δεν τη βρίσκει με τις γυναίκες. Η πολύ τάκα - τάκα τυφλώνει!
Ειδικά αν έχεις σχέση (δεν έχω ακόμη) θα πρέπει να περιορίζεται στο ελάχιστο για να μην πω καθόλου. Π.χ. χθες είχα λίγες καύλες, τώρα να βαρούσα μαλακία, αστοδιάβολο πήγα και σε γιαγιά κιόλας (έχω κριτική διάβασέ την).
Εάν δεν υπάρχει κάποιο οργανικό - ιατρικό πρόβλημα, πιστεύω ότι θα πρέπει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Τώρα δεν ξέρω αν είσαι πιστός με τη σχέση σου, αν όχι τράβα τότε ένα καλό κλαπέτο σε κάποια πιτσιρίκα, καβάλησέ την χωρίς άγχος και θα στανιάρεις.

Ε ας το θέσουμε αντιστρόφως τότε και οι γυναίκες κανονικές πουτάνες είναι
Η γιαγιά :2funny: όταν μιλήσαμε λίγο προσωπικά μου λέει: όλες οι γυναίκες το θέλουμε το χρήμα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom