adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.738
Αχμμμ. Έχω καλο δασκάλο
Ανέβασε τιμές βλέπω η Αντριάννα...
Αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ό,τι θέλει θα κάνει και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ
Το αστείο είναι οτι όσο μεγαλώνει, τόσο ακριβαίνει
Θυμάμαι εποχές πολύ πριν μπει στο site γύρω στο 2008 - 2010 καθόταν 2-3 ώρες με 80 Ευρώ
Το ακόμα πιο αστείο είναι οτι και τότε milf την έλεγες!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ!
[/quote[/URL]]
Πλάτσα πλάτσα πλούτσα ...
[/quote[/URL]]
Πλάτσα πλάτσα πλούτσα ... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_053.gif[/img[/URL]] [/quote]
Διορθώνω. Πλάτσα πλάτσα πούτσα!!!!
Θυμάμαι εποχές πολύ πριν μπει στο site γύρω στο 2008 - 2010 καθόταν 2-3 ώρες με 80 Ευρώ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ!
Μη την πάρεις δίκε μου και άσε εμάς τους μαλάκες να πληρώνουμε.
Δόξα το θεό υπάρχουν άπειρες γυναικές του χώρου που μπορείς να επιλέξεις είτε με λίγοτερα χρήματα είτε value for money βάση των δικών σου δεδομένων.
Όσοι την γνωρίζουν και γνωρίζουν το τι κάνει στο δωμάτιο (και σκέψου την ξέρω 3 μήνες...) μπορούν να καταλάβουν εάν αξίζει το έξτρα 20ρικό (που και αυτό είναι εάν επιλέξεις πρόγραμμα με πρωκτικό ή/και 2 φορές).
Από εκεί και πέρα, είσαι ελέυθερος (αυτό μας έλειπε) να επιλέξεις.
Ωστόσο δεν είσαι ελεύθερος να κράζεις επειδή δεν συμφωνείς με την ΑΠΟΦΑΣΗ μιας επαγγελματίας που η ίδια είναι αφεντικό του εαυτού της και κανείς δεν θα της πει τι να κάνει.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ!
Μη την πάρεις δίκε μου και άσε εμάς τους μαλάκες να πληρώνουμε.
Δόξα το θεό υπάρχουν άπειρες γυναικές του χώρου που μπορείς να επιλέξεις είτε με λίγοτερα χρήματα είτε value for money βάση των δικών σου δεδομένων.
Όσοι την γνωρίζουν και γνωρίζουν το τι κάνει στο δωμάτιο (και σκέψου την ξέρω 3 μήνες...) μπορούν να καταλάβουν εάν αξίζει το έξτρα 20ρικό (που και αυτό είναι εάν επιλέξεις πρόγραμμα με πρωκτικό ή/και 2 φορές).
Από εκεί και πέρα, είσαι ελέυθερος (αυτό μας έλειπε) να επιλέξεις.
Ωστόσο δεν είσαι ελεύθερος να κράζεις επειδή δεν συμφωνείς με την ΑΠΟΦΑΣΗ μιας επαγγελματίας που η ίδια είναι αφεντικό του εαυτού της και κανείς δεν θα της πει τι να κάνει.
εσυ που ξερεις αν εχει συμβουλάτορα??? οπως οτι ο αλλος εκραξε δεν νομιζω μαλλον δεν διαβαζεις καλα εγω το ειδα πιο πολυ οτι επισήμανε την αυξηση ...για να τοποθετηθω και εγω εννοειτε πως ειναι δικαιωμα της να παει την τιμη οπου θελει και εμεις να αποφασισουμε τι θα κανουμε στο τελος
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ!
Είχα ανεβάσει μια απάντηση για σένα η οποία δεν φαίνεται μάλλον δεν εγκρίθηκε.
Θα τα γράψω πιο κόσμια, αν και δεν θεωρώ πως το τότε μήνυμα μου προσέβαλλε κάποιον.
Μπορείς εφόσον θεωρείς παράλογη την αύξηση του ποσού για το ραντεβού με την κοπέλα να ΜΗΝ τηην επιλέξεις. Δόξα το θεό ο χώρος προσφέρει κυριολεκτικά άμετρητες επιλογές.
Επίσης, η ίδια ξεκαθάρισε ότι η αύξηση του ποσού γίνεται στην περίπτωση που κάποιος θέλει 2 φορές εντός της 1 ώρας ή/και πρωκτικό.
Όσοι την ξέρουμε εντός του δωματίου (και σκέψου τη ξέρω μόνο 3.5 μήνες) μπορούμε να καταλάβουμε το εάν η αύξηση που έγινε από την πλευρά της είναι λογική ή παράλογη και αν αξίζει τα 120€ που ζητάει. Εφόσον βάση των όσων ανέφερες και παραπάνω θεωρείς την αύξηση αναίτια, μπορείς να ψαχτείς με κάποια άλλη κοπέλα του χώρου.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ!
Είχα ανεβάσει μια απάντηση για σένα η οποία δεν φαίνεται μάλλον δεν εγκρίθηκε.
Θα τα γράψω πιο κόσμια, αν και δεν θεωρώ πως το τότε μήνυμα μου προσέβαλλε κάποιον.
Μπορείς εφόσον θεωρείς παράλογη την αύξηση του ποσού για το ραντεβού με την κοπέλα να ΜΗΝ τηην επιλέξεις. Δόξα το θεό ο χώρος προσφέρει κυριολεκτικά άμετρητες επιλογές.
Επίσης, η ίδια ξεκαθάρισε ότι η αύξηση του ποσού γίνεται στην περίπτωση που κάποιος θέλει 2 φορές εντός της 1 ώρας ή/και πρωκτικό.
Όσοι την ξέρουμε εντός του δωματίου (και σκέψου τη ξέρω μόνο 3.5 μήνες) μπορούμε να καταλάβουμε το εάν η αύξηση που έγινε από την πλευρά της είναι λογική ή παράλογη και αν αξίζει τα 120€ που ζητάει. Εφόσον βάση των όσων ανέφερες και παραπάνω θεωρείς την αύξηση αναίτια, μπορείς να ψαχτείς με κάποια άλλη κοπέλα του χώρου.
Αυτό κατάλαβες από την ανάρτηση τύπε?
οτι θεωρώ την αύξηση αναίτια?
και μάλιστα ανέβασες και ανάρτηση που δεν εγκρίθηκε?
Για να στο ξεκαθαρίσω: Η Αντριάννα είναι κορυφή στο χώρο. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τα 100 και τα 120 που παίρνει είναι και λίγα. ΑΛΛΑ, εγώ άλλο πράγμα σχολίασα
ικανοποιημένος?
[/quote[/URL]]
Πλάτσα πλάτσα πλούτσα ... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_053.gif[/img[/URL]] [/quote]
Διορθώνω. Πλάτσα πλάτσα πούτσα!!!! [/quote]
Ακριβώς αυτό!
ΕγωΟφφφφ καπιος ξέρει το αιφον καλά ?
[/quote[/URL]]
Πλατσα πλατσα πλουτσα πουτσα πουτσα!!!!
43Ξέρει κανείς ποια είναι η ακριβής ηλικία της Αντριάνας;;;