dimitrios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 345
- Πόντοι
- 21
έχει να τους στείλει την εύχή της...
ρε ντούσαν κλπ κλπ, δεν βαρέθηκες να χτυπάς κατά βούληση και κατά το δοκούν???
Για σας! Θα γραφο γρήγορα και λάθος γράμματα μήπως! Για πολύ γερό εγώ δεν ήθελα να γράψω αλά κάποια άτομα το παρακανουν! Οπος φενετε ΕΊΜΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΗ!!!!!!!! 2-ΡΟ ΑΠΌ ΤΗ Ό ΚΌΣΜΟΣ ΝΑ ΦΟΒΆΤΑΙ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΕΣ ΕΞΈΤΑΣΉ???? Δροπι! Πρόταση δεν κάνω! Πεζό με το μυαλό του ανθρώπου για να καβλονει! Αυτή είναι η αλήθεια!συνεχίζοντας με την καθαριότητα μου και αγάπη!
δεν είπα τίποτα το αντίθετο είπα οτι εισαι εμβολιασμενηΧαχα παρε γιατρό..βαλε γιαλα και κοίτα να δεις την εξέταση Μου. Στη Βουλγαρία έχει νόμος. Από μικρά πεδία μας κάνουν το εμβόλιο..ελα
Μεσοτοιχία με τον αντιδραστήρα στο κοσλοντούι μεγάλωσες,δεν σε πιάνει τίποτα στα έχει τηγανίσει ολα..Χαχα παρε γιατρό..βαλε γιαλα και κοίτα να δεις την εξέταση Μου. Στη Βουλγαρία έχει νόμος. Από μικρά πεδία μας κάνουν το εμβόλιο..ελα
Παιδια, σας παρακαλω, ενημερωθητε πριν βγαζετε (δημοσια) συμπερασματα. Υπαρχει λογος που κανουν τρεις ορολογικους ελεγχους στην ηπατιτιδα.
Κανουν:
anti HBc (αντισωμα πυρηνικου αντιγωνου)
anti HBs (αντισωμα επιφανιακου αντιγωνου)
HbsAg (αυστραλιανο αντισωμα)
Συμφωνα με το κεελπνο, το CDC και ξερω γω το μαθημα ιατρικης 3ου ετους "αιματολογικες εκδηλωσεις στα συστημικα νοσηματα" αν τα παραπανουν βγουν:
anti HBc αρνητικο
anti HBs θετικο
αυστραλιανο αντισωμα αρνητικο
οπως ειναι στη κοπελα σημαινει ανοσια μετα απο εμβολιασμο
Οι τιμες στο επιφανιακο αντισωμα (anti HBs) της δειχνουν οτι εχει κανει επαναληπτικο εμβολιασμο ειτε πριν κανα μηνα ειτε πριν καμια διετια.
πηγες:
p.s.
να γινονται διευκρινησεις αλλα παιδια προσπαθηστε να τις κανετε εχοντας τις γνωσεις να τις κανετε, δεν λεω οτι πρεπει να ειμαστε ολοι γιατροι, αλλα επειδη εδω μιλαμε για την υγεια και την εργασια ενος ανθρωπου καλο θα ηταν αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι να ρωταμε πρωτα.
Χαχα παρε γιατρό..βαλε γιαλα και κοίτα να δεις την εξέταση Μου. Στη Βουλγαρία έχει νόμος. Από μικρά πεδία μας κάνουν το εμβόλιο..ελα
Πολύ σωστά όμως να προσθέσω οτι εδω
δειχνουν οτι εχει κανει επαναληπτικο εμβολιασμο ειτε πριν κανα μηνα ειτε πριν καμια διετια.
Υπάρχει και άλλη μια περίπτωση που ανεβαίνουν τα αντισώματα, όταν έρθεις σε επαφή με τον ιό που στην περίπτωσή της επειδή κάνει ακάποτα είναι και το ποιο πιθανό!
Οπότε είναι και πολύ πιθανό κάποιος φορέας Β να δίνει ακάποτα σε πουτάνες με οτι αυτό συνεπάγεται...
Γιατί να μην υπάρχει και κάποιος ανάλογος με C ή με HIV που να κάνει το ίδιο.....
Το ποιο θλιβερό είναι οτι οι περισσότεροι νομίζουν οτι απο το ακάποτο δεν κολλάς τίποτα...
Χαχα παρε γιατρό..βαλε γιαλα και κοίτα να δεις την εξέταση Μου. Στη Βουλγαρία έχει νόμος. Από μικρά πεδία μας κάνουν το εμβόλιο..ελα
κλασικη αντιδραση σε αυτους που δεν τουςΦαίνεται πως έχει χαλάσει πολλές δουλειές σε κοπέλες η Αντριανα ... και γίνεται όλο αυτό...
Όλο και κάποιο θέμα προσπαθούν να βγάλουν κάποιοι..
Μια χαρά είναι η κοπέλα!
είδες Δημητρακο; Απο κει που μας τα κανες παγούρια να σου τη βρούμε,τηλέφωνα κλπ τώρα την εχεις στανταρακιΒαζει κατω ανετα πορν σταρ...δεν εχω μετανιωσει ουτε μια φορα που ερχομαι απο πατρα...ειναι το στανταρακι μου
Χαχα εχεις δικιο φιλε μου σας τα εκανα παγουρια αλλα τι να εκανα την ειχα δει στις φωτο και τρελαθηκα μου γυρισαν τα ματια αναποδα...επιτελους βρηκα την πορν σταρ που εψαχναείδες Δημητρακο; Απο κει που μας τα κανες παγούρια να σου τη βρούμε,τηλέφωνα κλπ τώρα την εχεις στανταρακι