ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Διαθέσιμη man
Διαθέσιμη κανονικά!
Διαθέσιμη man
Ευχαριστώ παιδιά!! Ρώτησα γιατί έχει να μπει στο viber από 1 μαρτίου.
τηλέφωνο καλύτερα...
Συναγωνιστές καλησπέρα Θέλω να κάνω μια αναφορά βρέθηκα με την Ανδριάνα για δεύτερη φορά και πέρασα μαζί της πολύ καλά είναι πραγματικά πολύ καλή σε αυτό που κάνει... Ομως Θέλω να αναφέρω κάτι που έμενα δεν μου άρεσε και είναι αυτό που θα με κάνει να μην την ξαναδώ μου πρότεινε σεξ χωρίς προφύλαξη, φυσικά εγώ συνέχισα το ραντεβού μου μαζί της με τους δικούς μου όρους.
Συναγωνιστές καλησπέρα Θέλω να κάνω μια αναφορά βρέθηκα με την Ανδριάνα για δεύτερη φορά και πέρασα μαζί της πολύ καλά είναι πραγματικά πολύ καλή σε αυτό που κάνει... Ομως Θέλω να αναφέρω κάτι που έμενα δεν μου άρεσε και είναι αυτό που θα με κάνει να μην την ξαναδώ μου πρότεινε σεξ χωρίς προφύλαξη, φυσικά εγώ συνέχισα το ραντεβού μου μαζί της με τους δικούς μου όρους.
........
......... ΞΕΚΙΝΗΣΕ.....
Ωχ!Μακριά και μαύρο στη μαντάμ!
ψυχραιμία...
υπάρχουν και... "περίεργες" κριτικές...
ας υπάρχει μια διασαφήνιση πρώτα...
.........
Μπα....με αυτά δε παίζω ούτε ρισκάρω,υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Έχεις απόλυτο δίκιο............
........... Στά είπα έγώ..... πληθώρα συναγωνιστών ....... διάβαζε κοκορομαχίες τώρα
......Έχεις απόλυτο δίκιο...
Αλλά το θέμα [size=18pt]είναι σοβαρό...[/size]
Πρέπει να λειτουργούμε με το πάνω κεφάλι...
Οπως κ να ηταν ειναι απαραδεκτο, ειδικα απο μια επαγγελματια σαν την Αντριαναστο.... πρότεινε με επιπλέον λεφτά?
ή πάνω στην καύλα της στιγμής?
Οπως κ να ηταν ειναι απαραδεκτο, ειδικα απο μια επαγγελματια σαν την Αντριανα
Ομολογω οτι με προβληματιζει πολυ ..και να πω οτι ναι την εχω συναντησει κ εγω κ εχω περασει καταπληκτικα